Kızlar merhaba dış gebelik yaşayanlar değeriniz kaçtı acaba

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
687
230
103
Kızlar merhaba benim eltim ilk önce gebeliğini 7000 değerle öğrendi bir hafta sonra 33000 bine çıktı normal mi acaba daha doktora gitmedi sizce bu dış gebelik olabilir mi bide kahverengi kanaması var

Kızlar merhaba benim eltim ilk önce gebeliğini 7000 değerle öğrendi bir hafta sonra 33000 bine çıktı normal mi acaba daha doktora gitmedi sizce bu dış gebelik olabilir mi bide kahverengi kanaması var
Benim kanamam yoktu ama 4500den 20.000e yükseldi kısmi mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum umarım sizinki öyle değildir ikiz olduğunda da böyle olabiliyormuş doktoruna bir an evvel göstersin

Benim kanamam yoktu ama 4500den 20.000e yükseldi kısmi mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum umarım sizinki öyle değildir ikiz olduğunda da böyle olabiliyormuş doktoruna bir an evvel göstersin
Göstermiş ama kese var demiş doktor ama şuan bebeği görmemiş kahverengi lekelenmesi var sizce ne olabilir acaba bu arada çok geçmiş olsun sizede Allah tez zamanda tekrardan tattirir inşallah bu duyguyu

Değerini hesapliyorum normalde iki katına çıkması lazim ama bununki o kadar yükselmemesi sıkıntı verdi

Göstermiş ama kese var demiş doktor ama şuan bebeği görmemiş kahverengi lekelenmesi var sizce ne olabilir acaba bu arada çok geçmiş olsun sizede Allah tez zamanda tekrardan tattirir inşallah bu duyguyu
İnşallah sizinki farklıdır üzmek de istemem ama benim de kesem vardı içinde bebek de vardı ama keseyi ilk gördüğünde kesen şekilsiz demişlerdi bana sizde öyle bi durum var mı bilmiyorum kimyasal gebeliği de bilmiyorum kısmi moldü benimki belki ikizdir sizinki bu kadar yüksek olması ondandır inşallah

Çok geçmiş olsun benim değilde eltim hamile benim bebeğim var zatende çok teşekkürler güzel dileğiniz için işte değeri düşündürdü bende burda sormak istedim tekrar hamile kaldınız mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…