• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar mutfak da tezgah ve dolap arasi cam kaplama yaptiran, duyan gören varmi ?

Melone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
168
0
96
39
Almanya
Kizlar mutfak da tezgah ve dolap arasi cam kaplama yaptiran, duyan gören varmi ? fiyatlari cok pahali geldi bana cünkü ucuz bi yer bilyiormusuuz istanbul icin de ? dedigim aynen böyle ; $Alno_Modern_Poetry_0971.webp

benim eşimin arkadaşı camcı, kendi evinin mutfağınada tezgahla dolap arası siyah cam yapmış, dolaplarıda kırmızı, nasıl güzel bi görüntü anlatamam ama kadın temizlik yapmakdan yılmış, siyah cam üzerinde bir su damlacığı bile iz bırakıyor deli oluyorum diyordu, ama görüntü süper tabii..

benim eşimin arkadaşı camcı, kendi evinin mutfağınada tezgahla dolap arası siyah cam yapmış, dolaplarıda kırmızı, nasıl güzel bi görüntü anlatamam ama kadın temizlik yapmakdan yılmış, siyah cam üzerinde bir su damlacığı bile iz bırakıyor deli oluyorum diyordu, ama görüntü süper tabii..

canim benim burda ki evim de de var ben ikeadan almistim tek tek benim ki seffaf cam temizligin de bi problem cikmadi ben 1 senedir kullaniyorum ama arkadasinin ki siyahmis orasini bilemem tabi siyah toz kaldirir, su lekesini de belli eder tabii ki. ama dedigin gibi görüntü süper ben tek tek alamam cünkü priz yerleri olmaz canim bi de böyle motifliler cok hos duruyor. ben bi yere sordum 1250 lira dediler, mozaikler var bi de oda hemen hemen 800 tutuyor napcam bilemedimm

bu arada 300 kisi bakmis 1 kisi cevaplamis, kizlar bakip cikmayin :52:

merhaba canım benim eşim bu işi yapıyo benim hem tezgahım hem de iki dolap arası cam evet biraz pahalı ama çok şıkkk benim tezgahım bal rengi iki dolap arası beyaz üstüne bal rengi desen ve hiç kir göstermiyo yağ sıçrıyo oda ıslak bezle bile çıkıyo uzun süre kalsa bile

Benimde allah nasip ederse 20 gün sonra düğünüm var :) gönlümüze göre her şeyini yaptırdık üstü beyaz altı siyah mutfak dolaplarımın arasını beyaz üzerine aynalı desenli cam döşettik süper görünüyo inşallah fotoğraflarını paylaşıcam sizlerle.

şimdilik bu kadar ekleyebildim ama temizliğinin çok kolay olduğunu söylemeliyim :) tezgah arası ayna yaptırdık biz yaklaşık 4m yanlış hatırlamıyorsam fiyatı da 800 civarındaydı.

Eklentiler

• $02052012130.webp
    $02052012130.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 10.090
  • $02052012129.webp
    $02052012129.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 27.484
Son düzenleme:
BU KONU BENİM İÇİN AÇILMIŞ:) bizim evimize de tezgah arasına cam yapılıyor su yeşili çok tatlı bir renk çok beğendim ama kullanımı kafamı karıştırdıu. fikri olan varsa paylaşsa ne iyi olur:21:

peki benim anlamadığım eger bu camsa sürekli leke kalmazmı:53: ,yani su lekesi hatta iyice silinmediği sürece bulanıklık felan olmazmı :50:yani bildiğimiz camdan farklımı yapısı :26:

peki benim anlamadığım eger bu camsa sürekli leke kalmazmı:53: ,yani su lekesi hatta iyice silinmediği sürece bulanıklık felan olmazmı :50:yani bildiğimiz camdan farklımı yapısı :26:

evet dediginiz gibi leke kalır ve insanı delirtir.... bence en güzeli duvar kagıdı yaptırmak...

ben 1 yıl önce yaptırdım.harikada oldu.leke konusuna gelecek olursak eskiden cam mozaikti.buhar su veyayag lekesi derz aralarından çıkmıyordu.fakat şimdi herhangi bir kimyasal maddeye gerek kalmadan nemli bezle siliyorum.hiç birşey kalmıyor.birde kırılmaz camdan oldugu için herhangi bir darbede felan sıkıntı olmuyor.tavsiye ederim.isteyene camcının numarasını verebilirim.

peki yani hani normal camlarımızı silerken iyice kuru bezle silmemiz gerekiyorya leke yada bulanıklık kalmasın diye bundada durum öylemi yoksa ıslak bezle silince leke oluşmuyormu yapısı dahamı farklı yani

kusura bakmayın daha önce görmedimde:1:

yaptırırsam pişman olmak istemem bide mozaikden çokmu pahalı

peki yani hani normal camlarımızı silerken iyice kuru bezle silmemiz gerekiyorya leke yada bulanıklık kalmasın diye bundada durum öylemi yoksa ıslak bezle silince leke oluşmuyormu yapısı dahamı farklı yani

kusura bakmayın daha önce görmedimde:1:

yaptırırsam pişman olmak istemem bide mozaikden çokmu pahalı

mozaikle kıyaslamıştım o zaman mozaik 600 tl tutmuştu.cam 850 tl tuttu.ama görüntüsü iyikide yaptırmışım dedirtiyor.temizliğine gelince hafif nemli bezle silmek yeterli oluyor.

yaptıran arkadaşlar...bana da özleden mesaj atabilir misiniz nerde yaptırdığınızı...çok ihtiyacım var...

Back
X