- Konu Sahibi Gxuxlxuxm_se
-
ya kızlar sabah test yaptım çıkmadı ama çöpe attığım teste çıkmıştı sanırım bizim ya çöp yada çöp torbası hamileeee :jeyyar: neyseki küçük bi çöp kovasına ihtiyacım vardı. :roflol:
ya canım benim de adet düzensizliğim başlamıştı ya geçen ay bu ay da olmadım halen diğer topice de yazdım zaten ara kanamam olmuştu 21 inde başlamıştı 26 sında bitmişti şimdi olmadım eve gelirken şeytan al bir test yap dedi ama negatif... Fakat geçen hafta benim o lekelenmeden sonra yumurtlama zamanındaki akıntımdan geldi ve bayram ve tatil olması sebebiyle geçen haftayı değerlendirdik :). Sen de bekle ben de bekliyim bir müddet daha bu düzensizlikle biz daha çook bekleriz gibime geliyor:) Onun için dediğin gibi tam gaz yola devam http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/love0071.gif
3 aydır adetlerim düzensiz bu ay yaklaşık bir haftadır adet olmadım dün sabah test yaptım negatifti. 5-10 dak. bekledim bi değişiklik yok. testi çöpe attım işe gittim 1 hafta test falan yapmayacağım dedim. biraz önce çöp atacaktım gözüme test takıldı bi bakayım dedim baktım çift çizgi ve çok silikte değil. ben her ay en az 3-4 tane test yaparım ve o testleri hemen atmazdım saatler sonra bakardım hatta bir kaç gün sonra bile baktığım olurdu saçmalık ama ne yapayım ilk kez hemen çöpe attım ve ertesi gün gördüm kafam karıştı
aynısını bende yaptım.kafam karıstı..ben asılama oldum 10.gunumde yaptım..baktım tek..attım cope..1-2 saat sonra bıde bakayım sılık 2.cızgı..
cop kovası balkondaydı..acaba sogukten kafayımı yadı bu test dedım..
cok begendım...beımde kucuk cop kovasına ıhtıyuacım vardı..ıyı oldu heee:roflol::roflol:
acep hamılemıyız..
yoksa kovalarrmı hamıs:sm_cool:
kızlar bi şey söylicem benim aldığım testlerde 30 dakika sonra okumayınız yazıyodu. Keşke sonradan hiç bakmasaydın gülümse ama hala hasta olmadıysan yinede bi umut var. tekrar test alır denersin bence 10 dk. bekle at
ya ben 2 kere daha yaptım ikisindede tek çizgi ve hala regli olmadım keramet çöp kovasındaysa karnıma bağlayıp gezeyim ne dersin ama ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi kızlar kadınlık hormonlarımı kaybediyorum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?