KIZLAR NE OLUR YARDIM EDIN

Blackeyess

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
135
80
13
25
Kızlar doktor eşime bir kaç bitkisel kur verdi bunları aktarda yaptırım dedi bildiğiniz en iyi aktarıcı gerçek ürünleri olan var mı
500 g iyi bal
50 g propolis
50 g arı sütü
50 g polen
50 g kırmızı girgung
Nolur yardım edin

Canım biraz pahalı ama nurbal şifa merkezi üsküdar'da. İnternet sitesi de var google'da aratırsan nurbal diye çıkıyor. Ben almadım burdan ama alan bir tanıdığım vardı ve adamların işi bal üzerine olduğu için gerçektir diye düşünüyorum.

Çok sağol Canım ya vallah Allah razı olsun başka bildiğiniz varsa söylerseniz çok sevinitim

Çok sağol Canım ya vallah Allah razı olsun başka bildiğiniz varsa söylerseniz çok sevinitim
Şimdi sana söyleyince sitelerini açıp bi baktım, organik munzur balı var ve analiz raporuyla birlikte yolluyorlarmış. Ama çok pahalı. Yine de gerçekliği konusunda ikna edici, daha ucuz diğer balları da sahte değildir herhalde

Ben de eşime oradan kür alıyordum sperm arttırıcı.bizzat yerini de gördüm.onlar hazır karışımlar yapıyorlar yani sorunlara göre,incelerseniz.ben memnun kalmıştım.değerlerimiz kimi zaman arttı,kimi zaman azaldı.sonuç ne derseniz,eşim bedelli askere gitti geldi.ne vitamin ne kür kullandı.orda düzgün beslenmedi bile.geldiği gibi 2.tüp bebek denememizi yaptık ve kızım şuan kucağımda.nasip,kısmet işleri.Allahım yardımcı olsun herkesin.

Kusura bakmayın beni yanlış anlamazssaniz size bişey sorucam doktor size bu kürü niye verdi esinizdemi bir sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…