kızlar ne olur fikir verin yarına kadar karar vermem lazım

busra44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
2.446
19
158
40
İzmir
merhaba kızlar yine sizden bir konuda fikirlerinizi bekliyorum çünkü bu konudaki fikirlere çok ihtiyacım var

ben 7 senelik evliyim 2 buçuk yaşında bir oğlum
3 sene öncesine kadar memleketim olan malatya da yaşıyorduk
3 sene önce eşimin tayini çıktı izmir e geldik
ailem arkadaşlarım hepsi malatya da kaldı
izmir de kaldığım sürece hiç çevrem olmadı
bebeğim olduğu için çalışamadım evden de çok çıkamadım
yalnızlıktan da çok sıkıldım bunaldım hep tekrar memleketime dönmeyi istedim
eşim ise izmir i çok sevdi hiç memlekete gitmek istemedi
ama ben burada yalnızlıktan çok sıkıldım ve üzüldüm diye
Malatya ya tayin istedi
ama gel gelelim bana
eşim dilekçeyi verene kadar bende malatya ya gitmek istediğimden çok emindim
ama dilekçeyi verdiğinden beri çok kötü oldum aslında
demek ki içimde bir yerlerde bende çok gitmek istemiyormuşum onu anladım
ama burada geçinmek zor malatya yla kıyaslarsam tabi
birde oğlum akrabalarıyla büyüsün istiyorum
bende dershaneye gidip seneye kpss sınavına girmek istiyorum
izmir de dershaneye gitme olanağım da çok düşük
eş dost akrabayı da düşününce malatya ya gitme fikri ağır basıyor
ama izmir e geldiğimizden beride eşim bana daha değer veriyor
evliliğimiz çok daha iyi
(malatyadaykende kötü değildi yanlış anlaşılmasın ama burada daha iyi) belkide
gurbette yalnız kaldığımız için daha bağlandık birbirimize
belkide oğlumuz dahada bağladı bizi birbirimize
birde kayınvalidem oğluna aşırı düşkündür
benimle de arası iyidir sever beni
ama mesela ister ki oğlu hiç bir iş yapmasın
hep ben yapayım ben yorulayım o önemli değil onun için
belkide eşimle onun için aram malatyadayken buradaki kadar iyi değildi
burada ailesi yok onun için daha iyiyiz

bunları düşününce çok kararsız kalıyorum eşim iyi düşün istersen dilekçeyi geri çekebilirim dedi
ama ben çok kararsız kaldım

siz olsanız ne yapardınız

diye bir konu açmıştım arkadaşlar tayinimiz o dönemde çıkmadı ama bugün yazı gelmiş tayinimiz çıkmış malatyaya ama eşimin sefi istemezseniz tayininizi durdurum demiş yarın sabaha kadar karar verin demişimdi siz benim yerimde olsanız ne yapardınız karar vermek çok zor

canım ben izmir liyim.İzmir çok güzel bir şehirdir.bilmiyorum belki benim memlektim olduğu içinde öyle düşünüyorumdur.Ama şimdi bodrumda yaşıyorum.BENİM TAVSİYEM NEREDE huzur bulacaksan orada yaşa bence,bunu en iyi sen bilicen.İZMİR DEN AYRILMAK isteniyorsan ,dilekçeni çekersin olmadı ileride gene istersiniz tayin.En doğru kararı bence sen vericen.

ileriyi göremiyorum ki canım
kafam karma karışık şuanda vereceğim karar hayatımı değiştirecek belkide
belkide malatyada ailemin yanında daha mutlu olacağım
belkide burdaki huzurum orda olmayacak çok pişman olacağım
karar vermek gerçekten çok zor
ve bu akşam karar vermiş olmamız lazım
vereceğim karar yüzünden pişman olmaktan çok korkuyorum

canım gerçekten çok zor bir karar ama içinde bir yandan sızlıyorsa oradan ayrılacağın için bence şimdilik kal eşin ve oğlunla daha huzurlu daha mutlu olursun akraba eş dost bir yere kadar istediğin zaman atlar gider gelirsin onlar gelir belli bir müddet sende kalır böylesi her zaman daha tatlı olur ilk başlarda annemler emekli olup ayvalığa yerleştikten sonra çok kötü olmuştum kendimi çok yalnız hissettim ama eşimle daha huzurlu ve mutlu olduk rahat nefes almaya başladım şimdi ya onlar geliyo ya biz gidiyoruz böyle daha tatlı oluyor inanki tabi bi yandan kpssye hazırlanmak istiyorsun o zamanda bir kreşe yerleştirirsin oğlunu yarım gün yine altından kalkarsın insan istedikten sonra neler yapmaz.. huzur olmazsa zaten hiçbişey yapamazsın ben kayınvelimler ve kendi ailem ellerini bizim üzerimizden çekmedikleri için 8 yılım boşa gitti bende şimdi kpssye hazırlanıyorum zararın neresinden dönülürse kardır ne karışan var ne görüşen rahat rahat çalışıyorum Allah izin verirde sınavı kazanıp biyere yerleşirsen o zaman değmeyin keyfinize rahat rahat yaşarsınız sadece şu bi seneyi iyi değerlendir taşınma tayin işini bence şimdilik ertele daha sonrada alınabilirmiş madem o zaman sende atandığın yere aldırır eşin tayinini:)

Antalya da yaşıyorum , deniz olan memlekette yaşamak bambaşkadır.. Heleki büyükşehirse , tadına doyulmaz ,ayrıldığında izmiri özleyebilirsin ..

yorum yazan arkadaşlara tesekkür ederim kararımızı verdik ve malatyaya dönüyoruz
çünkü malatyaya gidince ben çalışabilirim dershaneye gidebilirim
eşim orda özel ders verebilir çevresi çok geniş (bu arada eşim matematik öğretmeni)
ama öte yandan ailelerin yanında olmanın eksileri ve artılarıda var
bakalım umarım bizim için herşey güzel olur
ama bugün çok mutsuz uyandım izmirden gitmek benim için çok zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…