Kızlar mobilyalarımızı aldıkkk ....

EfervesaN

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
2.918
1.353
398
çok gezdik çok dolaştık sonunda aldık
hafta içi doğtaşa gitmiştim bugün netleştirdik ve Doğtaştan aldık mobilyaları allah ödeme kolaylığı versin.
sağlık ve huzurla kullanalım inşallah.

YATAK ODASI
aslında hep beyaz almak istedim ama .... hiç görmediğim ve bilmediğim bir renk aldım yatak odamı
ANTİK MEŞE ... çok sade soft hem spor hem klasık hale getirebilecek bir renk ve takım olduğunu düşündüm değişik ve hiç görmdiğim bir renge sahip aslında soru işaretlerim vardı ama aldım .. zaten doğtaşın patentli rengiymiş
BAZA VE BAŞLIK olarak beyaz ile kombine ettim zaten... daha iç açıcı oldu sanırım AYRICA DOLAP SÜRGÜ KAPAKOLACAK

http://www.dogtas.com.tr/Urun/yatakodalari/yatakodasi/248/Hera Antik Meşe/

4FMS.jpg

LWD9.jpg

BUNUDA BEN ÇEKTİM TELEFONUM İLE AMA IŞIK LOŞ OLD. İÇİN PEK BELLİ DEĞİL

5FI7.jpg

BAZA VE BAŞLIK BEYAZ OLACAK BU MODELİN AYNISI

http://www.dogtas.com.tr/Urun/dogtasyatak/baslik/452/Zeus/

YKH9.jpg

N7PP.jpg

YATAĞIMDA BU YATAK OLACAK :):):) LOVELY YATAK :):):): AMA RENGİ VE ADI İÇİN DEĞİL ÖZELLİKLERİ İÇİN BU YATAĞI ALDIK ADI VE RENGİ TESADÜF OLDU

http://www.dogtas.com.tr/Urun/dogtasyatak/exclusiveserisi/186/Lovely/

4LZG.jpg

QSZE.jpg

KOLTUK TAKIMIMDA BUNLAR ...
KOLLAR BEYAZ DERİ SIRT VE OTURMA YERLERİ TAY TÜYÜ CAPPUCİNO OLACAK 2 ADET BERJER VE YASTIKLARIDA 2. FOTODAKİ BAHARDALI MODELİ BERJERLERDE DERİ KOL OLMAYACAK TAMAMEN KUMAŞ OLACAK.ÜZERİNDE MİNİK GÖLGE GİBİ KELEBEKLER VAR KAHVELİ CAPPUCİNOLU... UFAK BİR FARKLA RENK VE KUMAŞ DEĞİŞİMİ YAPTIRDIM...AYRICA HEM SANDIK HEMDE YATAK OLABİLİYOR TAKIM...

http://www.dogtas.com.tr/Urun/oturmaodalari/oturmaodasi/327/Arte/

5YNA.jpg

UPCF.jpg

SEÇİMLERİM HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLERİM

EVMİN İLK MOBİLYARI AÇIKÇASI İNANILMAZ HEYECANLIYIM HEMEN SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ... BE GÜZEL BİR DUYGUYMUŞ RABBİM HERKESE TATDIRSIN İNŞ..

Son düzenleme:
hayırlı olsun ...güle güle kullanın.bence yatak odanız güzel.cunku herkes aynı kullanıyor artık.değişik olması güzel:))

Heyecanınız beni duygulandırdı açıkçası..:) allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin.

:17::17: HEMDE NASIL HEYECANLIYIM ALMAYI düşünmüyorduk gittiğimizde ve aldık çıktık... bütün gün nişanlımın yüzüne baktım o da kahkahalar atıyor beni öyle şaşkın ve heyecanlı görnce :18::18: :31::31::31:

Ayrıca koltuk takımı gayet güzel..

çok teşekkürlerrr :1:

hayırlı olsun ...güle güle kullanın.bence yatak odanız güzel.cunku herkes aynı kullanıyor artık.değişik olması güzel:))

beyaz almayı çok istedim ama vazgeçtim sonra .. otantik bir renk inşallah zamanla sıkılmam teşekkürler :17::9:

seçimlerini çok beğendim canım ya zevklisin gerçekten

çok teşekkür ederim yorumun için yaptım birşeyler inşallah güzel günlerde kullanırım:17:

Çok güzel seçimler, güzel günlerde kullanın.. Darısı başıma :16:

allah kolaylık versin...
ben 1 aydır bellona istikbal gezdim hep bellona planı yaptık..
ama demekki birşeyler tam oturmamış bu takımları görünce evet bunlar dedim özellikle koluklar için çokta hoş bir beyefendiye denk geldik satış temsilci olarak çok ilgilendi sağolsun aldık çıktık..
içne sinmeyen hiçbirşeyi alma arkadaşım

hepside birbirinden güzel canım Allah ağzınızın tadını bozmasın mutlulukla aşkla kulanın inş :16::16::16:

Yatak odasını beyaz almadığın iyi olmuş canım artık her evde beyaz bu daha hoş olmuş ayrıca koltuk takımlarınıda beğendim güle güle kullanın.. :)

çok şık ya bayıldımmmm darısı başıma
size de maşallah:nazar:
güzel güzel kavga etmeden sarılarak oturun güzel koltuklarınızda inşallah:9:

çok şık ya bayıldımmmm darısı başıma
size de maşallah:nazar:
Güzel güzel kavga etmeden sarılarak oturun güzel koltuklarınızda inşallah:9:

hihih inşallah arkadaşım...
Alırken hiç kavga etmedik allah otururkende aynı mutluluğu nasip etsn :31::31::18::17::16:

DARISI BAŞINA OLSUN EN GÜZELLERİYLE

Son düzenleme:
hihih inşallah arkadaşım...
Alırken hiç kavga etmedik allah otururkende aynı mutluluğu nasip etsn :31::31::18::17::16:

DARISI BAŞINA OLSUN EN GÜZELLERİYLE

aminnnnn amin cnm şaka yollu söyledim sakın yanlış anlama Allah daim etsin mutluluğunuzu nazar da değmesin:nazar:

Back
X