Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğtaşın en güzel modelini almışsın bence hayırlı olsun, güle güle oturun
Güle güle kullan canım hepsi gayet güzel oturma gurubun çok şık özellikle.
:):) ne hoş tesadüf... her iki setide aynı beğenmişiz yani ... sonuç olarak siz aldınızmı yoksa başka bir mobilyadamı karar kıldınız ?canım çok güzeller,doğtaşta bende bunları beğenmiştimAllah ağız tadıyla oturmak nasipetsin.
![]()
canım mobilyaların çok şık renkleride çok güzel canım mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olur inş.
Merhaba.
Güzel günlerde huzurla otur evinde. Huzurla mutlulukla inşallah.
Mobilyaların gerçekten çok güzel.Yatak odana bayıldım. Bende bu renk tonlarında böyle birşey bakıyordum. Koltuklarında çok güzel. Bana fiyat konusunda bilgi verirmisin. Yatak odan yatak dahil kaç paraya aldınız. Aynı şekilde koltuklarda. Ve ödemeyi nasıl yaptınız. Peşin alınca indirim yapıyorlarmı. Yada senet gibi. Çünkü biz kredi artı kullanmıyoruz. Bu konularda bilgilendirirsen sevinirim. Çok kısa sürede bu işlemleri halletmemiz gerekiyorAma hala bakmadık bile. Nasıl yetişecek bilmiyorum.
çok teşekkür ederm ...
arkadaşım nerede oturuyorsun ?
ben istanbulda oturuyorum incirli doğtaştan aldım bunları ama senet yapmıyorlardı maalesef...
kredi kartı ile ertelemeli 12 taksite aldık ...
yatak odamda ben aynalı tuvalet masası değil resimlerde olan yüksek 6 çekmeceli sifonyer tercih ettim ...daha dar olduğu için..
sürgü kapılı gardrop 2 komodin +1 yüksek şifonyer = 3120 tl
lovely yatak : 730 tl
pera baza -zeus başlık = 840 tl
yatak odası takımım 4690 tl ye denk geldi
koltuk takımımda normalde tek berjerli satılıyor ama ben 2 berjer aldım o nedenle fiyat değişti..
3 lü + 2 li +1 li+1 li şeklinde 4 parça 3410 tl ye denk geldi..
aslında kumaş değişimi içinde ek ücret alıyorlar ama bize hediye olarak almadılar ek ücreti..
birde biz biraz fazla indirim aldık normalde 200 lira daha fazla tutuyor bize başka bir bayi bayağı düşük fiyat vermiş yanlışlıkla incirli bayide mecbur o fiyatı verdi :):)
normalde 8300 tutyor ama biz 8100 ödedik... canımcım ..
İlgine teşekkürler.
Bende İstanbulda oturuyorum. Açıkcası bir miktar peramız var ama onuda mobilyalarda harcamak istmiyoruz. Nakit gerektiren yerlerde kullanmak istiyoruz. Onun dışında açıkcası benim düşündüğümden biraz pahalı ama inan henüz hiç araştırmadığım için ortalama fiyatlar ne durumda bilmiyorum. Yani bir yatak odası takımı için normal bir fiyatmı pahalımı bilmiyorum. Neyse araştırıp göreceğiz. Ama benim de hep hayalim Doğtaştan yana. Bakalım inşallah en azından koltukları ve yatak odasını oradan alırız. Yada belki tanıdık biryer buluruz da ödeme kolaylığı sağlar. 2 ay içinde bitirmemiz gerekiyor.
Tekrar güzel günlerde kullan inşallah.
yatak odalarımız aynı canım bende eşyalarımı doğtastan aldım.yatak odasından çok memnunum.salon takımım dolce bellezza
iyi günlerde kullan![]()
Çok güzeller canım Rabbim içine sindirsin mutlu huzurlu günlerde kullanın![]()
cnm hayırlısı olsun mobilyalarına bayıldım bişi sorucam daha evlenmene yedi ay var galiba eşyalarınızı aldığınız yerde mi saklatacaksınız yoksa eviniz mi var? bizde eşyaları almaya başlıyacaz daha ev tutmak için erken olduğunu düşünüyoruz aldığımız yerde bekletmek ne kadar güvenli acaba? bide hepsi ne kadar tuttu eşyalarının
EVET CANIM daha 7 ay var...
bizim evimiz yok maalesef kiralayacağız ama zaten alınması gereken ana parçaları aldık yani her evde mecbur bunlar olmak zorunda ve standart ölçülerde olan mobilyalar aldık ...
beğenmene sevindim..
evet aldığımız bayide kalacak... zaten sadece sipariş giriliyor sözleşme imzalanıyor.. bu ürünler henüz üretilmiyor..yani biz dedikki mays ortasında alıcaz şeklinde yaptık sözleşmeyi ve doğtaş bunların siparişini nisan gibi fabrikaya iletecek mayıs gibi zaten ürünlerimiz gelmiş olacak ve teslim alacağız..
neden böyle yaptınız dersen şuanda indirim var.. maksat indirimi kaçırmamak olsun
birde cardfinansa erteleme var kredi kartında 3 ay sonra ödeme+ 12 taksit..
eğer istanbuldaysan seni satınaldığımız bayiye yönlendiririm mevcut indirimin üzerine bir indirim daha aldık güzel oldu..
fiyatlarda.. aşağıdaki gibi
yatak odamda ben aynalı tuvalet masası değil resimlerde olan yüksek 6 çekmeceli sifonyer tercih ettim ...daha dar olduğu için..
sürgü kapılı gardrop 2 komodin +1 yüksek şifonyer = 3120 tl
lovely yatak : 730 tl
pera baza -zeus başlık = 840 tl
yatak odası takımım 4690 tl ye denk geldi
koltuk takımımda normalde tek berjerli satılıyor ama ben 2 berjer aldım o nedenle fiyat değişti..
3 lü + 2 li +1 li+1 li şeklinde 4 parça 3410 tl ye denk geldi..
aslında kumaş değişimi içinde ek ücret alıyorlar ama bize hediye olarak almadılar ek ücreti..
birde biz biraz fazla indirim aldık normalde 200 lira daha fazla tutuyor bize başka bir bayi bayağı düşük fiyat vermiş yanlışlıkla incirli bayide mecbur o fiyatı verdi :):)
normalde 8300 tutyor ama biz 8100 ödedik... canımcım ..