Çocuk Hastalıkları Kızlar ne olur bi bakın

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
4 yaşında kızım da vajinal kaşınma var kızlar . Doktora götürdüm testler yapıldı herşey temiz çıktı .mantar sandım ben ama o da negatif . Bi krem verdi doktor ama yok geçmiyor yavrumun psikolojisi bozuldu sürekli kaşınıyor anne diyor g ve uykuda bile kaşıyor .kızarıklık var sadece akıntı filan yok . Kreşe de başlayacak bi süre sonra bi çözüm bulmamız lazım .

Var mı başına gelen alternatif önerileriniz olur mu.

Bu arada çamaşırlarını ütülerim , onun kıyafetlerini ayrı yıkarım bebek deterjanı ile ıslak mendil kullanmam .
Ne olur konum taşınmasın. Diğer yerden cevap alamıyorum hiç .
Teşekkür ederim şimdiden
İdrar yolları iltihabı olabilir, ona baktımı doktor

Sirkeli su yetişkinler içindir hanımlar, küçücük çocuk için değil.
Onlar bizden farklı olduğu için bu yöntem onu daha kötü yapabilir, tahriş edebilir.

Başka bir doktora gitmekten başka çare yok.
Birde activia probiyotik shotlar var, meyveli ananaslı olanları da mevcut.
Keifirin meyvelisi de var.
Bunlardan kullanabilirsiniz.

Onu da denedim doktora gitmeden fayda etmedi
Ay lütfen çocuğunuzun kıymeti yok mu, kantaron yağı sirke falan yapılır mı bunlar iyileşmeyip azıtmasının sebebi bunlar da olabilir. Bir müddet hiçbir şey kullanmadan vajeni kendi haline bırakın bence.

Kantaron sirke sabun zaten çocuğun iyileşmeye vakti kalmamış bence, o bolge kendi temizliğini kendi yapar hem siz hem kızınız o kdr kimyasalla temizlenmeyin. Sirke deniyor doğal diye sirkenin ph değeri ile o bölgenin ph degeri uyumsuz...

Ayrıca ilaç önermeyin, forumda önerilen ilaçları kullanmayın. Doktorlar bunun için var, el kdr çocuğa büyük bir insanın vajinal bölgesine verilen bir ilaç uygulanmamalı bence... uygunsa doktor gerekli görürse verir. Ilişkisi olan bir kadının mantar sebebiyle bir çocuğun mantar sebebi çok farklı olabilir ve her mantara aynı ilaç uygulanmaz.

Çare aradığınız için herşey size mantıklı geliyor sizi de anlıyorum, yine de bunlara dikkat edin lütfen, geçmiş olsun kuzuya.

Probiyotik kullanıcam. Çamaşırları da hep pamuklu alırım sentetik giymedi hiç .tuvalet sonrası normal su kullandım kuruladım ama banyosunu yaparken sabun kullandım gün aşırı da yıkanır galiba o yaptı. İlaçların adını aldım. Çocuklar için kullanılabilir dimi bi sıkıntı olmaz
kullanabilirsiniz

Ay lütfen çocuğunuzun kıymeti yok mu, kantaron yağı sirke falan yapılır mı bunlar iyileşmeyip azıtmasının sebebi bunlar da olabilir. Bir müddet hiçbir şey kullanmadan vajeni kendi haline bırakın bence.
Tabiki de kıymeti var hanımefendi . Kıymeti olmasa buralara kadar yazıp çare aramadım heralde. 😠😠 Keşke biraz daha dikkatli olsanız . Böyle yazacaksanız yorum da yapmayın lütfen .evladıma verdiğim kıymeti siz sorgulayacak değilsiniz.

Kantaron sirke sabun zaten çocuğun iyileşmeye vakti kalmamış bence, o bolge kendi temizliğini kendi yapar hem siz hem kızınız o kdr kimyasalla temizlenmeyin. Sirke deniyor doğal diye sirkenin ph değeri ile o bölgenin ph degeri uyumsuz...

Ayrıca ilaç önermeyin, forumda önerilen ilaçları kullanmayın. Doktorlar bunun için var, el kdr çocuğa büyük bir insanın vajinal bölgesine verilen bir ilaç uygulanmamalı bence... uygunsa doktor gerekli görürse verir. Ilişkisi olan bir kadının mantar sebebiyle bir çocuğun mantar sebebi çok farklı olabilir ve her mantara aynı ilaç uygulanmaz.

Çare aradığınız için herşey size mantıklı geliyor sizi de anlıyorum, yine de bunlara dikkat edin lütfen, geçmiş olsun kuzuya.
Çok teşekkür ederim dikkate alınan yorumlarınızı

Tabiki de kıymeti var hanımefendi . Kıymeti olmasa buralara kadar yazıp çare aramadım heralde. 😠😠 Keşke biraz daha dikkatli olsanız . Böyle yazacaksanız yorum da yapmayın lütfen .evladıma verdiğim kıymeti siz sorgulayacak değilsiniz.
Kıymeti olsa kantaron yağı sürmezdiniz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim herkese ... Yardımlarınız ve yorumlarınız için sağolun...herkese güzel akşmalar dilerim ..

Konuyu kapattırmak istiyorum nasıl yapacam yardımcı olur musunuz .

Denedim sirkeli pamuk koydum geçirmedi .
Kefiri de geçen yıl denemiştim içmedi sevmedi bu sene tekrar deneyim .
Çocuğa açıklayın annecim kaşıntına iyi gelecek diye içer muhtemelen benim kızım açıklamasını düzgün yapınca sözümü dinler bide papatya suyunun buharına oturtunuz mu

Back