• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar mobilyalarımızı aldıkkk ....

yukardada varmış açıklamaların cnm tekrar yazdığım için çook teşekkürler:16: Mobilyalarını çok beğendim hayırlısı olsun ben izmirde yaşıyorum alfemoya baktık nişanlımla onlarda aynı şeyi söylediler 2013te fiyatlar %10-15 arasında zamlanacak diye alalım mı diye kararsız kaldık bakalım olmadı bizde teslimatı nikahtan bir ay önce olacak şekilde ayarlatabilirsek iyi olur biz bu fikri düşünememiştik yardımın için saol:34::54:

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :):):)
sende hayırlısıyla al eşyalarını canımcım. 1,5 ay ara ile evleneceğiz inşallah seninle..
Senin daha yakın ... Al da kurtul aklındaki soru işaretlerinden :) ben rahatladım valla :)

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :):):)
sende hayırlısıyla al eşyalarını canımcım. 1,5 ay ara ile evleneceğiz inşallah seninle..
Senin daha yakın ... Al da kurtul aklındaki soru işaretlerinden :) ben rahatladım valla :)

benim daha tahmini cnm nişanlımla mayıs gibi evlenmek istiyoruz ama ocak sonunda belli olacak tam olarak valla cnm üzerinden büyük bir yükü attın darısı bizim başımıza:9: bide bişi sorucam yemek odası ve tv ünitesi alacak mısın?

$pierrecardin_hali_3310B.webp$cc08a7fc-f7cd-484a-85db-fb0e24ff32a3DOLCE_BELLEZA_spl_1.webp$pierrecardin_hali_3310B.webp$cc08a7fc-f7cd-484a-85db-fb0e24ff32a3DOLCE_BELLEZA_spl_1.webp
halı resimden daha güzel ve uyuyor.diğeride salon takımım.

2 şer tane eklemişim:9::9:halıdaki koyu yerler baslığa diğer tonu da takımın rengine uyuyor.:1::16:

halı gerçekten çoook güzelmiş çok zevkli bir seçim süper yaaa aynı odayı kullanacak olmamızın faydasını görüyorm...
banada örnek oldu bu teşekkürler arkadaşım sağol özel yazdım 1-2 soru daha soracağım

koltuklarda çok güzel ve tarz koltuklar her eve uyduramazsın evin müsait demekki çk gzeller

Son düzenleme:
halı gerçekten çoook güzelmiş çok zevkli bir seçim süper yaaa aynı odayı kullanacak olmamızın faydasını görüyorm...
banada örnek oldu bu teşekkürler arkadaşım sağol özel yazdım 1-2 soru daha soracağım

koltuklarda çok güzel ve tarz koltuklar her eve uyduramazsın evin müsait demekki çk gzeller

özelden yazdım canım,her konuda yardımcı olabilirim.
diğer koltuklarımı günlük kullanmıyorum.oturma odama köşe takımı aldım canım memnunum:40::16:

yatak odasını beğenen 1 kişi daha çok mutluyummmm teşekkürlerrr :31::31::32:

delimisin ya be o yatak odasına bayılmıştım da çok pahalı gelmişti alamamıştım. Tercihimi aynı ürünün yemek odasından yana kullandım. Tv ünitesini ve yemek masasını aldım evime her gelen bayılıyo mobilyanın rengine. Aynı tepkileri sende alacaksın hiç merak etme. Bu alanda DOĞTAŞ' ı tek geçerim:16:

benim daha tahmini cnm nişanlımla mayıs gibi evlenmek istiyoruz ama ocak sonunda belli olacak tam olarak valla cnm üzerinden büyük bir yükü attın darısı bizim başımıza:9: bide bişi sorucam yemek odası ve tv ünitesi alacak mısın?

solitary kusura bakma mesajını görmemişim..
tv ünitesi alıcaz yemek odasınıda evin durumuna ve büyüklüğüne göre alıcaz... yani evde belki yer olmazsa daha portatif birşeyler alşabilirim..
ama yer olursa kesimlik yatakodasının takımı olan masa ve konsolu tercih ederim

