Kızlar meme büyütme sonrası ilk duş

kokos85

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
37
10
298
İstanbul
Bugun 4 gün oldu ameliyat olalı doktorum artık duş alabilirsin dedi ama ben çok korkuyorum. Meme başı kesisi oldum pansuman yaparken bile içim fena oluyor hiç bişey hissetmediğim haldeyardım lütfen nasıl duş alıcam bennnnmm

Ben 7. günümde yıkanmıştım. Doktorun dediyse bir şey olmaz. Bana doktorum su aksın gitsin demişti dikişlerin üzerinden, yani dokunmamıştım. Bir de çıkınca hemen kurula o bölgeyi..

Ben 7. günümde yıkanmıştım. Doktorun dediyse bir şey olmaz. Bana doktorum su aksın gitsin demişti dikişlerin üzerinden, yani dokunmamıştım. Bir de çıkınca hemen kurula o bölgeyi..
Sağol cnm çok teşekkür ederim artık yrn için biraz cesaretim var kısmetse ) psikolojik olarak kötü hissediyorum başarıcam

Sağol cnm çok teşekkür ederim artık yrn için biraz cesaretim var kısmetse ) psikolojik olarak kötü hissediyorum başarıcam

Ben de çok tereddüt etmiştim, dikişlere bir şey olur diye ama doktorlarımız deneyimli, onlar diyorsa sorun olmaz Allahın izniyle :)

Bana da alabilirsin dedi ama bende korkuyorum.ama mecbur artik.su cizimleri bir yikasak iyi olacak

Nasilsinncanim iyi misin biraz? Agrilarin hafifledimi? Valla benim hafifledi ama memisler patlayacak gibi.

Benim ilk bir hafta kapalıydı bant vardı ve onlar çıkınca duş alabilirsin dediler... ben foto ekledim 15 gün oldular benim hatta 16

Ben ameliyattan 3 gün sonra duş almıştım. doktorum ertesi gün ılık suyla duş almaya başlayabileceğimi söylemişti. ben çekindim ve 2 gün daha bekledim. hiçbir sıkıntı yaşamadım. sadece duş suyun sıcak olmasın, sıcak su ameliyat bölgesinde şişliği artırabiliyormuş

agrılariniz nasil. kac gunde gecti. hemen ise gidebildiniz mi. ben de 28 Ekim de ameliyat olacagim. 29 Ekim de de dinlenirim diye dusunuyorum. biraz korkmuyorum desem, yalan olur.

agrılariniz nasil. kac gunde gecti. hemen ise gidebildiniz mi. ben de 28 Ekim de ameliyat olacagim. 29 Ekim de de dinlenirim diye dusunuyorum. biraz korkmuyorum desem, yalan olur.
canim izin almadan ameliyat olmayi dusunme sakin.. kas ustu dusundugu halde yinede en az 1 hafta demisti bana doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…