• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama KIZLAR MORAAL VERIN :(((((

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Blackeyess

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
135
80
13
25
KIZLAR 3 yıllık evliyim 20 yaşındayım korunmamamiza rağmen doğal yolla olmadı bizde asılma yapmayı tercih ettik ve bu mart ayında aşılama yaptıracam çok stresliyim cok tedirginim bu deneyimi geçirenler biraz taktik verebilir mi ?

Belki de kendi hormonlarin ancak oturuyodur cocuk gelin 😢 Asilamadan once klomen tedavisi filan uygulaniyo onlari yaptiniz mi?

Canım aşılamadan önce ilaçla tedavi görebilirsin klomen çatlatma iğnesi gibi ben de 20 yaşındayım ve 2 yıldır olmadı biz klomenle başladık tedaviye

KIZLAR 3 yıllık evliyim 20 yaşındayım korunmamamiza rağmen doğal yolla olmadı bizde asılma yapmayı tercih ettik ve bu mart ayında aşılama yaptıracam çok stresliyim cok tedirginim bu deneyimi geçirenler biraz taktik verebilir mi ?
Yasinin gene olmasi büyük avantaj. Bebek sahibi olabilmek icin 5 yildir ugrasiyorum. Eger yaptirmadiysaniz tum tahlillerinizi yaptirin esinde urolojiye muayene olsun sende adetin 3. Günü gidip hormonlarina baktir. Bir sorun varsa ortaya cikar. Asilamayi 3 defa denedim. Oldukca basit bi tedavi yöntemi gozunde buyutme asla bi zorluğu yok. Eger bir sonuc alamazsan infertilite (kisirlik) alaninda uzman bir hekimler yoluna devam et canim.

Yasinin gene olmasi büyük avantaj. Bebek sahibi olabilmek icin 5 yildir ugrasiyorum. Eger yaptirmadiysaniz tum tahlillerinizi yaptirin esinde urolojiye muayene olsun sende adetin 3. Günü gidip hormonlarina baktir. Bir sorun varsa ortaya cikar. Asilamayi 3 defa denedim. Oldukca basit bi tedavi yöntemi gozunde buyutme asla bi zorluğu yok. Eger bir sonuc alamazsan infertilite (kisirlik) alaninda uzman bir hekimler yoluna devam et canim.
Teşekkür ederim ben zaten gittim infertiliteye bir kaç doktora daha gittim bizde sadece morfoloji 2 . hsg hormon bütün tahlilleri yaptık sadece morfoloji 2 ve çok telâşlayım ilk asilamam

Teşekkür ederim ben zaten gittim infertiliteye bir kaç doktora daha gittim bizde sadece morfoloji 2 . hsg hormon bütün tahlilleri yaptık sadece morfoloji 2 ve çok telâşlayım ilk asilamam
En önemlisi stres yapmamak. Nasip diyip sabirla bekliycez artik

Öncelikle tedavin hayırlı olsun canim. Bende Mart'ta aşılama yaptıracağım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.kesinlikle zor bir süreç değil ümidini kaybetme sakın. Süreci burdan yazarım sana hangimiz önce aşılama olursa bakalım. Dua edelim bol bol.

Back