• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar Menogon iğnesi kullanan varmı

ebruli22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
2.086
58
116
45
Diğer
mrb.arkadaşlar,ben bu ay yumurta takibine gittim ama yumurtalarım fazla buyumemiş,ve dr.bana menogon iğnesi verdi..aranızda kullanan ve hamile kalan varmı...şimdiden tşkler

yaaa :(( bir ay da beklemek lazım oylemı...dr.dedi eğer yumurtalar iyi gidıyorsa,ilişki günleri soylıyecek bana..inşallah olur

inşallah canım ben baya bi yedim o iğneden biraz pahalı bi ayda 2 kutu falan kullanıyodum.Yumurtalarım büyüdü ama gebelik oluşmadı umarım senin oluşur birazda rahat olmak gerekiyo sanırım..Ben daha sonra dinlenme sürecinde glucopage kullandım 3 ay bittikten sonra hamile kalmıştım umarım senin o kadar uzun sürmez..

benim 2 tane düşüğüm var,geçen ay dr.gittim yumurtalarım güzeldı,ama tuturamadık,bu ayda beni takibe aldı,dün dr.gittim ama yumurtalarım var ama çok küçükler,yavaş büyüyor dıyor,onun için bu iğne verdi bana,yarın tekrar gidecam,bakacak büyümuş mu değilmı..evet biraz pahalı 120 tl aldım dün

Canım bende kullandım 2 ay hemde 2 şer kutu çatlatamadı ne yazıkki adetle attım hormon yaptı bana ben hiç memnun kalmadım bu dediğimde geçen kıştı benim hala bebişimde yok başka doktora gittiğimde menagona gerek yokmuş çok fazla hotmon yüklenmiş dedi

Back