Yaptığın testlerin fotosunu atar mısın canım burayaBugün gecikmemin 14 günü araya bayram girdiği için gidemedim doktora bugün gitcem evde 4 ters yaptım hepsi belirgin çizgi çıktı çift ilk saniyede belirti olarak göğüs hassasiyeti arada sancı batma gibi migdem ağrıyor arada da onun dışında belirgin biseyim yok testlerim 3 ü bebe time biri de erken gebelik testi softec
Korkuyorum aslında gebelik mi değil mi çünkü elle tutulur biseyim yok böyle yaşayan var mı teşekkür ederim
2sinin resmi varYaptığın testlerin fotosunu atar mısın canım buraya
Hayır sadece geçen ay da cocuk düşünmüyorduk 8 gün gecikti sonra normal oldumNormalde de geçilir miydi?
14 gün çok uzun bir süre.
Canım bariz var yani 14gün gecikmeyle keseyi bile görebilirsin diye düşünüyorum
Bu kadar geç gitmeyle hem kalp atışını da duyarsınız
Hamilesin canım tebrik ederim
İnşallah ya ilk yasağım şeyler olduğu için korkuyorum çevremde de yok öyle konuşabileceğim biri herkes bekarCanım bariz var yani 14gün gecikmeyle keseyi bile görebilirsin diye düşünüyorum
İnşallah allahim herkesin gönlüne göre versin alttan mi bakılır ultrason mu bildiğiniz var mıBu kadar geç gitmeyle hem kalp atışını da duyarsınız
İnşallah ya kan verip baktırcam inşallah güzel sonuçlar alır buraya da yazarımHamilesin canım tebrik ederim
Beta değeriniz 3000 lee’yi bulduysa karından görünür ki bence sizinki bu kadar gecikmeye görünür . Son regl tarihiniz neydiİnşallah allahim herkesin gönlüne göre versin alttan mi bakılır ultrason mu bildiğiniz var mı
23 şubatBeta değeriniz 3000 lee’yi bulduysa karından görünür ki bence sizinki bu kadar gecikmeye görünür . Son regl tarihiniz neydi
Annesi minnosun ben burdayım diyo baya geçmiş gününde hadi inşallah keseyi de bebeği de kalp atışını da duyarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Ayyy çok sevindim bize de dua et inşallah Rabbim bize de nasip ederHamileyimallahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah aminnn
Amin amin inşallah allahim hepimize yaşatsın bu duyguları isteyenlere sağlıkla sıhhatle elimize almayı nasip etsinAyyy çok sevindim bize de dua et inşallah Rabbim bize de nasip eder
Bence bekle kalp atışını duyarsın ama gerek duymamıştır söylemeyiDoktor kap atışı için 10gün sonra gel dedi ama şu kadarlık fln hamilesin demedi adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim doktora gitmeli miyim haftaya mesela 10günü beklemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?