• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar ne olur yardım edin

Gixem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
29
0
36
İstanbul
siyah saçlarımı önce oksidanla açtım yarısı kahvemsi yarısı yine siyah kalmıştı wella nın yoğun renk açısını kullandım dipler 4 parmak siyah kaldı altlar ise koyu turuncu oldu nasıl açıcam ben bu saçımı yaa yardım edin 2 renk kafayla hayatta sokağa çıkamam :s

yaa tatlım sıkma canını ya koyu kahvelere fln boya kapansın dıye yada acıcı olrk ben paletteyı onerrım onla acıp tekrr boyarsın ama brz yıpranır belki ara vermn lzm bıraz .. ama moralını bozma herkezn basına glmstr bi şeklde kamufle edersnn ;))

ya çok kötü oldu tepeler siyah altlar koyu turuncu hani derler ya çingene rengi öle oldu bu tepeleri açıcak bişey yokmu palette işe yarıo mu yaa akşama ondan alıyımda tepeleri boyayım bari :43:

palette açıyo ama oda turuncu yparak açıyo tatlmm ama açıyo sonrada küllülerle boyayark turunculra aza indirgemek mumkunn ;))

çok sağol canım akşamada yada yarın onu yapıyım bari karamel yapmak istiyorum onu nasıl yapcam tepeleri açtıktan sonra ne renge boyıyım sence ?

Back