Harika ben çok beğendimmm

teşekkür ederim :):)

delimisin ya be o yatak odasına bayılmıştım da çok pahalı gelmişti alamamıştım. Tercihimi aynı ürünün yemek odasından yana kullandım. Tv ünitesini ve yemek masasını aldım evime her gelen bayılıyo mobilyanın rengine. Aynı tepkileri sende alacaksın hiç merak etme. Bu alanda DOĞTAŞ' ı tek geçerim:16:
ooo süpermiş .... valla sizleri tanıdıkça takıma beğenim kat kat artıyor :)

peki memnunmusun yemek odasından yani ayaklar falan sallanıyor diolar zamanla aynı şey sandalyeler içinde geçerliymiş...

peki doğtaştan koltuğun varmı (varsa memnunmusun )

ne zaman aldın takımlarını ?

teşekkür ederim :):)

ooo süpermiş .... valla sizleri tanıdıkça takıma beğenim kat kat artıyor :)

peki memnunmusun yemek odasından yani ayaklar falan sallanıyor diolar zamanla aynı şey sandalyeler içinde geçerliymiş...

peki doğtaştan koltuğun varmı (varsa memnunmusun )

ne zaman aldın takımlarını ?

yaklaşık 7 ay oldu alalı. Valla hiç bir yeri sallanmıyo. Koltuklarımda tabiki doğtaş. Pearl koltuk takımını aldım kumaş değişikliği yaptım. Çok hoş bi takım oda. Hem rahat hem şık. Eşya dediğin şey birazda senin kullanımına bağlı olarak yıpranır. Evlendiğimizde inegölden dandik bi taım almıştık onlarla tam 4 il gezdik bişeycik olmadı. Yeni ev alınca değiştirdim. Eskidiği için değil sıkıldığım için:1: O takımın sandalyeleride öle sallanacak cinstende değil. Tekrar bi bak istersen. Evimin resimlerini koycam yakında. Bir kaç aksesuar eksiğim var onları tamamlayayım ondan sonra:16:

canım valla koltuk takımın da yatak odanda çok güzel Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin çeyiz topiğini de takip ediyorum gerçekten bakmaktan zevk aldığım seçimlerin var maşallah diyelim :nazar::nazar::nazar: ayrıca mobilya da bu renk çok kullanışlı neden dersen yatak odanın rengi hiç tozu izi belli etmiyor siyah olsa toz oluyor beyaz olsa iz oluyor tekrar hayırlı olsun :9::9::9:

yaklaşık 7 ay oldu alalı. Valla hiç bir yeri sallanmıyo. Koltuklarımda tabiki doğtaş. Pearl koltuk takımını aldım kumaş değişikliği yaptım. Çok hoş bi takım oda. Hem rahat hem şık. Eşya dediğin şey birazda senin kullanımına bağlı olarak yıpranır. Evlendiğimizde inegölden dandik bi taım almıştık onlarla tam 4 il gezdik bişeycik olmadı. Yeni ev alınca değiştirdim. Eskidiği için değil sıkıldığım için:1: O takımın sandalyeleride öle sallanacak cinstende değil. Tekrar bi bak istersen. Evimin resimlerini koycam yakında. Bir kaç aksesuar eksiğim var onları tamamlayayım ondan sonra:16:

inegöl dediğin eğer inegöl mobilyarı ise bende birkaç yerde baktım ve aslında ikilemde kalmadım da değil çok güzel şık mobilyalar vardı...?????

koltuk takımınada bakıcam şimdi doğtaşdan...
çok sevindim memnun olmana allah banada güzelce kullanmayı nasip etsn

canım valla koltuk takımın da yatak odanda çok güzel Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin çeyiz topiğini de takip ediyorum gerçekten bakmaktan zevk aldığım seçimlerin var maşallah diyelim :nazar::nazar::nazar: ayrıca mobilya da bu renk çok kullanışlı neden dersen yatak odanın rengi hiç tozu izi belli etmiyor siyah olsa toz oluyor beyaz olsa iz oluyor tekrar hayırlı olsun :9::9::9:

ah canım benim çok teşekkür ederim .... mutlu etti beni söylediklerin ....
ayrıca ne güzel şarkı gibi söylemişsin :):):)): beyaz olsa iz olur siyah olsa toz olur çok manidar :):):) ve mantıklı ....
allah daha güzellerini sana nasip etsin

hepsi cok güzel ayrıca koltuk takımın hepsinden güzel farklılık yaptırmanda hoş olmuş:) güle güle oturun

Back
X