• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar mrb dün test yaptım ve böyle bisey çıktı daha önce yaşamış olan var mı böyle birseyi bu arada yeni uyeyim😊

Idrari fazla mi kacirdin acaba
canım benım sna tavsıyem ıdrarda gormeden kanı yaptırma o daha üzüyorr ınsanı.baska markayı al dene ztn gebelık varsa 10snde baslıyor belırmeye. dılersen erken test al bn 9gün önce ogrenmstım. Allah nasıp etsin ınsallah hamılesındir ben de hamıle kalmıstım korunmayı bırakıncs düşük oldu sonra bıkac ay ugrastm sonu husran oldu vazgectm ugrasmadım takıp etmedım hıcbıseyı ve surprız sekılde tek korunmasız ılıskı ıle hamıle kaldım kızım şımdı 4aylık oldu büyüdü bılee.. bakıyorum o günlere ah dıyorum boşa üzmüşüm kendimi aglamısım Allahm kararlıyor en doğru zamanını beklıyordur
Çok geçmiş olsun canım haklisin erken gebelik testi nasıl oluo ki

Çok geçmiş olsun canım haklisin erken gebelik testi nasıl oluo ki
geçti gıttı coktann canım kızım doğdu 24aralıkta dogum yaptım sımdı sapsarıı mavi bir boncuk oldu😍 predictor early testın adı. daha düşük hcgyı ölcuyor daha adet olmadan 6gun once kesın sonuc vermeye baslıyor ama senın gecmıs dr günün

geçti gıttı coktann canım kızım doğdu 24aralıkta dogum yaptım sımdı sapsarıı mavi bir boncuk oldu😍 predictor early testın adı. daha düşük hcgyı ölcuyor daha adet olmadan 6gun once kesın sonuc vermeye baslıyor ama senın gecmıs dr günün
Ya kasik ağrısı niye oluo ki ara ara midem de yanio sanki

Peki hanımlar mide yanması kaşık ağrısı niye oluo dersiniz cevaplarınız için teşekkürler bu arada 😍😘

Back