Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşimin arkadaşı camcı, kendi evinin mutfağınada tezgahla dolap arası siyah cam yapmış, dolaplarıda kırmızı, nasıl güzel bi görüntü anlatamam ama kadın temizlik yapmakdan yılmış, siyah cam üzerinde bir su damlacığı bile iz bırakıyor deli oluyorum diyordu, ama görüntü süper tabii..
peki benim anlamadığım eger bu camsa sürekli leke kalmazmı,yani su lekesi hatta iyice silinmediği sürece bulanıklık felan olmazmı
yani bildiğimiz camdan farklımı yapısı :26:
peki benim anlamadığım eger bu camsa sürekli leke kalmazmı,yani su lekesi hatta iyice silinmediği sürece bulanıklık felan olmazmı
yani bildiğimiz camdan farklımı yapısı :26:
peki yani hani normal camlarımızı silerken iyice kuru bezle silmemiz gerekiyorya leke yada bulanıklık kalmasın diye bundada durum öylemi yoksa ıslak bezle silince leke oluşmuyormu yapısı dahamı farklı yani
kusura bakmayın daha önce görmedimde
yaptırırsam pişman olmak istemem bide mozaikden çokmu pahalı
BU KONU BENİM İÇİN AÇILMIŞ:) bizim evimize de tezgah arasına cam yapılıyor su yeşili çok tatlı bir renk çok beğendim ama kullanımı kafamı karıştırdıu. fikri olan varsa paylaşsa ne iyi olur![]()
yaptıran arkadaşlar...bana da özleden mesaj atabilir misiniz nerde yaptırdığınızı...çok ihtiyacım var...
0530 206 96 92 bilal bey
0530 206 96 92 bilal bey