Kızlar Nasıl Olacak Bu Para İşi ???

Muyap

Love İs War !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Kızlar bu sıralar bir derdim var'a çok konu açtım ama ne yapayım dert üstüne dert valla. Kızlar benim bir sorum olacak size ben şimdi para biriktirmeye başladım ama biriktiremiyorum cüzdanımın kıytı kuytu köşesine koyuyorum mesela birşey gördüm değil mi gidip alıyorum onu da beğendim aman alayım ne olacak ki diyorum derken bir bakmışım 5 kuruş para kalmamış. Birde yeni işe girdim çünkü silikon taktırmak istiyorum bunun için işe girmeyi tercih ettim ama ben bu şekilde nasıl biriktirebilirim bana yardımcı olur musunuz ? Melesa en işe yarayan yöntem nedir ? Ağlıyacağım artık 5 kuruş param kalmadı :(

Hanımlar gözünüzü seveyim bir yardım edin ne olur ya :(

Bankamatikten yatir hesabina. İlk once 5-10-20 gibi meblaglarla baslarsin zamanla arttirsin ise baslayinca. Bir de mesela alisverise cikmadan once alacaginiz seyleri belirleyin atiyorum kazak begendiniz gercekten ihtiyaciniz var mi ya da almasaniz bi kaybiniz olur mu? Vicdan muhasebesi cok ise yariyor.:)

Bir şey mi gördün gidip alırken o an kendine sor "bunu mu alayım yoksa hayalim olan slikonu mu?" Anlık ödüller için, uzun sürede elde edeceğin ASIL ödülünden vazgeçme.

Bankamatikten yatir hesabina. İlk once 5-10-20 gibi meblaglarla baslarsin zamanla arttirsin ise baslayinca. Bir de mesela alisverise cikmadan once alacaginiz seyleri belirleyin atiyorum kazak begendiniz gercekten ihtiyaciniz var mi ya da almasaniz bi kaybiniz olur mu? Vicdan muhasebesi cok ise yariyor.:)
Aaa çok haklısınız :) güzel bir yorumm :)

kelin ilacı olsa kendi başına sürer.malesef bende böyleyim.yeni işe başladım.kaç aydır çalışıyorum ama 1 kuruş bile biriktiremedim.şimdi yeni bir telefon istiyorum ve kendi maaşımla almak istiyorum ama nerde.para elime gelince bir çırpıda sağa sola dağıtıyorum.en çok harcadığım kozmetik ürünler.aldıkca hep alasım geliyor.kendimi durduramıyorum.o yüzden malesef sana "şunu yap çok yararlı" diye bir tüyo veremiycem malesef çünkü bende aynı senin gibiyim.

paranı cüzdanında taşıma. sadedce o gün hayatta kalmak için yetecek kadar paran olsun kalanını bankaya koy banka kartını da annene veya güvendiğin bi arkadaşına ver bunu bana asla verme de. birkaç ay sonra vadeli hesap açacak kadar para biriktirdiğinde vadeliye koyarsın ve vade tarihi gelmeden geri çekemeyeceksin

Back
Yukarı