Çocuk Hastalıkları Kızlar ne olur bi bakın

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mavi_Eftelya

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
895
2.826
4 yaşında kızım da vajinal kaşınma var kızlar . Doktora götürdüm testler yapıldı herşey temiz çıktı .mantar sandım ben ama o da negatif . Bi krem verdi doktor ama yok geçmiyor yavrumun psikolojisi bozuldu sürekli kaşınıyor anne diyor g ve uykuda bile kaşıyor .kızarıklık var sadece akıntı filan yok . Kreşe de başlayacak bi süre sonra bi çözüm bulmamız lazım .

Var mı başına gelen alternatif önerileriniz olur mu.

Bu arada çamaşırlarını ütülerim , onun kıyafetlerini ayrı yıkarım bebek deterjanı ile ıslak mendil kullanmam .
Ne olur konum taşınmasın. Diğer yerden cevap alamıyorum hiç .
Teşekkür ederim şimdiden

4 yaşında kızım da vajinal kaşınma var kızlar . Doktora götürdüm testler yapıldı herşey temiz çıktı .mantar sandım ben ama o da negatif . Bi krem verdi doktor ama yok geçmiyor yavrumun psikolojisi bozuldu sürekli kaşınıyor anne diyor g ve uykuda bile kaşıyor .kızarıklık var sadece akıntı filan yok . Kreşe de başlayacak bi süre sonra bi çözüm bulmamız lazım .

Bu arada çamaşırlarını ütülerim , onun kıyafetlerini ayrı yıkarım bebek deterjanı ile ıslak mendil kullanmam .
Teşekkür ederim şimdiden
Uyurken altina bir sey giydirmeyin havalansin. Evde kefir mayalayin. Migrosta maya satılıyor. Kefir içirin. Çocuklara yapilmaz ama ben oyle sebepsiz yere kasindigim zaman makyaj pamuğun sirkeli suyla islatip klitoris ile dudak arasina koyuyordum iki tane. Umarim geçer hemencecik.

Teşekkür ederim şimdiden
O bölgeyi sabunla yıkamayın
Tüm testler temizse (idrar yolu enf vs bakılmıştır) bölge florası bozulmuş olabilir.
Elma sirkesi ile yıkamak iyi geliyor. İlk anda yakıyor cocuk nasıldayanır bilmiyorum. Biraz sulandırsanız bile etkili ama dediğim gibi 4 yas için zor.
Flora düzenleyici krem elbette vardır. Kadın hastalıklarına danısın bence.

O bölgeyi sabunla yıkamayın
Tüm testler temizse (idrar yolu enf vs bakılmıştır) bölge florası bozulmuş olabilir.
Elma sirkesi ile yıkamak iyi geliyor. İlk anda yakıyor cocuk nasıldayanır bilmiyorum. Biraz sulandırsanız bile etkili ama dediğim gibi 4 yas için zor.
Flora düzenleyici krem elbette vardır. Kadın hastalıklarına danısın bence.
Teşekkür ederim bi tanıdık var kadın doğum uzmanı ona da bi danışayım .

Sirke falan sürmeyin çocuğun kukusuna 😖

Dırşardan süreceğiniz, koyacağınız her şey bölgenin ph dengesini bozacağı için kaşıntı devam edecektir. Buna sirke de dahil. Hiç bir şey sürmeyin, hiç bir şekilde köpüren bir şeyle yıkamayın, liflemeyin. Çamaşırlarını ütülemeyi bırakın, fazla steril olmak da bu tür sonuçlar doğurur.

Kefir iyi bir tavsiye ama içmiyor demişsiniz. Turşu ve turşu suyu verin bolca, ev yapımı yoğurt yedirin. Probiyotik alması lazım. Çocuklar için var mı bilmiyorum ama doktora danışarak probiyotik kapsülleri kullanabilirsiniz. En kesin çözüm probiyotik.

Sirke falan sürmeyin çocuğun kukusuna 😖

Dırşardan süreceğiniz, koyacağınız her şey bölgenin ph dengesini bozacağı için kaşıntı devam edecektir. Buna sirke de dahil. Hiç bir şey sürmeyin, hiç bir şekilde köpüren bir şeyle yıkamayın, liflemeyin. Çamaşırlarını ütülemeyi bırakın, fazla steril olmak da bu tür sonuçlar doğurur.

Kefir iyi bir tavsiye ama içmiyor demişsiniz. Turşu ve turşu suyu verin bolca, ev yapımı yoğurt yedirin. Probiyotik alması lazım. Çocuklar için var mı bilmiyorum ama doktora danışarak probiyotik kapsülleri kullanabilirsiniz. En kesin çözüm probiyotik.
Çocuklar için probiyotik saşeler var. O da işe yarıyorsa iyi. Biz ishal olunca kullanıyorduk.
Bir de sıvı probiyotik var entero....... na. Onu da kolay içiyorlar.

Teşekkür ederim şimdiden
Pamuklu bir bezı sabunla yıkayın ama normal hacı sakır sabun içinde hiç katkı olmucak bır sabun .Bezı kurutun utu ıle guzelce bebegınız g bolgedıne koysun .Sureklı yapın bunu .Bıde arada bır sirke ve su karısımı ıle sılın .Sonra normal su ıle durulayın .

Yoğurt sever bol bol yer ama probiyotik aklıma gelmedi . O aklımda bulunsun . Sabun yapmış olabilir çünkü yıkıyordum totosunu filan da sabunla 😔😒tahriş de olmuş kaşımaktan da oldu. Yaklaşık 2 aydır çekiyor yavrum.

Fazla temizlikte iyi değil. Siz abartmışsınız. Bir denge var o dengeyi bozuyorsunuz. Başka bir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim. Bazen birinin göremediğini diğeri görür. Zira bu kaşıntı durduk yerde olmaz.
başka bir doktora götürün geçmiş olsun
[/Q
Covidden dolayı gitmemiştim tekrar dan bi süre daha bekleyip gidicez geçmezse . Teşekkür ederim

X