Çocuk Hastalıkları Kızlar ne olur bi bakın

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Kaşıntı genellikle mantar işaretidir ama temiz demişsiniz. Arkadaşlara katılıyorum sirkeli suyla yapın tuvalet sonrası temizliğini, bir de ben olsam trevazol krem denerdim.
Tuvalet sonrası temizliğini de sürekli sabunla yaptıysanız floranın bozulmuş olma ihtimali yüksek

probiyotigin zarari olmaz verebilirsiniz. tayt vs gibi dar giydirmeyin. sentetik ic camasiri kullanmayın.kiyafetlerinj ic çamaşırı dahil ütüleyerek giydirin. her gun ic çamaşırını değiştirin. temizlik için sirke sabun su bu kullanmayın. tuvalet sonrası temizliği onden arkaya doğru yapip yumuşak bir peçeteyle nazikce silin. tahriş olan yerlerin hizli iyileşmesi için fitokrem, madescar, hamezinc gibi kremleri kullanabilirsiniz. 10 15 gun sonra hala hic fayda gormedi ise tekrar doktorunuza başvurun.gecmis olsun ( yaptigini sabun asiri temizlik vs.gibi her sey cilt florasini daha da bozar ve kasinti artar)

Yoğurt sever bol bol yer ama probiyotik aklıma gelmedi . O aklımda bulunsun . Sabun yapmış olabilir çünkü yıkıyordum totosunu filan da sabunla 😔😒tahriş de olmuş kaşımaktan da oldu. Yaklaşık 2 aydır çekiyor yavrum.
Sabunu ve her türlü temizleyiciyi biz yetişkinlerin de uzak tutması lazım genital bölgeden. Sabundan olmuştur. Doğal Yapısı bozulmuş. Bir doktordan bunun için yardım almanız en doğrusu. Jinekolog olabilir. Verilecek takviyenin Dozunu ayarlanabilir umarım

Ilık sirkeli suyla temizleyin. İç çamaşırını sık değiştirin. Probiyotik çok işe yarıyor. Yoğurtun içine falan karıştırıp yedirebilirsiniz.

Yoğurt sever bol bol yer ama probiyotik aklıma gelmedi . O aklımda bulunsun . Sabun yapmış olabilir çünkü yıkıyordum totosunu filan da sabunla 😔😒tahriş de olmuş kaşımaktan da oldu. Yaklaşık 2 aydır çekiyor yavrum.
Sabunla yıkamayı keserseniz kaşıntı geçer. Sabun oranın doğal florasını bozuyor. Bozduğu için de kaşıntı oluyor. Oraya su dışında hiçbir şey sürmeyin ve kuru tutun.

Denedim sirkeli pamuk koydum geçirmedi .
Kefiri de geçen yıl denemiştim içmedi sevmedi bu sene tekrar deneyim .
Hazir kefir denediyseniz onu içenlere ben de hayret ediyorum. Kendiniz mayalayin diyorum ben. Migrosta maya satılıyor. Yogurt mayalamaktan daha kolay. Oda sicakligindaki süte karıştırıyorsunuz. Kapagini kapatip Sicak karanlik bir yere kaldiriyorsunuz. 24 saat sonra hazir bu kadar.

2 ıhtimal geliyor aklıma,
El ayak agiz hastaligi
Diğeri penisilin alerjisi

Çocuğun ağzını açıp boğazın gerisine bir bakin ağzına da bakın pamukcuk gibi beyaz beyaz şeyler veya kizariklik var mi diye.

4 yaşında kızım da vajinal kaşınma var kızlar . Doktora götürdüm testler yapıldı herşey temiz çıktı .mantar sandım ben ama o da negatif . Bi krem verdi doktor ama yok geçmiyor yavrumun psikolojisi bozuldu sürekli kaşınıyor anne diyor g ve uykuda bile kaşıyor .kızarıklık var sadece akıntı filan yok . Kreşe de başlayacak bi süre sonra bi çözüm bulmamız lazım .

Var mı başına gelen alternatif önerileriniz olur mu.

