• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olur acil yardım

gamze03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
138
1
46
İzmir
Selam kızlar benim arkadaşımın 1 aylık bir sevgilisi var.Çocuk 5 vakit namazında muhafazakar biri.üni 4. sınıf öğrencisi. arkadaşım da kapalı zaten çocuk böyle bir kız istiyormuş. Dün buluştular ve çocuğun tableti arkadaşımda kalmış. biz de tableti karıştırırken penis fotorafı bulduk .s malesef bunu kendi çekmiş pcden indirme değil.aynı zamanda pcde kuran kayıtlı. dini videolar var. namaz vakitlerini hatırlatan program var. sohbet videoları var. Biz ne düşüneceğimizi şaşırdık siz ne dersiniz? pskolojik bir sorun mudur ? arkadaşımın kafasıı karıştı bir erkek neden böyle birşey yapar ? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

5 vakit namazlı diye hemen güvenmemek lazım. yine aynı şekilde 5 vakit namazlı diye 'hiç günah işlemiyor' sanılmasın.

hepimiz günah işliyoruz, Allah affetsin. ama bir Müslüman için islamın o beş şartının cepte olması lazım. yani namaz-oruç-zekat-hac...bunları zaten yapacak....bir kere namazsız asla olmaz. ilk hesaba çekileceğimiz şey namaz. bizi düzelten de namaz.

niye günah işliyoruz? çünkü namazı dosdoğru kılmıyoruz.

%99'u Müslüman olan ülkemizde 5 vakit namaz kılan insan sayısı nedir peki...maalesef çok az...

o yüzden demem odur ki 5 vakit namazlı olması çok güzel bir şey.

'bir erkek neden böyle bir şey yapar?' bunun cevabı o erkekte olsa gerek...

Selam kızlar benim arkadaşımın 1 aylık bir sevgilisi var.Çocuk 5 vakit namazında muhafazakar biri.üni 4. sınıf öğrencisi. arkadaşım da kapalı zaten çocuk böyle bir kız istiyormuş. Dün buluştular ve çocuğun tableti arkadaşımda kalmış. biz de tableti karıştırırken penis fotorafı bulduk .s malesef bunu kendi çekmiş pcden indirme değil.aynı zamanda pcde kuran kayıtlı. dini videolar var. namaz vakitlerini hatırlatan program var. sohbet videoları var. Biz ne düşüneceğimizi şaşırdık siz ne dersiniz? pskolojik bir sorun mudur ? arkadaşımın kafasıı karıştı bir erkek neden böyle birşey yapar ? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

tatlim benim bu tip seyler normaldir. yani cocuk dinci diye cinsel hayati hic mi dusunmiyecek, bu insanlar nasil uruyor o zaman. konu su, cocuk boyle birsey yapmissa, etrafi tarafindan baski gordugu icin yapmistir. duygularini bastiriyor demekki. ama bu sonucta biyolojik birsey oldugundan bunu bastirmasi cok zor. bu yuzden bu tarz bir eyleme girsmis olabilir. bu baskinin bir sonucu. benim bir arkadasim da benzer birsey yasamisti. esi olan adam namazinda niyazinda ama yatakta konustuklarini falan arkadasim anlatinca bu adam mi namaz niyaz diyorsunuz. ama aslinda dusununce cok normal. o kadar baskilaninca bir noktada asiri olarak ortaya cikiyor. normal yani endiselenme canimmmm.

Devir o kadar değişti ki artık bilemıyorum yani ne dicemi şaşırdım açıkcası yanlışlıklamı indirdi desem bilemedm şimdi günahını da almak istemiyorum ama insanlar artık hiç güvenilir değil çekmiş diyorsunuz evlenmek zorlaştı artık evlilik dediğin zaman baya bi düşünmek gerekiyo açıkçası.

kıldığın namaz seni günahlardan uzaklaştırmıyorsa kıldığın namaz da sorun vardır. bende Allaha şükür namazlarımı kılıyorum. Ama Özellikle erkeklerde olan nefis kadınlardakinden daha güçlü olduğu için erkekler zayıftır. Kendisini haramdan sakınmasi gerek yanlış birşeyler yapmamalı. Nur süresi 26.ayette Kötü kadınlar kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar, temiz erkeklere; temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır.

Back