Kızlar ne olur yardım edin zamanım çok kısıtlı :/ İlk acil yardım paramedik boy ölçülen yer

Mehtapakin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
29
4
1
27
Kızlar selam ne olur bilen biri yardım etsin ne olursunuz.Hiç bir bilgim yok.Şuan üniversite için tercih vericem ilk ve acil yardım paramedik bölümü için boyu 160 cm den kısa olanları almıyorlar.Benim boy 158.Şimdi kayıt sırasında üniversitede mi ölçüyorlar boyu kiloyu yoksa heyet raporunda yazması yeterli mi yani rapor alıp öyle gitsem bir daha üniversite kayıt sırasında boyumu ölçmezler değil mi en azından rapor sırasında 160 yazdırabilirim boyumu rapora doktorlardan rica etsem belki şansım olur :/

Kızlar selam ne olur bilen biri yardım etsin ne olursunuz.Hiç bir bilgim yok.Şuan üniversite için tercih vericem ilk ve acil yardım paramedik bölümü için boyu 160 cm den kısa olanları almıyorlar.Benim boy 158.Şimdi kayıt sırasında üniversitede mi ölçüyorlar boyu kiloyu yoksa heyet raporunda yazması yeterli mi yani rapor alıp öyle gitsem bir daha üniversite kayıt sırasında boyumu ölçmezler değil mi en azından rapor sırasında 160 yazdırabilirim boyumu rapora doktorlardan rica etsem belki şansım olur :/
Bence o riske girme bir yılın gidebilir
Her bölümde farklıdır illa ama bazı bölümlerde tercihin tutsa bile üniversitede yeniden ölçebiliyorlar o zaman tutmazsa açıkta kalıyorsun

Ortaya çıkarsa yanıltmaktan dolayı okuldan atılırsınız zaten, sizin dediğiniz gibi rahat olduğunu zannetmiyorum tekrar ölçüm yapılıyor olabilir. Zaten heyettekiler sahte rapor düzenleme riskini almaz. Yanlış bilgi vermekten dolayı atılmaktansa tercih etmeyin.

Kızlar haklısınız kimse riske girmek istemez ama bu bölüm tek hayalim 2 cm ile kaybetmek istemiyorum çok üzgünüm ya heyet raporu dediğimde sadece boy kilo ölçümü

Tek hayalim bu bölüm ya ne yapacağımı bilmiyorum riske girmek istiyorum ama işte pişman olmaktan çok korkuyorum
Şunu yap o halde,üniversiteyi arayıp sorabilirsin tekrar ölçüm yapılacak mı yoksa herhangi bir hastaneden rapor kabul ediyor mu diye. Plates ya da yüzme ile ilgileniyor musun. Kayıt zamanına kadar daha dik durmayı sağlayabilir

Şunu yap o halde,üniversiteyi arayıp sorabilirsin tekrar ölçüm yapılacak mı yoksa herhangi bir hastaneden rapor kabul ediyor mu diye. Plates ya da yüzme ile ilgileniyor musun. Kayıt zamanına kadar daha dik durmayı sağlayabilir
Evet arayıp sorayım en iyisi başka çare yok sağol cnm

Yahu ben burada derdimi anlatıyorum sen ne diye rencide etmeye çalışıyorsun sen olsan 2 cm boy için hayalinden vazgeçer mıydın

vazgeçerdim, vazgeçtiğim şeyler de oldu,
ayrıca o boy sınırının 1.58 değil 1.60 olmasının illa ki bir nedeni vardır,
olmayanı zorlamayın, başkasının hakkına da girmeyin.

Ne hakkı yahu puanımla yerleşeceğim neyin hakkı 2 cm den kaybetmek mi hak????
vazgeçerdim, vazgeçtiğim şeyler de oldu,
ayrıca o boy sınırının 1.58 değil 1.60 olmasının illa ki bir nedeni vardır,
olmayanı zorlamayın, başkasının hakkına da girmeyin.

evet belki evrakta sahtecilik yapmayacak birileri 1.59 la elenecek ama siz geçeceksiniz, hakka girmek değil mi bu?
İlk puanla yerleşiyorsun sonra boy kilo vs gelir yani o 159 luk kişinin hakkı beni ilgilendirmiyor çünkü ben o kontejanı zaten kazanmış oluyorum puanımla benim kontejanım bana onların ki onlara beni onun yerine almıyorlar beni benim yerime alıyorlar ne hakkı yahu

İlk puanla yerleşiyorsun sonra boy kilo vs gelir yani o 159 luk kişinin hakkı beni ilgilendirmiyor çünkü ben o kontejanı zaten kazanmış oluyorum puanımla benim kontejanım bana onların ki onlara beni onun yerine almıyorlar beni benim yerime alıyorlar ne hakkı yahu

ek kontenjan diye bişey duydunuz mu?
neyse ben bişey demiyorum, gidin yazdırın 1.60
boyu tutmadığı için kayıt yaptırmayanlar enayiliğine doymasın...

ek kontenjan diye bişey duydunuz mu?
neyse ben bişey demiyorum, gidin yazdırın 1.60
boyu tutmadığı için kayıt yaptırmayanlar enayiliğine doymasın...
Bölüme girme şansım varken neden kontejanımı ek kontejan yapayım eğer ki yerimde olsaydın senden benim gibi düşünürdün.Ben de sana bir şey demiyorum yaşamayan bilemez

Olcum yapilir. Sikayet de edilebilirsiniz evrak sahteciligi sebebiyle. Ve evet birilerinin hakkini da yemeyiniz lutfen.

Back