• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çekip gidesim var bu evden

yıllardır yorum yapıyorum ama bu şekilde tavır alıp cevap veren de bir sizsiniz altını çiziyorum.burada çoğumuz evli çalışan çoluk çocuk sahibi insanlarız ve sizin yaşadığınız eşim yardım etmiyor olayınıda çoğu kadın yaşşıyor kusura bakmayın burda binlerce konu var konu açıyorsanız her türlü eleştiriyede açık olacaksınız ozaman ki ben kötü ve iğneleyici birşey yazdığımı düşünmüyorum ,kaç saat çalışıyor diye sormam belki farklı bir bakış açısı getiricektim ama gerek kalmadı.okulda çalışan eğer öğretmenseniz eminin yarım gündür yada en fazla 5.bizim ölememiz lazım ozaman.

iyi her boşanmaya karar veren otele gitsin ozaman sahipsiz çünkü herkes ,farzetki gitti sonra barıştılar eşi demeyecekmi anne ne kardeşne gitseydin otelde çocukla ne işin var diye?
Otelde napiyorlar ki insana? Kac kere yalniz basima kaldim bir zararini gormedim. Esimle olan kavgama ailemi asla katmam ,haber bile vermem ben, cunku aynisini esim bana yapsa cok kizarim. Evi terk etse anasina gitse gece boyu beni cekistirse daha mi iyi? Otele gitsin kimsenin haberi de olmasin, yetiskin insanlariz sorunlarimizi cozerken ailelerimizin yaninda kalmaya ihtiyacimiz yok bence, ama sizin varsa elbette kalabilirsiniz ailenizde benzer bir durumda ( Allah vermesin yine de )

Hayır bizim dışımizda harcamaz canım.yani lükse giyime kusama düşkün ama ben de öyle alıyorum zaten.o konuda sorun yok çok şükür. İşte yardım yardım konu bu yani
Parani ayirmakla iyi etmissin canim, lazim olmaz olmaz gunun birinde adam sana kapiyi gosterdiginde cebinde paran olmali elbette. Erkek parasiz yapabilir, gider parkta yatar, ama kadin oyle degil.

Otelde napiyorlar ki insana? Kac kere yalniz basima kaldim bir zararini gormedim. Esimle olan kavgama ailemi asla katmam ,haber bile vermem ben, cunku aynisini esim bana yapsa cok kizarim. Evi terk etse anasina gitse gece boyu beni cekistirse daha mi iyi? Otele gitsin kimsenin haberi de olmasin, yetiskin insanlariz sorunlarimizi cozerken ailelerimizin yaninda kalmaya ihtiyacimiz yok bence, ama sizin varsa elbette kalabilirsiniz ailenizde benzer bir durumda ( Allah vermesin yine de )

tabiki bişey yapmıyorlar ama konu sahibinin yaşadığı yer küçük biyermiş bu tür yerlerde kaç tane otel vardır istanbul değilki ailece kalınan bi yer olsun birde tanınan biriyse çevrede ki okulda çalıştığını söylüyor keza eşide biri görse eşini otelde gördüm falan sinek küçük miğde bulandırır hoş olurmu ?bende herşeyi ailemle paylaşmıyorum ben tartışıp eşim bana git dese nereye gideceğimi bilir ya ortak görüştüğümüz bir arkadım var ordayımdır yada sevdiğim eşimin ailesinden bbir kaç kişide tabi evden gitmem o ayrı

Çok basit bişe evet.esim evde hiç yardım etmez bana oldum olasi.son zamanlarda sporla ilgileniyor.arkadaslariyla küçük bir takım kurdular.oyalaniyorlar.bu durumdan kendisi de çok memnun.ama evi artık otel gibi kullanmaya başladı. İşten geliyor yemek soruyor.antrenmana gidiyor.geliyor bir iki laf edersek ediyoruz uyuyor.aslin da hergün değildi antrenman.ama geçen hafta hergün oldu.bu durum sinirimi bozdu.
"Hiç bir işini yapmıyorum artik.evi otel gibi kullanıyorsun dedim.hic yardimci olmuyorsun. Temizlik yemek hepsi üstümde.beraber yapalım" dedim.guldu ciddiye almadi.sen yaparsin kiyamazsin diyerek yanagimi falan sıktı.ben iyice sinirlendim.camasirlarini yikamadim.cuma günü de istediği giysiyi bulamadı. Tartışma ordan çıktı.o söyledi ben söyledim.

Cnm evi Otel gibi kullanması hoş değil yaptığınızda haklısınız ama kavga etmeyin cvp vermeyin kiyafetini bulamadiginda söylemiştim yapmayacagimi deyin

Evinizi gezmeye dahi olsa terk etmeyin küskünken
Sinirle söylenmiş bence büyütme bir yuva kolay kurulmuyor
Ama paranı vermemekle iyi yapıyorsun burnu surtsun

Hanımefendi annem olsa elbette giderdim.mesajlari doğru düzgün okuyun lütfen. Gidecek bir ailem yok ne demek acaba.kardesim küçük öğrenci daha.

