- 30 Nisan 2019
- 21
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Ilknurbhll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok yüksek ihtimalle hamilesin :)
Canım bence değilim tekrar yaptım ve negatif cıktıCanım çok yüksek ihtimalle hamilesin :)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canım bence değilim tekrar yaptım ve negatif cıktı
Biri dün biri bugün adetim 5 gün gecikti
Hemen mi çıktı sanırım t bölgesi çizgisinin yanında bu amaBiri dün biri bugün adetim 5 gün gecikti
Biraz geç cıktı t nin altındaHemen mi çıktı sanırım t bölgesi çizgisinin yanında bu ama
Canım seni üzmek istemem ama bana da olmuştu zamanndaBu dikkat edersen senin altında düz beyaz yer var onun yanında bu kırmızılık genelde idrar birikintisi oluyorBiraz geç cıktı t nin altında
Valla ya bende anlamadım korunmayı bıraktık 9 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruzAh bu testler insanı yanıltmasa bu kadar keşke
Idrari fazla mi kacirdin acaba
Ay bilmiyorum canım ya valla istiyoruz bebek de artık herşeyden nem kapıyoruzCanım seni üzmek istemem ama bana da olmuştu zamanndaBu dikkat edersen senin altında düz beyaz yer var onun yanında bu kırmızılık genelde idrar birikintisi oluyor
Üstünde yazan 4 damla bende 4 yaptımIdrari fazla mi kacirdin acaba
Bakalım yarın kan testi yaptircmAdetinde beş gün gecikmiş senin için en doğrusu kan testi sanki
hamile değilsen ilki yanlış hamileysen ikincisi yanlış
Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah canım ben de 9 aydır evliyim 2 aydır deniyoruz susasam bile acaba hamile miyim demeye başladım stres yapmayın düşünmeyin diyorlar ama insanın elinde değil hayırlısı olur inşallahAy bilmiyorum canım ya valla istiyoruz bebek de artık herşeyden nem kapıyoruz
Ay inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarAllah en kısa zamanda nasip eder inşallah canım ben de 9 aydır evliyim 2 aydır deniyoruz susasam bile acaba hamile miyim demeye başladım stres yapmayın düşünmeyin diyorlar ama insanın elinde değil hayırlısı olur inşallahistediğine kavuşursun
![]()
canım benım sna tavsıyem ıdrarda gormeden kanı yaptırma o daha üzüyorr ınsanı.baska markayı al dene ztn gebelık varsa 10snde baslıyor belırmeye. dılersen erken test al bn 9gün önce ogrenmstım. Allah nasıp etsin ınsallah hamılesındir ben de hamıle kalmıstım korunmayı bırakıncs düşük oldu sonra bıkac ay ugrastm sonu husran oldu vazgectm ugrasmadım takıp etmedım hıcbıseyı ve surprız sekılde tek korunmasız ılıskı ıle hamıle kaldım kızım şımdı 4aylık oldu büyüdü bılee.. bakıyorum o günlere ah dıyorum boşa üzmüşüm kendimi aglamısım Allahm kararlıyor en doğru zamanını beklıyordurBakalım yarın kan testi yaptircm
benden tavsiye çocuk olmadan ıcınızde ne varsa yapın dıyorumAllah en kısa zamanda nasip eder inşallah canım ben de 9 aydır evliyim 2 aydır deniyoruz susasam bile acaba hamile miyim demeye başladım stres yapmayın düşünmeyin diyorlar ama insanın elinde değil hayırlısı olur inşallahistediğine kavuşursun
![]()