• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nasıl hamile kaldınız yani bilmiyorum tabi nasip meselesi ama bir şeyleri yanlış mı yapıyoruz acaba

Seznlerolmus

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2023
69
3
6
24
Kızlar temmuzda Allah nasip ederse 2 sene olucak ama gebelik olmadı hiç doktora gittik hiçbir sorun yoktu ama bilmiyorum neden olmuyor nasip meselesi ama çok uzun sürdü sanki kendimi kötü hissediyorum artık siz neler yaptınız ne kullandınız mesela
Eşimle ilişkiye girerken viaxi su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum onun mu etkisi oluyor acaba bir de tam afedersiniz köklemesi olmuyor ama içe boşalıyorr bunlardan da olabilir mi

Kızlar temmuzda Allah nasip ederse 2 sene olucak ama gebelik olmadı hiç doktora gittik hiçbir sorun yoktu ama bilmiyorum neden olmuyor nasip meselesi ama çok uzun sürdü sanki kendimi kötü hissediyorum artık siz neler yaptınız ne kullandınız mesela
Eşimle ilişkiye girerken viaxi su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum onun mu etkisi oluyor acaba bir de tam afedersiniz köklemesi olmuyor ama içe boşalıyorr bunlardan da olabilir mi
Ovülasyon testi alıp yumurtalama günlerinizi değerlendirebilirsiniz

Tüm hormonlarınıza, tüplerinize ve eşinizin sperm testine bakıldı mı acaba ?

Benim bu konuda bilgim yok ama bazen sperm sayısı yumurta dışında farklı şeyler de hamile kalmayı engelleyebiliyor. Daha önce burda okumuştum birinin emzirme için olan hormonu yüksekmiş ve uzun zaman o sebeple hamile kalamamıştı sonradan öğrenmişti aynı sorunu yaşayan başka kişileri de okumuştum. O yüzden bence tekrar bi hastaneye gidip 2 yıldır denediginizi söyleyin ve daha detaylı araştırma yapsınlar. Belki bir sorun yoktur ama ufak bir şeyden de hamile kalamıyor olabilirsiniz

İyi geceler ben de henüz hamile kalma aşamasındayım doktorumun önerileri söylemek istedim belki faydası olur rabbim nasip eder 😇 ilişkiden sonra lütfen bi ilk yarım saat yataktan kalkmayın mümkünse ihtiyacınızı önceden giderin ki yataktan kalkmamış olursunuz sonrasında ise kalçanızın altına yastık koyup bacaklarınızı bazanıza yaslayın ve aceleniz yok ise hemen duş almayın gün aşırı yumurtlama döneminizde birlikte olmanızı tavsiye ederim. Rabbim en yakında zamanda nasip etsin hepimize inşallah. 🥰🥰🥰 bir de ben doktora gebe kalmak istediğimde bana FOLİK asit kullanımına başlattı bilginize.

İyi geceler ben de henüz hamile kalma aşamasındayım doktorumun önerileri söylemek istedim belki faydası olur rabbim nasip eder 😇 ilişkiden sonra lütfen bi ilk yarım saat yataktan kalkmayın mümkünse ihtiyacınızı önceden giderin ki yataktan kalkmamış olursunuz sonrasında ise kalçanızın altına yastık koyup bacaklarınızı bazanıza yaslayın ve aceleniz yok ise hemen duş almayın gün aşırı yumurtlama döneminizde birlikte olmanızı tavsiye ederim. Rabbim en yakında zamanda nasip etsin hepimize inşallah. 🥰🥰🥰 bir de ben doktora gebe kalmak istediğimde bana FOLİK asit kullanımına başlattı bilginize.
Hangi folik asit acaba
Önerileriniz için teşekkür ederim 🥰

Folikusplus, doktorum bunu verdi. Siz yine de danışın lütfen. En iyisini doktorunuz bilir 😇😇 rica ederim..

Eklentiler

• 1000002851.jpg
    1000002851.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 10
Bizde eşimle çocuk istiyorduk bizde gitmiştik aynı bize de bir sorun olmadığını söylemişti sadece doğru zamanda ilişkiye girmemizi söyledi tarih vermişti şu zamanlarda demişti denedik doktora gittikten bir ay sonra hamile kalmıştım Allah'ım sizlere de nasip etsin inşallah 🙏

Back