• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar merhaba bursada olan ve dogum unda kontrollerinizde gittiiniz doktorlari benimle paylasabilir misiniz

Kucukbeyinannesii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
264
126
18
Kızlar merhaba Bursada olup kadın doğum doktoru önerebileceğiniz doktorlar kimler. Yeni hamileyim ve doktor araştırıyorum şu an gittiginiz veya doğumunuz da gittiğiniz kontrolleri olduğunuz memnun kaldığınız doktorlar ı benimle paylasabilir misiniz

Merhaba. Ben aritmi osmangazi hastanesi güler hanıma gitmeyi düşünüyorum. Şuan şehir dışındayım. Bi süre takiplerim burda olcak ama. Doğum nasipse orda olcak. Tabi daha kararsızım 😊

Bahar hanıma şuan gidiyorum hatta bugün gittim gerçekten çok ilgili ve paracı bi kadın değil geçen hafta salı gitmiştim gebeliğimi riskli buldu ilaç tedavisine başlattı ama maalesef cumartesi düşük yaptım tekrardan muane parası ödemeyim diye beni bugün çağırdı kontrole çok ilgili telefonla gece yarısı bile ulaştık kendisine sibel hanımda yer bulamadığım için bahar hanımı rastgele seçtim ama gerçekten memnun kaldım

Bahar hanıma şuan gidiyorum hatta bugün gittim gerçekten çok ilgili ve paracı bi kadın değil geçen hafta salı gitmiştim gebeliğimi riskli buldu ilaç tedavisine başlattı ama maalesef cumartesi düşük yaptım tekrardan muane parası ödemeyim diye beni bugün çağırdı kontrole çok ilgili telefonla gece yarısı bile ulaştık kendisine sibel hanımda yer bulamadığım için bahar hanımı rastgele seçtim ama gerçekten memnun kaldım
Ben o hastanede çalışan bir hemşireden öğrendim muayne ücretini 255 tl dedi

Doc dr mehmet aral atalay riskli gebelik uzmanı ayni zamanda

Evet onu da çok duydum ve araştırdım nasıl
Bi kaybım var onda ama sebep kromozom bozukluğu. Yani elinde olan bişey yoktu. Cok uğraştı ecopirin düşük önleyici igne fitil pıhtılaşma icin igne. Bağışıklık icin ilac serumlar herşeyi denedi. Cok uğraştı cok moral verdi. Cok ilgili cok tecrubeli. Ozel muayanesi var ve jimerde çalışıyo. Muayanede daha cok ilgilenir jimerde biraz yogun. Sosyal medya hesabindan bakabilirsin özellikle hamilelerle cok ilgili

Bi kaybım var onda ama sebep kromozom bozukluğu. Yani elinde olan bişey yoktu. Cok uğraştı ecopirin düşük önleyici igne fitil pıhtılaşma icin igne. Bağışıklık icin ilac serumlar herşeyi denedi. Cok uğraştı cok moral verdi. Cok ilgili cok tecrubeli. Ozel muayanesi var ve jimerde çalışıyo. Muayanede daha cok ilgilenir jimerde biraz yogun. Sosyal medya hesabindan bakabilirsin özellikle hamilelerle cok ilgili
Ben çok araştırdım iyi buldum zaten. Güler yüzlü ilgili samimi birisine benziyor. Muayenehanesi nerede tam olarak

Medicana tercih edeceksen Okan Özden canım , sabırla her sorunu cevaplar , 7-24 ulaşırsın, normal doğum istiyorsan özellikle sonuna kadar destekliyor

Back