kızlar mutfak robotu en az kaç watt olmalı?

uumutsuzz

sıraya dizdin bizi zaman.
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
280
9
68
İstanbul
kızlar mutfak robotu alacağım da en az kaç watt olmalı? kullandığınız ürünler var mı? varsa ve memnunsanız watt ına bakar mısınız? şimdiden teşekkürler..

kızlar mutfak robotu alacağım da en az kaç watt olmalı? kullandığınız ürünler var mı? varsa ve memnunsanız watt ına bakar mısınız? şimdiden teşekkürler..

canım ben watt olarak bilmiyorum ama biz hep Arçelik kullanıyoruz gayet kaliteli ürünleri var küçük ev aletlerinde de çok başarrılı bir firma buluyorum serviside gayet iyi fiyatlarda öyle bir bakmanı tavsiye ederim

canım teşekkürler. bim e felix robot gelecek te yarın 600 watt. blender mikser rondo rende hepsi bi arada. acaba memnun kalır mıyım? tek tek mi alsam yoksa takım mı alsam karar veremedim

Canim ben Bosch mutfak robotu kullaniyorum 700 watt. Gayet memnunum, hicbir problem cikarmadi su ana kadar. Ama 1200 watt lik bir modelleri var onu cok begendim. Almayi dusunuyorum ama biraz pahali geldi bana. Cok fazla ozelligi var ama yine de bir robot icin fiyati yuksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…