Kızlar nasıl yatırım yapabilirim

Mirelor

Evli = mutlu = çocuklu ;)
Kayıtlı Üye
Bebegimi görmeye gelenler hep para taktı ve 1 milyar 200 lira birikti bu parayı nasıl saklayabilirim yani bilezik yapsam bozdururken fiyati cok mu düşer cumhuriyet altını mi yaptirsam yada bankaya yatırınca 100 tl için 25 lira mı veriyodu o nasıldı fikir verir mısınız

Bebeğiniz adına bireysel emeklilik oluşturabilirsiniz aylık yüzlira bir senelik tutarı çıkar sonrasında siz aylık yatırabilirsiniz on yılın sonunda elinizde güzel bir para olur

Bebeğiniz adına bireysel emeklilik oluşturabilirsiniz aylık yüzlira bir senelik tutarı çıkar sonrasında siz aylık yatırabilirsiniz on yılın sonunda elinizde güzel bir para olur
Bebeğe yapilabiliyor mu bes ?

1200 e bilezık alabilir msiin bilmiyorum ,değeri olan altın bilezikler pahalı ,dolar mantıklı dolar yap ihtiyac halinde bozdurursunuz .

Kesinlikle dolar alin. Şimdi düşmüşken alin daha sonra eskisi gibi fırlayacak o zamanda bozdurup altın alırsınız

Bebeğe yapilabiliyor mu bes ?
Tam bilmiyorum ama ben 14 yaşındaki kızıma yapmıştım

bebeğe veya 18 yaşından küçüklere bes yaptıramazsınız. kendiniz adınıza yaptırır çocuklarınızı lehtar seçebilirsiniz.

Bebegimi görmeye gelenler hep para taktı ve 1 milyar 200 lira birikti bu parayı nasıl saklayabilirim yani bilezik yapsam bozdururken fiyati cok mu düşer cumhuriyet altını mi yaptirsam yada bankaya yatırınca 100 tl için 25 lira mı veriyodu o nasıldı fikir verir mısınız

konu sahibi elindeki tutarı bireysel emekliliğe yatırabilirsin ama her ay düzenli para yatırman lazım.
bunun yerine bankaya altın hesabı açtırabilir gram altın olarak değerlendirebilirsin. eline geçtikçe üzerine eklersin.

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim 3 sene sonra ev almayı düşünüyoruz her ay üstüne koyup onun için biriktirc3m bilezik de alıp takinmayi istiyodum hemde yatırım için ama bozdururken daha mi ucuz olur diye düşünmüştüm

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim 3 sene sonra ev almayı düşünüyoruz her ay üstüne koyup onun için biriktirc3m bilezik de alıp takinmayi istiyodum hemde yatırım için ama bozdururken daha mi ucuz olur diye düşünmüştüm
Sakın öyle bi hataya düşmeyin bence. Bilezikleri taktıkça gramından kaybeder. En güzeli dolar.

Back
Yukarı