Ohoo, KK kadınları bu leveli aşalı çok oldu.Mynette denk geldim ama yarayışlı bir bilgi diye düşünüyorum.Ve bi çok bilmediğim bilgilerle karşılaştım. :) Bi arkadaşım normal doğum yapmadığını söyledi nedenini sorduğumda, vajinam genişliyor eşim gözü dışarda olur demişti .Sezeryan yaptı kız küçük ama aklı eriyor herşeye :) Ve vajina daraltma diye birşey varmış .Bir de şu dikkatimi en çok çeken biz kadınlar genelde erkekler kadar cesur değiliz ,cinsel isteklerimiz söyleyecek kadar .Onlar kadar aykırı davranamayabiliyoruz ..Ki çoğu evli arkadaşlarımdan gözüm korkuyor ön sevişme olmadan direk o iş olup kestirip atıp kadının ihtiyacını yerine getiremememi ,ruhunu okşamamaımı vs vs duyuyorum ben de evlilik arifesindeyim ve sıradanlaşsın istemiyorum evliliğim ve bi yazı dikkatimi çekti bence bir bakın derim . Kadınlara dair 100 çeşit seks pozisyonları varmış yuh ya dedim :) 100 Kamasutra pozisyonu ..Hindistan'da Sanskritçe yazılmış olan Kamasutra, seksin kutsal kitabı olarak adlandırılıyor. Çiftler arasındaki dengeyi ve yaşamı sevdirmeyi amaçlayan Kamasutra öğretisi, aynı zamanda bir yaşam biçimi.Erkeklerin her anlamda kendini düşündüğü dünya da ,bizde kendimizi düşünmeyelim mi Bizimde yaşamak en doğal hakkımız .Hele ki evliliğin en temel ögesi cinsellikse bi göz atın derim ..İşinize yarar :)
Ay ben yeni keşfettim :)Ohoo, KK kadınları bu leveli aşalı çok oldu.
Heye ablası :)what can we do sometimes bacım ?
:)))O pozisyonlarin bazisi cok sacma ya, kitabi var bende de bakip bakip guluyorum
olur canım denerim sanda söylerim hoşuna gidersen sende tadarsın :) yeniliklere acık ol :)what can we do sometimes bacım ?
sen dene beğendiklerini yaz töbe töbe
hahahaha valla öyle ne bilim dikkatimi çekti :)Sacma ya pozisyon alican diye sakatlik cikartcak cinstcen bazi insan bi rahat serbest kendini birakmak istiyor yani tutup elim kolum bacagima kramp girerse baslarim oyle fantaziye pozisyona :zd
Gerçi daha geçen ay üye olmuşsunuz. Zamanla kendinizi BDV'nin içinde +18 geyiklerde bulabilir ve banlanabilirsiniz.Ay ben yeni keşfettim :)
kamasutra bilmeyen mi var daha ?Mynette denk geldim ama yarayışlı bir bilgi diye düşünüyorum.Ve bi çok bilmediğim bilgilerle karşılaştım. :) Bi arkadaşım normal doğum yapmadığını söyledi nedenini sorduğumda, vajinam genişliyor eşim gözü dışarda olur demişti .Sezeryan yaptı kız küçük ama aklı eriyor herşeye :) Ve vajina daraltma diye birşey varmış .Bir de şu dikkatimi en çok çeken biz kadınlar genelde erkekler kadar cesur değiliz ,cinsel isteklerimiz söyleyecek kadar .Onlar kadar aykırı davranamayabiliyoruz ..Ki çoğu evli arkadaşlarımdan gözüm korkuyor ön sevişme olmadan direk o iş olup kestirip atıp kadının ihtiyacını yerine getiremememi ,ruhunu okşamamaımı vs vs duyuyorum ben de evlilik arifesindeyim ve sıradanlaşsın istemiyorum evliliğim ve bi yazı dikkatimi çekti bence bir bakın derim . Kadınlara dair 100 çeşit seks pozisyonları varmış yuh ya dedim :) 100 Kamasutra pozisyonu ..Hindistan'da Sanskritçe yazılmış olan Kamasutra, seksin kutsal kitabı olarak adlandırılıyor. Çiftler arasındaki dengeyi ve yaşamı sevdirmeyi amaçlayan Kamasutra öğretisi, aynı zamanda bir yaşam biçimi.Erkeklerin her anlamda kendini düşündüğü dünya da ,bizde kendimizi düşünmeyelim mi Bizimde yaşamak en doğal hakkımız .Hele ki evliliğin en temel ögesi cinsellikse bi göz atın derim ..İşinize yarar :)
:) ögrencem yavaş ayvaş tam bilmiyom bende :)Gerçi daha geçen ay üye olmuşsunuz. Zamanla kendinizi BDV'nin içinde +18 geyiklerde bulabilir ve banlanabilirsiniz.Bu konularda kendinizi nasıl desem, geri kalmış hissediyorsanız sitenin cinsellik bölümünü okuyabilirsiniz.