• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar merhaba bi bakarmisiniz

Dilara 2225

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
178
37
18
42
Merhaba Ben bir dis gebelik gecirdim bir dusuk yaptim suanda adet olmama uc gun var sag kasigim agriyor Ara sira bicak batmasi oluyor daha onceki dis gebelik te sag tup te olmustu yine mi aynisi oldu yoksa usuttum adet olucak agrisi mi cok korkuyorum lütfen yasayan varmi dis gebelik dort sene oldu unuttum ogrenmeden once Boyle agri oluyormuydu

Merhaba Ben bir dis gebelik gecirdim bir dusuk yaptim suanda adet olmama uc gun var sag kasigim agriyor Ara sira bicak batmasi oluyor daha onceki dis gebelik te sag tup te olmustu yine mi aynisi oldu yoksa usuttum adet olucak agrisi mi cok korkuyorum lütfen yasayan varmi dis gebelik dort sene oldu unuttum ogrenmeden once Boyle agri oluyormuydu
canım ben hamileliğimi ilk kasık ağrısıyla farkettim yani aslında ağrı değilde sanki orada bi sertlik var gibi bir his olmuştu bacağım geriye doğru çekiliyordu sanki damar kasıyormuş gibi az bi iş yapsam az yürüsem nefes nefese kalıyordum yani bu hamilelik belirtisi olabilir neden dış gebelik olsunki sağlıklı bir gebelik olacak belki o yüzden kendini strese sokma o zaman herşey güzel olur emin ol

Back