Kizlar merhaba bende carsamba gunu ogrendim hamile oldugumu 2304 degerle persembe gunu 2607 ve bgun pazartsi 1950,0 cikti kese gorundu kac haftaliktir

Hamileyim kac haftalik

• Sınırsız

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
Canım eğer farklı hastanelerde test verdiysen onlarda farklı çıkabiliyor ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve tam yükseldi sonra düştü kanamam oldu inşallah senin öyle olmaz

Eklentiler

• Screenshot_20230710-204729_Chrome.webp
    Screenshot_20230710-204729_Chrome.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 122
Canım eğer farklı hastanelerde test verdiysen onlarda farklı çıkabiliyor ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve tam yükseldi sonra düştü kanamam oldu inşallah senin öyle olmaz
20 gundur lekelenmem var progesteron ilaci kullanmaya basladm kac gundur hayirsii insallah dedgim gibi 2304 ve 2637 olan ayni hastané 1950,0 olan farkli hastane bugun yaptim mesai saatine yetsmedi acile gel dedi bakicam baklim insallah negatif bi sonuc almam

Hayir kendim e nabizdanda bakiyorum 1cisi 2304 2cisi 2637 3uncu bugun verdim oda 1950,0 cikmis 2 saate falan tekrar acile gidicem doktorum nobetciymis gel bakarim dedi ama muayede kese saglikli gorunuyo dedi cok koruyorum kotu bsiy dicekler diye 3 yildir bekliyorum catlatma ignesi kullandm asilama yaptim tup beebk yptim hic biri olmadi kendiligimden gelen mucizem bu birakmaz beni insallah
canım ben baktım düşük riskide değerin düşmesine sebep oluyormuş.kaldı ki kimyasalda ancak 1000lere kadar çıkıyor diye biliyorum

Back
X