Kızlar mynette şu yazı ve pozisyonları ; 100 Kamasutra pozisyonu okuyun değerlendirin:))

Kamasutra bir şehir efsanesidir, saçmalığın dik alası, sakın onun rehberliğinde evlenme =))
Bir şunu deneyelim, bir bunu deneyelimle sevişilmez
Kendini keşfedeceksin önce, ifade etmeyi öğreneceksin, kamasutra falan hikaye yani =))

Ne kadar cinsellik hayatı mükemmel olanlar varmış vışşş :KK66:))) Ben yeni keşfettim okudum napayım yani :KK66: Okuyupta kocalarınız yapmıyor mu kıss yoksa da böyle ah yaşı başı soruyonuz o konular mı kaldı diyorsunuz ? Onu oraya okuyup ögrenelim diye koymuşlar değil mi anca okurlar bu zihniyet tabi yapacak koca nerde demi haklısınız sizde hak veriyom aykırı geliyor :))))

Ne kadar cinsellik hayatı mükemmel olanlar varmış vışşş :KK66:))) Ben yeni keşfettim okudum napayım yani :KK66: Okuyupta kocalarınız yapmıyor mu kıss yoksa da böyle ah yaşı başı soruyonuz o konular mı kaldı diyorsunuz ? Onu oraya okuyup ögrenelim diye koymuşlar değil mi anca okurlar bu zihniyet tabi yapacak koca nerde demi haklısınız sizde hak veriyom aykırı geliyor :))))
şekerim oku paylaş iyi güzel de bunu bdvye koymanın mantığı yok sitenin bunun için zaten bölümü var ki hatta gir bak kk hatunlarının gerçekten ne derece hareketli cinsel hayatları olduğunu anlarsın :KK66:

X