Ayrıca burada herkese saldırıp ondan sonra her yoruma açık değilsiniz diyemezsiniz.konumu çok başka yerlere çektin iz. Ben diyorum ki otele gitsem mi çekiniyorum hem evli bir kadınım hem güvenilir bir otel olur mu.basima bise gelir mi.parayi da ayırdım .O da gurur yaptı parasız kaldı şimdi. Sacmaliyormuyum böyle bir kavga yüzünden. Siz diyorsunuz ki paranı kocanın eline saymissin.

Size tek katıldığım nokta bir kenarda birikmiş parası olmalı insanın demeniz.

yıllardır yorum yapıyorum ama bu şekilde tavır alıp cevap veren de bir sizsiniz altını çiziyorum.burada çoğumuz evli çalışan çoluk çocuk sahibi insanlarız ve sizin yaşadığınız eşim yardım etmiyor olayınıda çoğu kadın yaşşıyor kusura bakmayın burda binlerce konu var konu açıyorsanız her türlü eleştiriyede açık olacaksınız ozaman ki ben kötü ve iğneleyici birşey yazdığımı düşünmüyorum ,kaç saat çalışıyor diye sormam belki farklı bir bakış açısı getiricektim ama gerek kalmadı.okulda çalışan eğer öğretmenseniz eminin yarım gündür yada en fazla 5.bizim ölememiz lazım ozaman.

iyi her boşanmaya karar veren yada eşim beni arasın nasıl olsa git dedi diyen otele gitsin ozaman sahipsiz çünkü herkes ,farzetki gitti sonra barıştılar eşi demeyecekmi anne ne kardeşne gitseydin otelde çocukla ne işin var diye?ayrıca aldatma yok,dayak yok,boşanmayı gerektirecek bişey yok,ama haklıyken haksız duruma düşmek var sonuç bu

Parani ayirmakla iyi etmissin canim, lazim olmaz olmaz gunun birinde adam sana kapiyi gosterdiginde cebinde paran olmali elbette. Erkek parasiz yapabilir, gider parkta yatar, ama kadin oyle degil.
aynı durumdayız ve asla para kavgası olmuyor sonuna kadar katılıyorum size

biz bu yazdığınız duruma göre cevap yazdık cnm evde tartışma çıksa da çıkmasada bütün maaşın bir kişide toplanmasına kesinlikle son kuruşuna kadar özellikle kadının kocanın eline saymasına karşıyım ben,tartışmanın sebebi para olmasa bile

Arkadaşım sizin üslubunuz ve Yazdıklarınıza bir bakın bir de arkadaşın yazdığına. Uzaktan yakından alakası yok.arkadas akıl vermiş olumlu yaklaşmış ama siz oh ben böyle yapıyorum. Kocamlada para kavgası yapmam iste demissiniz.parayi kocanın eline saymissin iz demissiniz.bu nasıl bir saygısızlık! !üstelik böyle bir cümlem yokken ve kavganın sebebi bu degil derken.

Ay neyse uğraşamicam. Teşekkürler fikirleriniz icin

Yaşadığım yer küçük evet.ama burda kalmam zaten.deniz kenarına yakın bi yerdeyim.luks oteller var.1 saat uzaklıkta. Zaten kardeşim de aynı şehirde değilim.orada buluşmayı düşünüyorum.gurbetteyim bir de.

Arkadaşım sizin üslubunuz ve Yazdıklarınıza bir bakın bir de arkadaşın yazdığına. Uzaktan yakından alakası yok.arkadas akıl vermiş olumlu yaklaşmış ama siz oh ben böyle yapıyorum. Kocamlada para kavgası yapmam iste demissiniz.parayi kocanın eline saymissin iz demissiniz.bu nasıl bir saygısızlık! !üstelik böyle bir cümlem yokken ve kavganın sebebi bu degil derken.

Ay neyse uğraşamicam. Teşekkürler fikirleriniz icin

siz yazılardan alacağınız şeyleri alıp işinize gelmeyenlere saygısızlık diyorsunuz bravo .ben kimseye canım cimi yazmak zorunda değilim yorumumu yapar bırakırım olumludan kastınız buysa eğer ,asıl saygısız sizsiniz ki ben burda olumsuz yazmadığım halde açıp konunuzu okuyup siz anlarsınız yada anlamazsınız bana bu kelimeyi yakıştırdığınız için.binlerce konu varken size yorum yazdığım için kusura bakmayın vaktimi boşa harcamışım çünkü karşımda anlayıştan yoksun birsi var..not parayı eline sayma mevzusunu ben genel anlamda yazdım kadının dedim sizin demedim

Son düzenleme:
Back
X