How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kızlar merhaba yardımcı olur musunuz ?

Bayankahkaha256

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
34
10
88
34
Ankara
Geçen ay adetten sonra yumurtlama dönemime de dikkat ederek ilişki yaşadık eşimle bu ay 31.de adet olmam gerekiyordu olmadım adete 1 gün kala yaptığım test negatifti mide ekşimesi ve göğüs şişliği var sadece biraz da ara ara kramplar hamile olma şansım nedir doktora gitsem çıkar mı sizce ?

Hamile olma ihtimaliniz var, cikmamis olabilir, kisiden kisiye degisiyor beta hcg’nin idrara gecme suresi. Ben kesin 10 tane test yapmistim simdiye kadar :))
Çok merak ediyorum ama korkuyorum negatif çıkarsa diye normalde de adetim düzensiz bilemedim ya direk hastaneye mi gitsem sabah ? Öğlen falan yapılan test çıkıyor mu illaha sabah mı yapmamız gerekiyor

Çok merak ediyorum ama korkuyorum negatif çıkarsa diye normalde de adetim düzensiz bilemedim ya direk hastaneye mi gitsem sabah ? Öğlen falan yapılan test çıkıyor mu illaha sabah mı yapmamız gerekiyor

sabah olsa daha iyi sanirim. Hastaneye kan tahlili icin mi soruyorsunuz

Adetiniz düzensizse bence hemen tahlil yaptırmayın çünkü o hayal kırıklığı insanı yıkıyor... Evet zor biliyorum ama sabredin Allah en doğru zamanda verecek inşAllah
Olmadığındada vardır bir hayır...

Back