Bu arada çamaşırlarını ütülerim , onun kıyafetlerini ayrı yıkarım bebek deterjanı ile ıslak mendil kullanmam .
Ne olur konum taşınmasın. Diğer yerden cevap alamıyorum hiç .
Teşekkür ederim şimdiden
Bana hamileyken olmuştu dr um Felistin diye nir jel yazmıştı aldım anında faydasını gördüm yakınlarda nöbetci eczane varsa hemen alın geçmiş olsun bu arada

Ilık sirkeli suyla temizleyin. İç çamaşırını sık değiştirin. Probiyotik çok işe yarıyor. Yoğurtun içine falan karıştırıp yedirebilirsiniz.
Çamaşır hergün 2 kez bile değiştirdiğim olur . Ama probiyotik denicem onu vermedim hiç

Hazir kefir denediyseniz onu içenlere ben de hayret ediyorum. Kendiniz mayalayin diyorum ben. Migrosta maya satılıyor. Yogurt mayalamaktan daha kolay. Oda sicakligindaki süte karıştırıyorsunuz. Kapagini kapatip Sicak karanlik bir yere kaldiriyorsunuz. 24 saat sonra hazir bu kadar.
Yok hazır kefir asla yedirmem kendim mayaladım evde. Çorbasına bile katınca anladı tadını içmedi . Ayranına kattım içmedi. Tadı değişik diye anladı hemen tekrar yaparım sorun değil tek geçsin de şikayetimiz

2 ıhtimal geliyor aklıma,
El ayak agiz hastaligi
Diğeri penisilin alerjisi

Çocuğun ağzını açıp boğazın gerisine bir bakin ağzına da bakın pamukcuk gibi beyaz beyaz şeyler veya kizariklik var mi diye.
Benimde aklıma geldi el ayak hastalığı ama değil . Çok şükür boğaz da filan bir sıkıntıaı yok

Yok hazır kefir asla yedirmem kendim mayaladım evde. Çorbasına bile katınca anladı tadını içmedi . Ayranına kattım içmedi. Tadı değişik diye anladı hemen tekrar yaparım sorun değil tek geçsin de şikayetimiz
Dedigim mayayi alin da deneyin. Tadi belli degil ekşi ayran gibi hafif asitli bir yogurt tadi var.

probiyotigin zarari olmaz verebilirsiniz. tayt vs gibi dar giydirmeyin. sentetik ic camasiri kullanmayın.kiyafetlerinj ic çamaşırı dahil ütüleyerek giydirin. her gun ic çamaşırını değiştirin. temizlik için sirke sabun su bu kullanmayın. tuvalet sonrası temizliği onden arkaya doğru yapip yumuşak bir peçeteyle nazikce silin. tahriş olan yerlerin hizli iyileşmesi için fitokrem, madescar, hamezinc gibi kremleri kullanabilirsiniz. 10 15 gun sonra hala hic fayda gormedi ise tekrar doktorunuza başvurun.gecmis olsun ( yaptigini sabun asiri temizlik vs.gibi her sey cilt florasini daha da bozar ve kasinti artar)
Probiyotik kullanıcam. Çamaşırları da hep pamuklu alırım sentetik giymedi hiç .tuvalet sonrası normal su kullandım kuruladım ama banyosunu yaparken sabun kullandım gün aşırı da yıkanır galiba o yaptı. İlaçların adını aldım. Çocuklar için kullanılabilir dimi bi sıkıntı olmaz

Kaşıntı genellikle mantar işaretidir ama temiz demişsiniz. Arkadaşlara katılıyorum sirkeli suyla yapın tuvalet sonrası temizliğini, bir de ben olsam trevazol krem denerdim.
Tuvalet sonrası temizliğini de sürekli sabunla yaptıysanız floranın bozulmuş olma ihtimali yüksek
Muhtemelen sabundan oldu. Başka bişey kalmıyor geriye. Tuvalet sonrası normal su ile kurulayarak yapıyorum .ama duşta sabun sürüyordum

Benim kızımda bazen kaşındığı söyler.doktora gidiyoruz enfeksiyon yok ama o bölge kıpkırmızı.tuvalette açıyor der bazen..bende pudra döküyorum. .rahatlıyor.

Back