Kızlar meme büyütmede ödemler gittikten sonra çok küçülme oluyor mu

edanur81

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2022
12
2
43
Tecrübeli bayanlar bugün meme ameliyatım üzerinden 13 gün geçti 300 cc mentor marka high profil kullanıldı ve kendi dokumda 250cc.kas üstü plan uygulandı.ilk hafta füze gibiydiler ama iri,hergeçen gün biraz daha şekillenecek biliyorum ama 13 günden sonra küçülme olur mu? Yoksa boyut olarak böyle kalıp şekillenmeye devam mı edicek.

Merhaba canım benim bugün 19 günüm ödemlerin indi baya benim kas altı 400 CC aslında küçülme olmuyor ödemlerden dolayı ilk göze büyük geliyor ama silikonun boyutu neyse o şekilde kalacak protez kendini salıp dogallasip dolgun görünecektir ben bu şekilde biliyorum bakalım yapıp üstünden zaman geçmiş olan adaylar ne dicek

Merhaba canım ben de 11.gunumden yazıyorum 360 cc polytech yuvarlak kas altı yım ilk gün bende senin gibi bunlar ne ben bu kadar büyük istememiştim nasıl olur demiştim ama ödemler gitmeye başladı biraz küçük geliyorlar gibi gözüme daha da inecektir ödemler tamemen vücuda uyum sağlayıp kuculurlermi diye korkuyorum ama çok büyük bir korku değil bu cunki yok denecek kadar minikti memelerim kuculsede eskisinden güzel olacağına eminim en azından memem olacak ha bu arada o taş gibi his gitmeye başladı ben biraz çabuk iyilesebilen bir yapıya sahibim çok şükür ondan kaynaklı sanırım inşallah herkes benim gibi en erken zamanda toparlar ve iyi hisseder kafaya takma derim düşündükçe gözünde buyutursun olayları

35. Günüm bugün. Ilk zamanlar bunlar ne agzima girecek ben nasil insan icine cikcam.diyordum. suan da keske daha buyuk olsalar diyorum. Hic yaptrdigim bile belli olmuyor suan kimse anlamıyor bana da her gecen gün sanki ufalıyolarmis gibi geliyor. Insallah daha da ufalmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…