- 23 Ağustos 2008
- 3.406
- 2
- 42
- Konu Sahibi Gxuxlxuxm_se
gulumse senı merak ettım sonuc ne acaba bır daha yaptın mı??mesaj ayarların kapalı canım yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gulumse senı merak ettım sonuc ne acaba bır daha yaptın mı??mesaj ayarların kapalı canım yaa
pazartesi kan test yaptıracağım tabiki o zamana kadar hasta olmazsam inan şuan çok başım ağrıyor kesin bi şey olmadan ilaç bile içemiyorum ben haber veririm canım ama ümidimde yok idrar testlerinde çıkmıyor
canım ben yaptırdım..bızım keramet cop kovasındaymıs..:roflol:
negatıf sonucu aldım ben.ınsallah senın sonuc pozıtıf dır
Arkadaşlar acaba bende çöpe attım negatif çıkmıştı.43 gün oldu gecikelive ben 5-10 dak beklemedim.kasıklarımda az bi ağrı var ve sürekli idrara çıkıyorum.sizce hamilemiyim.meraktan ölecem perşembe günü randevu aldım doktora gidecem ozamana kadar nasıl bekliecem bilmiyorum
Bir hamile çop kutusu vakaası daha alahım çöp kutusu kadar olamadık :) şaka biyana canım tekrarla testi hemen
evet canım keramet çöp kovasındaymış kan testi yaptırdım ve sonuç negatif ama takmayacağım artık en büyük düşmanımız stres çünkü hayırlısı canım ya ne yapalım durmak yok yola devam Şeniz :jeyyar:
günaydın....Gülüm_se...adın gibi gülümse boşver stres yapma ben de çok stres yapıyorum ama zararım kendime vallahi....tam oldu diyorum bu kez tamam diyorum ama olmuyo...stres yapmaktan olmuyo çünkü hiç bir sağlık problemim yok eşimde de bende... neyse canım bence takma gidişine bırak...eninde sonunda olcaktır...sevgiyle ve stressiz kal canım...kaydirigubbakcemile5
gülümse dokktora gitmeyi düşünmüyor musun?
aslında sendeki gibi bi durum bende de var
benim sat 15 kasım biri 20 nde biri de 23 nde olmak üzere iki idrar testi yaptım negatif çıktı ama hala adet de olmadım,bekliyorum
yalnız acayip belim ağrıyor ve her ana adet olacakmışım gibi
sizce durum neye alamet?korkuyorum acaba kist varda ondan mı adet olmuyorum diye:kafamçokkarıştı
çok teşekkürler canım ya ne kadar stres yapmayalım desekte olmuyor işte eminim eğer stresin bu konuda etkisi olmadığını bilsek hiç stres yapmazdık kendimizi şartlandırıyoruz stres yapmaktan korktuğumuz için stres yapıyoruz zaten (filozof gibi konuştum ya) CADIARZU canım ya o bu değil adette olmuyorum 2 hafta oldu. :uhm:
günaydın arkadaşlar dün test aldım ve yapmadan önce testin sağını solunu iice okudum ve maddelerden biride şuydu;30 dk dan sonda yaptığınız okuma doğru sonucu vermeyecektir.birkac kez bende de öyle oldu testi yapıp kenara koydum aradan biraz zaman gecince baktım hafif silik gibiydi bir ihtimal diyerek hastaneye gittim sonuc negatifti.dün akşam testi yaptım çok belirgin 2 çizgi pozitif yani ama hastaneye gidip o hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemiyorum 1 test daha alıp bakıcam.ne kadar güvenilir bilmiyorum ay kafam cok karıştı ya.