• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar mutfağa granit yaptırmış bulundum :(

griruh

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
9
1
6
37
kızlar selam biz ev içi yaptırıyoruz standartlarda mutfak ve hol granit yapılıcaktı ve ben laminat istediğime karar verdim bi süre sonra ama çok geçti :) döşemişler graniti beyaz gri dalgalı.. şimdi güldüğüme bakmayın sinirlerim bozuldu baya kırdırıp laminat döşetsem mi diyorum bi fikir verir misiniz? granit demode oldu mu?

mutfak ıslak hacim yahu laminant bence olmamalı zaten
ama hole ne düşünürsünüz bilemem..

teşekkür ederim yorumunuz için.. tek başına düşün düşün sinir oldum..mutfak granit olunca hol mecbur granit olucak birbirine bağlı. ben de başta öyle düşündüm ama artık su geçirmeyen parke varmış nereye baksam mutfak ve hol laminant ..

teşekkür ederim yorumunuz için.. tek başına düşün düşün sinir oldum..mutfak granit olunca hol mecbur granit olucak birbirine bağlı. ben de başta öyle düşündüm ama artık su geçirmeyen parke varmış nereye baksam mutfak ve hol laminant ..
sizin farklı olacak işte ne güzel. granitler parlak şık durur .güle güle kullanın

Back