- 3 Kasım 2022
- 1.089
- 574
- 53
- Konu Sahibi Ceyhan altun
Kirmizi olmasi lazim hasteneye gitHayir degildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kirmizi olmasi lazim hasteneye gitHayir degildi
Birazdan gidicemKirmizi olmasi lazim hasteneye git
Hemen git canim degerin düştüğü icin kırmızı degil benimde öyle oldu inşallah düşmezBirazdan gidicem
Carsama gunu 2304 persembe 2637 bugun verdimde 1950,0 canimCanım kimyasal olabilir e nabız testini bizimle paylaşırsan yardımcı oluru
iNsallah oyle bisey degildir 3 yildir bekledigim haber asila tup bebek hersey yaptim kendiliginden geldi mucizm beni birakmaz insallahHemen git canim degerin düştüğü icin kırmızı degil benimde öyle oldu inşallah düşmez
Bırakmaz inşallah canım dualarım seninleiNsallah oyle bisey degildir 3 yildir bekledigim haber asila tup bebek hersey yaptim kendiliginden geldi mucizm beni birakmaz insallah![]()
Tesekkur edrim canim sagolp
Bırakmaz inşallah canım dualarım seninleerkenken git
Ekran resmini atsana canim
Ekran resmini atsana canim
20 gundur lekelenmem var progesteron ilaci kullanmaya basladm kac gundur hayirsii insallah dedgim gibi 2304 ve 2637 olan ayni hastané 1950,0 olan farkli hastane bugun yaptim mesai saatine yetsmedi acile gel dedi bakicam baklim insallah negatif bi sonuc almamCanım eğer farklı hastanelerde test verdiysen onlarda farklı çıkabiliyor ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve tam yükseldi sonra düştü kanamam oldu inşallah senin öyle olmaz
Tm canimRica ederim canım haber et
Diğerlerinide at canim
canım ben baktım düşük riskide değerin düşmesine sebep oluyormuş.kaldı ki kimyasalda ancak 1000lere kadar çıkıyor diye biliyorumHayir kendim e nabizdanda bakiyorum 1cisi 2304 2cisi 2637 3uncu bugun verdim oda 1950,0 cikmis 2 saate falan tekrar acile gidicem doktorum nobetciymis gel bakarim dedi ama muayede kese saglikli gorunuyo dedi cok koruyorum kotu bsiy dicekler diye 3 yildir bekliyorum catlatma ignesi kullandm asilama yaptim tup beebk yptim hic biri olmadi kendiligimden gelen mucizem bu birakmaz beni insallah
Ne demek oluyor simdi bu sonuc anlamadim acikcasicanım ben baktım düşük riskide değerin düşmesine sebep oluyormuş.kaldı ki kimyasalda ancak 1000lere kadar çıkıyor diye biliyorum
Gidicem canimsen yine de acile git