• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olur yardım edin=(

yaraysa sakın etme ponza taşını...yasakkelime daha beter olur bi de..yaralar iyileşsin öyle dene..bi de hafif yap ya bastıra bastıra yapma..zaten hafif hafif yapınca etkili yoksa acıdan başka bişey sağlamaz...ölü deriyi alıyo çok güzel...ablam da deniyo benim onun da maşallah kahverengi lekelerden fışkırıyo :roflol:

Ayyy nedir bu çilemiz yahu kıl,tüy...senağlama
Tamamen bitiren bir ilaç olsa cillop gibi yapsaa.s

Tüy dökücü,epilasyon aleti,sir ağda,jilet...Herşeyi denedim ama hep böyle oluyor.Yani şu yöntem daha iyi diyebileceğim bir yöntem yok.
senağlama

gecmis olsun canim.Ben makine ile yaptigimda sorun yasamistim (iltihapli kil dönmesi olmasada)yikandikdan sonra ponza tasi ile haffif ovaliyordum ve ondan sonra bi süre jilet ile aldim killarin yüzeye cikmasi icin..su anda agda ile devam ediyorum ve arada bir jilet kill dönmesini önlemek icin..Canim elle sIkma iz kalir sonra gecmeside uzun sürüyor sonra.Bence sen en iyisi bi cildiyeciye göster bi cok yöntemi denemissin bi sonuc alamamissin zaten yazda geldi denizdir havuzdur allah korusun acik yarada dahada kötü olmasin

soz verdıgım gıbı ılac ısımlerı;
sıyah krem dedıgım---------------------- ihtiyol pomat
daha sonra ----------------------------------Fucidin krem

gecmis olsun canim.Ben makine ile yaptigimda sorun yasamistim (iltihapli kil dönmesi olmasada)yikandikdan sonra ponza tasi ile haffif ovaliyordum ve ondan sonra bi süre jilet ile aldim killarin yüzeye cikmasi icin..su anda agda ile devam ediyorum ve arada bir jilet kill dönmesini önlemek icin..Canim elle sIkma iz kalir sonra gecmeside uzun sürüyor sonra.Bence sen en iyisi bi cildiyeciye göster bi cok yöntemi denemissin bi sonuc alamamissin zaten yazda geldi denizdir havuzdur allah korusun acik yarada dahada kötü olmasin

Cildiyeciye de gittim epilasyonla zamanla iyileşir dedi.İlaç falan da yazmadı hem de özel bir klinikti.Sağol canımm.kaydirigubbakcemile5

Ayyy nedir bu çilemiz yahu kıl,tüy...senağlama
Tamamen bitiren bir ilaç olsa cillop gibi yapsaa.s

öyle hakkaten...:sinifsinif: ama yaraların çoksa doktora git ilaç versin..iyileşince ponzayı kesinlikle yap...pürüzsüz yapıyo cildi..ama kuruyken yap yine söyliyim de....misal duşa girmeden önce yap sonra yıkan...yumuşacık oluyo..hep diyorum keşke bu siteyle daha önceden tanışsaydım:1closedeyes: çoğu problemimin çözümünü buldum burda...bi de sana tavsiyem limon tuz yap ağdadan hemen sonra..aşırı azaltıyo aşırı...ablamın 1 ayı doldu tek tük çıktılar..onlar da o kadar ince ki görünmüyolar bile...benim de öyle..çıktı ama ince ince ve bazı yerlerde yok...:lepi:

öyle hakkaten...:sinifsinif: ama yaraların çoksa doktora git ilaç versin..iyileşince ponzayı kesinlikle yap...pürüzsüz yapıyo cildi..ama kuruyken yap yine söyliyim de....misal duşa girmeden önce yap sonra yıkan...yumuşacık oluyo..hep diyorum keşke bu siteyle daha önceden tanışsaydım:1closedeyes: çoğu problemimin çözümünü buldum burda...bi de sana tavsiyem limon tuz yap ağdadan hemen sonra..aşırı azaltıyo aşırı...ablamın 1 ayı doldu tek tük çıktılar..onlar da o kadar ince ki görünmüyolar bile...benim de öyle..çıktı ama ince ince ve bazı yerlerde yok...:lepi:

Çook teşekkür ederim canım bu kadar ilgilendiğin içinkaydirigubbakcemile5
Herkes bu kadar duyarlı olsa,kendi derdine çare bulduğu şeyleri yazsa keşke buraya
:enbuyukkk:

Cildiyeciye de gittim epilasyonla zamanla iyileşir dedi.İlaç falan da yazmadı hem de özel bir klinikti.Sağol canımm.kaydirigubbakcemile5

CADIARZU Epilsayon ile ilgili bir cok bayandan duydugum bende dahil aldikdan sonra yüzeye degil icinde kaldigi gibi üsüdünmü :) bacaklarda igne batiriyormuscasina acima oluyor. umarim anlatabilmisimdir :kahve:

CADIARZU Epilsayon ile ilgili bir cok bayandan duydugum bende dahil aldikdan sonra yüzeye degil icinde kaldigi gibi üsüdünmü :) bacaklarda igne batiriyormuscasina acima oluyor. umarim anlatabilmisimdir :kahve:

Doktor epilasyon derken ağda jilet falan hepsini kastetti.
Sadece epilasyon aletini değil.
Bugün duştan önce de ponza taşını denedim
müthiş etkili:lepi:

mrb kızlar
bende eskıden batık dıe bsy yoktu taaa kı agdacıya gıdene kadar mahfoldu bacaklarım hele ust kısımlar yokmu iç taraflar ooo tam berbat oldu aylarca gecömedı ponza tası kese hepsınıyaptım ama maaleseff.en sonunda bu stede bı arkadasın karısımı vadı merhemler ve nemlendırıcı krem onu yaptım bunu kullanrkende STOPİNGROW aldım kullanıorum baya bı duzelme var ama soyuluyo bacaklarım baya bı sankı yanmısım da soyuluo gıbı kullanan arkadaslar sızdede oldumu

Back