How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kızlar Merhaba Yardımcı Olabilir Misiniz ?

Bayankahkaha256

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
34
10
88
34
Ankara
1 haftalık evliyim gebe olduğumu en erken ne zaman veya nasıl anlarım ? Adetim en son 7 Mayısta oldu düğün telaşı derken stres sıkıntıdan bir daha adet olmadım. Hastaneye gidip kan versem çıkar mı veya test yapsam yardımcı olur musunuz ?

Ahh cnm dha 1 hafta olms az sabır et da icin rahat etsin git kan ver ama biraz dha bekle cıkmaya bilir adet düzensizlgi de olabilr bir ay gecsin tam anlasılır az evliligin tadnı cıkar ne bu acele :))

E
Ahh cnm dha 1 hafta olms az sabır et da icin rahat etsin git kan ver ama biraz dha bekle cıkmaya bilir adet düzensizlgi de olabilr bir ay gecsin tam anlasılır az evliligin tadnı cıkar ne bu acele :))
Eşimde bende çok istiyoruz canım akıntım oluyo biraz biraz sanki hamileymisim gibi hissediyorum kendimi kasiklarim sis gibi ya psikolojik olabilir mi acaba

E

Eşimde bende çok istiyoruz canım akıntım oluyo biraz biraz sanki hamileymisim gibi hissediyorum kendimi kasiklarim sis gibi ya psikolojik olabilir mi acaba
Her akıntı belirti degil cnm bnde gecen ay pskolojk gebelik yasadm akıntımda oldu ama degilmsm kac tane test yaptm acele etme dha yeni evlisin bas basa kalmanın tadnı ckar derm snra bu halkeri cok ararsn bir ay dha bekle adetn gelmesse test yap cikmassa doktra gt kontrol ol

Back