- Konu Sahibi cimcime_26
merhaba kızlar ,öncelikle yardımlarınıza çok ihtiyacım var
...
2 senedir beraber oldugum insanla artık beraberligimizin resmiyete dönmesini istiyoruz
.onun ailesi beni biliyorlar, fakat benim ailem tam olarak bilmiyor ( annem dışında ki : annemde ilişkimizin 1 senesinde erkek arkadaşimla beni desteklerken hatta onu kızından daha çok savunurken bu aralarda onun her düşüncesine, onun adı geçtiginde benle itişmesine anlam veremiyorum
.) normalde gündüz telefonla çok konusan insanlar degilizdir(ikimizde çalişan insanlarız )ama akşamki konusmamızdan bile rahatsız hale gelmeye başladı
.
2,5 ay önce anneannemi kaybettik
çok üzgündüm ve bir müddet isteme - sözlenme fikrini askıya aldım
(haklı olarak). erkek arkadaşimda o süre zarfı içinde beni anlayişla bekledi.sagolsun desteklerinide esirgemedi
,ama artık bir yerden başlamamız gerektigini sürekli ima ediyor( haksızda bulmuyorum
onu çok seviyorum )
benim biran önce annem ve erkek arkadaşimin annesini bir araya getirip daha iyi tanişmalarını ve kaynaşmalarını saglamam gerekiyor
( aslından bir birlerini uzaktan tanıyorlar) erkek arkadaşimin annesi sen ne zaman söylersen ben gelirim diyor
( tek sorunumuz çekingen olması . anneme gelirken ne diyicegim, daha ortada tam isteme olayı olmadan tepkisini göstermezmi bana diyor :44:) annemden öyle birşey yapıcak biri degil
telefonlada aslında konustular gayette iyiydi. sizlerin fikirlerini almak istiyorum böyle bir durumda ne yapmam gerekiyor
kendi başima sanırım çıkamıyıcam bu işin içinden
lütfen yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
, inş bu durumu kazasız belasız atlatabilirim :85:

2 senedir beraber oldugum insanla artık beraberligimizin resmiyete dönmesini istiyoruz

2,5 ay önce anneannemi kaybettik

benim biran önce annem ve erkek arkadaşimin annesini bir araya getirip daha iyi tanişmalarını ve kaynaşmalarını saglamam gerekiyor