• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne yapmalıyım...

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
697
234
103
kızlar daha adet olmadım adetim ilk defa gecikti daha öncede 2 defa yaptım çıkmadı bugün tekrar yapsam olur mu ama sabah ilk idrarla değil acaba çıkar mı sabah ilk idrarla yapmak zorunda mıyım

Sağlık ocağına gidin orada da alıyorlar kan aynı gün içinde çıkıyor sonucu. İdrar testinde 2 3 gün sonra çıkanlarfa var 1 hafta sonra daha sağlıklı sonuçlar çıkar. Adet öncesi belirtileriniz varsa göğüs hassasiyeti karın ağrısı falan gebelik vardır büyük ihtimal

sağlık ocağında sadece idrar testi yapıyorlar diye duydum çevremden ama orda yapıyorlar mı kan testini göğüs hassasiyeti var am arada oluyor karnım zaten 1 haftadan beri ağrıyor bu aralar arttı bide bundan 5 gün önce az bi kan geldi peçeteyle silince farkettim adetime 2 gün kala ama devamı gelmedi ondan sonra şüphe duydum test yaptım ondan sonra 2 defa çıkmadı

hiç sağlık ocağına gebelik için gitmedim aslında hiç gitmedim hep hastaneye gidiyordum ama şimdi yer değişince çevreme sordum onlar öyle dedi kan vermek için hastaneye gitmem gerekiyormuş reyhanlıda yaşıyoruz

Back