- 14 Eylül 2022
- 26
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Ceyhan altun
-
Sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsun son değerin bı öncekine göre düşmüş ve beta ile de gebelik hesaplanmaz son adet tarihine göre hesaplanır istersen tekrar kan ver kimyasal olabilir düşmüş değerinKizlar merhaba bende carsamba gunu ogrendim hamile oldugumu 2304 degerle persembe gunu 2607bu degérle dusuk yada bos gebelik sagliksiz gelisir veye gelismez dediler ve bgun pazartsi baska doktora gttim 1950,0 cikti kese gorundu saglikli dedi kac haftaliktir acaba aydinlatin beni lutfen
Evet son degerde virgul vardi e nabizda bakmtimDeğerleri yanlış mı yazdın cnm son değer bi öncekinden düşük ben mi yanlış okudum gerçi doktor sağlıklı demiş zaten virgül var sanırım son değerde 1 aylık oluyo
E nabizda baktim son degerde virgul var canimbir gariplik var bu işte. değerin düşmüş ve nasıl sağlıklı dedi doktor.siz yanlış yazmış olabilirmisniz?
Hayir canim e nabizdan baktim son degerde virgul var digerlerinde yokbir gariplik var bu işte. değerin düşmüş ve nasıl sağlıklı dedi doktor.siz yanlış yazmış olabilirmisniz?
Evet canim son degerde virgul varDeğerleri yanlış mı yazdın cnm son değer bi öncekinden düşük ben mi yanlış okudum gerçi doktor sağlıklı demiş zaten virgül var sanırım son değerde 1 aylık oluyo
Bence sen git bir an evvel doktora sor ilaç falan verir belkiHayir canim e nabizdan baktim son degerde virgul var digerlerinde yok
Hic bilmiyorum ama son degerde vurgul varbir gariplik var bu işte. değerin düşmüş ve nasıl sağlıklı dedi doktor.siz yanlış yazmış olabilirmisniz?
Bugun cikti bu sonuc mesai saatine yetismedi diye aksam nobetciyim acile gel bakicam dedi insallah hayirli bi haber alirimBence sen git bir an evvel doktora sor ilaç falan verir belki
Hayir degildiEn nabizda bakarken kırmızı mi değerinizin yazdığı yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?