- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
Venus geri gidiyor, gokyuzunde sehvet savaşı varSabah bi sisme bebek mevzusu vardi simdi kamasutra filan yapmayin bekar kiz var burda olmaz yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Venus geri gidiyor, gokyuzunde sehvet savaşı varSabah bi sisme bebek mevzusu vardi simdi kamasutra filan yapmayin bekar kiz var burda olmaz yani
Şişme bebekten iyi ama kabul etSabah bi sisme bebek mevzusu vardi simdi kamasutra filan yapmayin bekar kiz var burda olmaz yani
olur canım denerim sanda söylerim hoşuna gidersen sende tadarsın :) yeniliklere acık ol :)
bacım sen taş devrinden kalmışın sen mi veriyosun yenilik öğüdü
olur canım denerim sanda söylerim hoşuna gidersen sende tadarsın :) yeniliklere acık ol :)
vajinam genişliyor eşimin gözü dışarda olur ne ya ne cahil cühela bi toplum olduk böyle
13 :)Kaç yaşındasınız? (hakkaten zıpzıp 'ı özledim ben)
3 geçtinmi kaptırıyorsun kocayı ona göre sezeryan yaptırıyoruz çünkü normal doğumdan sonra vajinanın kendini toparladığını öyle kalmadığını bilmiyormuş akıllı bıdıkımızacaba bu vajina genişliğine tolerans sınırı ne kadar: D
:))))))))))acaba bu vajina genişliğine tolerans sınırı ne kadar: D
Sabah bi sisme bebek mevzusu vardi simdi kamasutra filan yapmayin bekar kiz var burda olmaz yani
şekerim oku paylaş iyi güzel de bunu bdvye koymanın mantığı yok sitenin bunun için zaten bölümü var ki hatta gir bak kk hatunlarının gerçekten ne derece hareketli cinsel hayatları olduğunu anlarsınNe kadar cinsellik hayatı mükemmel olanlar varmış vışşş ))) Ben yeni keşfettim okudum napayım yani Okuyupta kocalarınız yapmıyor mu kıss yoksa da böyle ah yaşı başı soruyonuz o konular mı kaldı diyorsunuz ? Onu oraya okuyup ögrenelim diye koymuşlar değil mi anca okurlar bu zihniyet tabi yapacak koca nerde demi haklısınız sizde hak veriyom aykırı geliyor :))))