Kızlar ne düşünmeliyim gebelik dışında

Incibz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2023
104
20
18
Bugün gecikmemin 14 günü araya bayram girdiği için gidemedim doktora bugün gitcem evde 4 ters yaptım hepsi belirgin çizgi çıktı çift ilk saniyede belirti olarak göğüs hassasiyeti arada sancı batma gibi migdem ağrıyor arada da onun dışında belirgin biseyim yok testlerim 3 ü bebe time biri de erken gebelik testi softec
Korkuyorum aslında gebelik mi değil mi çünkü elle tutulur biseyim yok böyle yaşayan var mı teşekkür ederim

Yaptığın testlerin fotosunu atar mısın canım buraya

Normalde de geçilir miydi?
14 gün çok uzun bir süre.

Böyle

Eklentiler

• IMG_20250401_092411.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20250401_092415.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 40
İnşallah allahim herkesin gönlüne göre versin alttan mi bakılır ultrason mu bildiğiniz var mı
Beta değeriniz 3000 lee’yi bulduysa karından görünür ki bence sizinki bu kadar gecikmeye görünür . Son regl tarihiniz neydi

Hamileyimallahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah aminnn

Doktor kap atışı için 10gün sonra gel dedi ama şu kadarlık fln hamilesin demedi adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim doktora gitmeli miyim haftaya mesela 10günü beklemeden

Doktor kap atışı için 10gün sonra gel dedi ama şu kadarlık fln hamilesin demedi adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim doktora gitmeli miyim haftaya mesela 10günü beklemeden
Bence bekle kalp atışını duyarsın ama gerek duymamıştır söylemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…