- 19 Temmuz 2017
- 29
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi Mehtapakin
-
Bence o riske girme bir yılın gidebilirKızlar selam ne olur bilen biri yardım etsin ne olursunuz.Hiç bir bilgim yok.Şuan üniversite için tercih vericem ilk ve acil yardım paramedik bölümü için boyu 160 cm den kısa olanları almıyorlar.Benim boy 158.Şimdi kayıt sırasında üniversitede mi ölçüyorlar boyu kiloyu yoksa heyet raporunda yazması yeterli mi yani rapor alıp öyle gitsem bir daha üniversite kayıt sırasında boyumu ölçmezler değil mi en azından rapor sırasında 160 yazdırabilirim boyumu rapora doktorlardan rica etsem belki şansım olur :/
Tek hayalim bu bölüm ya ne yapacağımı bilmiyorum riske girmek istiyorum ama işte pişman olmaktan çok korkuyorumZor iş,yerinde olsam puan yakma riskine girmem
Şunu yap o halde,üniversiteyi arayıp sorabilirsin tekrar ölçüm yapılacak mı yoksa herhangi bir hastaneden rapor kabul ediyor mu diye. Plates ya da yüzme ile ilgileniyor musun. Kayıt zamanına kadar daha dik durmayı sağlayabilirTek hayalim bu bölüm ya ne yapacağımı bilmiyorum riske girmek istiyorum ama işte pişman olmaktan çok korkuyorum
Yahu ben burada derdimi anlatıyorum sen ne diye rencide etmeye çalışıyorsun sen olsan 2 cm boy için hayalinden vazgeçer mıydıntek hayalin bu bölümse bu durumu yeni mi öğrendin?
Evet arayıp sorayım en iyisi başka çare yok sağol cnmŞunu yap o halde,üniversiteyi arayıp sorabilirsin tekrar ölçüm yapılacak mı yoksa herhangi bir hastaneden rapor kabul ediyor mu diye. Plates ya da yüzme ile ilgileniyor musun. Kayıt zamanına kadar daha dik durmayı sağlayabilir
Yahu ben burada derdimi anlatıyorum sen ne diye rencide etmeye çalışıyorsun sen olsan 2 cm boy için hayalinden vazgeçer mıydın
vazgeçerdim, vazgeçtiğim şeyler de oldu,
ayrıca o boy sınırının 1.58 değil 1.60 olmasının illa ki bir nedeni vardır,
olmayanı zorlamayın, başkasının hakkına da girmeyin.
Devlet üniversitelerinin hepsinde var.Her üniversitede bu şart var mı? Farklı bi üni tercih edin
Ne hakkı yahu puanımla yerleşeceğim neyin hakkı 2 cm den kaybetmek mi hak????
İlk puanla yerleşiyorsun sonra boy kilo vs gelir yani o 159 luk kişinin hakkı beni ilgilendirmiyor çünkü ben o kontejanı zaten kazanmış oluyorum puanımla benim kontejanım bana onların ki onlara beni onun yerine almıyorlar beni benim yerime alıyorlar ne hakkı yahuevet belki evrakta sahtecilik yapmayacak birileri 1.59 la elenecek ama siz geçeceksiniz, hakka girmek değil mi bu?
İlk puanla yerleşiyorsun sonra boy kilo vs gelir yani o 159 luk kişinin hakkı beni ilgilendirmiyor çünkü ben o kontejanı zaten kazanmış oluyorum puanımla benim kontejanım bana onların ki onlara beni onun yerine almıyorlar beni benim yerime alıyorlar ne hakkı yahu
Bölüme girme şansım varken neden kontejanımı ek kontejan yapayım eğer ki yerimde olsaydın senden benim gibi düşünürdün.Ben de sana bir şey demiyorum yaşamayan bilemezek kontenjan diye bişey duydunuz mu?
neyse ben bişey demiyorum, gidin yazdırın 1.60
boyu tutmadığı için kayıt yaptırmayanlar enayiliğine doymasın...
Olcum yapilir. Sikayet de edilebilirsiniz evrak sahteciligi sebebiyle. Ve evet birilerinin hakkini da yemeyiniz lutfen.İlk puanla yerleşiyorsun sonra boy kilo vs gelir yani o 159 luk kişinin hakkı beni ilgilendirmiyor çünkü ben o kontejanı zaten kazanmış oluyorum puanımla benim kontejanım bana onların ki onlara beni onun yerine almıyorlar beni benim yerime alıyorlar ne hakkı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?