• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olur yardım edin=(

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Selam kızlar.Sizden çok acil yardım rica ediyorum.
Sorunum kıl dönmesimirmirmirmir ve genital bölgemde,koltuk altlarımda,bacaklarımda hem de
:sinifsinif:Çok kötüyüm.Bu sorunum için önerebileceğiniz
ilaç ya da herhangi kolay bir yöntem var mı?Lütfen yardım edin.
Şimdiden teşekkürler...

canım ozamn soyle bısı var
sen eczaneye gır sana ıkı krem verecekler cok pahalı dııl
bırısı sıyah bı krem o ıntıhapı kurutacak sonra baska bı krem daha var ıntıhap kuruyunca onunla
tedavı olacak sen soyle sana bı care bulurlar bende bu sıtede ogrendım care oldu

canım ozamn soyle bısı var
sen eczaneye gır sana ıkı krem verecekler cok pahalı dııl
bırısı sıyah bı krem o ıntıhapı kurutacak sonra baska bı krem daha var ıntıhap kuruyunca onunla
tedavı olacak sen soyle sana bı care bulurlar bende bu sıtede ogrendım care oldu

Çoook sağol canımkaydirigubbakcemile5ilaçların ismini verebilir misin zahmet olmazsa?
a.s.

canım yaa hıııccc hatırlamıyorum
ama ıstersen yarın bakıp yazarım
gercı eczanede anlatsan verırler sıyah bı merhem ılk kullnacagın

canım kıl dönmesi batıklar için stopingrow kıl dönmesi spreyi var bendede vardı bi ara kullandım çok iyi geldi delik delik olan yerleri bile pürüssüzleştirdi sanki ama bu ürünü eczanelerde bulamayabilirsin ben ...................sitesinden almıştım 38 tl fiyatı

Gerçekten işe yarıyor mu canım?İltihaplara,bir de sıkmıştım ben hep iz kaldı:bbo:

topuk (ponza) taşıyla hafif hafif ovala..benim de çok fazlaydı batık ve lekeler...ben o lekeler geçmez sanıyodum ponza taşı yapınca 2-3 gün sonra o kahverengi lekelerden kıl çıktığını görünce çok şaşırdım...cildin kuruyken hafif hafif ponza taşıyla ovala..yumuşacık yapıyo hem...denendi onaylandıa.s

topuk (ponza) taşıyla hafif hafif ovala..benim de çok fazlaydı batık ve lekeler...ben o lekeler geçmez sanıyodum ponza taşı yapınca 2-3 gün sonra o kahverengi lekelerden kıl çıktığını görünce çok şaşırdım...cildin kuruyken hafif hafif ponza taşıyla ovala..yumuşacık yapıyo hem...denendi onaylandıa.s

Bir kez yapmıştım duşta ama kanadı hep;çünkü her yer sıkmaktan zaten yara olduğu için ponza taşı daha beter yaptı canım:1no2:
Ama sen denemişsin onaylamışsın bir de kuruyken deneyeceğimolumunekankayizsmilesağol

Bir kez yapmıştım duşta ama kanadı hep;çünkü her yer sıkmaktan zaten yara olduğu için ponza taşı daha beter yaptı canım:1no2:
Ama sen denemişsin onaylamışsın bir de kuruyken deneyeceğimolumunekankayizsmilesağol

yaraysa sakın etme ponza taşını...yasakkelime daha beter olur bi de..yaralar iyileşsin öyle dene..bi de hafif yap ya bastıra bastıra yapma..zaten hafif hafif yapınca etkili yoksa acıdan başka bişey sağlamaz...ölü deriyi alıyo çok güzel...ablam da deniyo benim onun da maşallah kahverengi lekelerden fışkırıyo :roflol:

Back