• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar mrb dün test yaptım ve böyle bisey çıktı daha önce yaşamış olan var mı böyle birseyi bu arada yeni uyeyim😊

Ilknurbhll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
21
2
1
32
2263932

Biraz geç cıktı t nin altında
Canım seni üzmek istemem ama bana da olmuştu zamanndaBu dikkat edersen senin altında düz beyaz yer var onun yanında bu kırmızılık genelde idrar birikintisi oluyor

Adetinde beş gün gecikmiş senin için en doğrusu kan testi sanki
hamile değilsen ilki yanlış hamileysen ikincisi yanlış

Ay bilmiyorum canım ya valla istiyoruz bebek de artık herşeyden nem kapıyoruz
Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah canım ben de 9 aydır evliyim 2 aydır deniyoruz susasam bile acaba hamile miyim demeye başladım stres yapmayın düşünmeyin diyorlar ama insanın elinde değil hayırlısı olur inşallah 😊 istediğine kavuşursun 🤲🏻

Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah canım ben de 9 aydır evliyim 2 aydır deniyoruz susasam bile acaba hamile miyim demeye başladım stres yapmayın düşünmeyin diyorlar ama insanın elinde değil hayırlısı olur inşallah 😊 istediğine kavuşursun 🤲🏻
Ay inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar

Bakalım yarın kan testi yaptircm
canım benım sna tavsıyem ıdrarda gormeden kanı yaptırma o daha üzüyorr ınsanı.baska markayı al dene ztn gebelık varsa 10snde baslıyor belırmeye. dılersen erken test al bn 9gün önce ogrenmstım. Allah nasıp etsin ınsallah hamılesındir ben de hamıle kalmıstım korunmayı bırakıncs düşük oldu sonra bıkac ay ugrastm sonu husran oldu vazgectm ugrasmadım takıp etmedım hıcbıseyı ve surprız sekılde tek korunmasız ılıskı ıle hamıle kaldım kızım şımdı 4aylık oldu büyüdü bılee.. bakıyorum o günlere ah dıyorum boşa üzmüşüm kendimi aglamısım Allahm kararlıyor en doğru zamanını beklıyordur

benden tavsiye çocuk olmadan ıcınızde ne varsa yapın dıyorum:-) kendı hayatımız 2.planda kalıyor ama degmıyor mu tabıkı degıyor. Allahm nasıp etsın ınsallah😊😍

Back