Merhaba kızlar şimdiden okuyup yorumda bulanan herkese teşekkür ederim. Çok uzun yazmamaya çalışacağım ki vaktinizi almayayım ![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Benim 2 yıla yaklaşan güzel bir birlikteliğim var, ciddi düşünüyoruz zaten ilk günden beri. Ben hukuk okuyorum sevgilimle tanıştığımda ise askere gitmek üzereydi uzun dönem için. Açık öğretim kazanmış ve bırakmıştı. Ben onu çok seviyorum, sadece sevgi değil onu eşim olacak insan olarak seçtim. Kendi ticaretle uğraşıyor yani devamlı değil ancak ihale alıyor mesela neyse.. Yalnız bu okumamış olma mevzusunu ailemin çok önemseyeceğini düşündüm. Konuyu konuştuk ve sevgilim hukuk kazanmaya karar verdi. Onun kazanacağına da inancım tam zaten ben de çalışmasına yardım edeceğim. Beraber başaracağız bunu. Buraya kadar her şey güzel..
Sevgilim çok şükür ki sağ salim askerden döndü. Ekim de yanıma gelip ders çalışmaya başlayacak. Yalnız biz tanışmadan önce sevgilim gününü gün eden, haylaz bir tipmiş. Babası onun okuyacağından ümidi kesmiş durumda ve benim yanıma gelip ders çalışıp da hukuku kazanacağına inanmıyor. Kendince haklı o da tabi ki.:26:
bugün aşkım tartışmış babasıyla, sabaha karşı çantasını alıp ayrılıyormuş evden.. Okumak için geliyor, eminim ele ele verip bunu da yapacağız ancak ben bu süreçte ona nasıl yaklaşmalıyım lütfen bana akıl verin. Hem ailesi ile konuşmayacak hem de öss ye 4.kez girmenin verdiği stres olacak üstünde. Nasıl cümleler kurmalıyım özellikle şu dönemde?![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Hepinize tekrar teşekkürler okuduğunuz için. Fikirleriniz benim için çok önemli![En Büyük KK :kkk: :kkk:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk01.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Benim 2 yıla yaklaşan güzel bir birlikteliğim var, ciddi düşünüyoruz zaten ilk günden beri. Ben hukuk okuyorum sevgilimle tanıştığımda ise askere gitmek üzereydi uzun dönem için. Açık öğretim kazanmış ve bırakmıştı. Ben onu çok seviyorum, sadece sevgi değil onu eşim olacak insan olarak seçtim. Kendi ticaretle uğraşıyor yani devamlı değil ancak ihale alıyor mesela neyse.. Yalnız bu okumamış olma mevzusunu ailemin çok önemseyeceğini düşündüm. Konuyu konuştuk ve sevgilim hukuk kazanmaya karar verdi. Onun kazanacağına da inancım tam zaten ben de çalışmasına yardım edeceğim. Beraber başaracağız bunu. Buraya kadar her şey güzel..
Sevgilim çok şükür ki sağ salim askerden döndü. Ekim de yanıma gelip ders çalışmaya başlayacak. Yalnız biz tanışmadan önce sevgilim gününü gün eden, haylaz bir tipmiş. Babası onun okuyacağından ümidi kesmiş durumda ve benim yanıma gelip ders çalışıp da hukuku kazanacağına inanmıyor. Kendince haklı o da tabi ki.:26:
bugün aşkım tartışmış babasıyla, sabaha karşı çantasını alıp ayrılıyormuş evden.. Okumak için geliyor, eminim ele ele verip bunu da yapacağız ancak ben bu süreçte ona nasıl yaklaşmalıyım lütfen bana akıl verin. Hem ailesi ile konuşmayacak hem de öss ye 4.kez girmenin verdiği stres olacak üstünde. Nasıl cümleler kurmalıyım özellikle şu dönemde?
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Hepinize tekrar teşekkürler okuduğunuz için. Fikirleriniz benim için çok önemli
![En Büyük KK :kkk: :kkk:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk01.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)