Kızlar meme büyütme için Ferruh Bingül ile Ömer Ekin arasinda kararsiz kaldım.

Kızlar meme büyütme için Ferruh Bingül ve Ömer Ekin arasında kararsız kaldım. Yardım lütfen.

merhaba,
ben uzun araştırmalarım sonrasında Ömer Ekin de karar kıldım görüşmeye gittim ve perşembe günü ameliyat olacağım.
Ferruh bingöl ü de tanıyorum, dövme silme işlemlerim için gidiyordum kendisine. o kadar seansa gittim sadece 2 kere kendisi yaptı işlemi. Genelde ameliyatta oluyor. hep hemşireleri ilgilendi benimle.
Forumları biraz okuduğun zaman Ferruh hocanın çok pahalı olduğunu görürsün, aynı işlem için o kadar çok para ödemeye gerek yok diye düşünüyorum ben kendi açımdan.
Ömer beyi de instagramdan takip ettim, youtube da ameliyatlarını izledim.
cesaret ettim ve gittim, uzun uzun konuştuk, muayene etti, nasıl bir şey yapacağını konuştuk. ameliyat günü alıp çıktım. çok sempatik birisi, merak ettiğiniz her seyi sorabiliyorsunuz, herşeyi açıklıyor. özellikle de meme büyütme ve burun ameliyatlarında kendini çok geliştirmiş bir doktor. bazı doktorlar gibi havalı ukala bir tavrı yok.
Medical Park batıkent hastanesinde çalışıyor.

Teşekkür ederim,Ferruh beyin daha deneyimli olmasi beni cezbediyor.Aeliyattan sonrakı düşüncelerini yazarsan sevinirim.Simdiden geçmiş olsun.

Teşekkür ederim,Ferruh beyin daha deneyimli olmasi beni cezbediyor.Aeliyattan sonrakı düşüncelerini yazarsan sevinirim.Simdiden geçmiş olsun.

Merhaba,
Ameliyattan sonraki düşüncelerime göre, bu kadar ağrı olacağını bilseydim "asla" yaptırmazdım. Kabus yaşıyorum resmen. Ki bir de ağrı eşiğim iyidir yani canım çok kıymetli degildir benim.
Forumlarda, nette o kadar çok kişinin ameliyat tecrübelerini okumuştum oysa. Yine de bu kdr ağrılı olacağını tahmin etmemiştim.
Bugün 4. Günüm agrilarim hala var ancak ilk güne göre %70 daha az.
Hep yastiklarla oturur durumda uyuyorum. Sırtım popom artik kaskatı.
Meme etraflarım kasılıyor . Agri kesici ve antibiyotik kullaniyorum.
Bugun tekrar yaptirir misin deseler asla derim. Tabi bu yaşadığım ağrılarla ilgili. Izdırap çekiyorum.
1 2 ay sonra hersey normale döndüğünde belki gülüp geçicem diğerleri gibi.
Iyiki yaptirmisim diyecegim :)
Bu arada 420 cc mentor high profil damla proteslz kas altı yapildi. Bir gece hastanede yattim.
Şimdilik bu kadar haberler. :KK66:

Çook geçmiş olsun,gözüM korktu biraz.Benim de canım çok kıymetli, iki sezeryan ve bir burun ameliyatı geçirdim ama yine de..Göğüs bende takıntı oldu artık. Sen memnunsan sıkıntı yok.İyileseceksin ve bunların hepsi geçecek. Ömer beyden memnunsan ben de ona yaptırabilirim.Bana dikleştirme de gerektiğini söylemişti.Fiyatını yazarsan ve . fotoğraf gonderebilirsen özelden çok sevinirim. Tekrar geçmiş olsun.

Canm ben ferruh bingüle ameliyat oldum. İnan hiç ağrım olmadı. Sadece uyandığımda baskı hissettim onada bikaç saat içinde alışıyosun. Herkesin acı eşiği farklı ilk kez ameliyat oldum ve uykudan uyanır gibi uyandım. Şu an 2,5 ay oldu gayet iyi durumdalar

Merhaba,
Ameliyattan sonraki düşüncelerime göre, bu kadar ağrı olacağını bilseydim "asla" yaptırmazdım. Kabus yaşıyorum resmen. Ki bir de ağrı eşiğim iyidir yani canım çok kıymetli degildir benim.
Forumlarda, nette o kadar çok kişinin ameliyat tecrübelerini okumuştum oysa. Yine de bu kdr ağrılı olacağını tahmin etmemiştim.
Bugün 4. Günüm agrilarim hala var ancak ilk güne göre %70 daha az.
Hep yastiklarla oturur durumda uyuyorum. Sırtım popom artik kaskatı.
Meme etraflarım kasılıyor . Agri kesici ve antibiyotik kullaniyorum.
Bugun tekrar yaptirir misin deseler asla derim. Tabi bu yaşadığım ağrılarla ilgili. Izdırap çekiyorum.
1 2 ay sonra hersey normale döndüğünde belki gülüp geçicem diğerleri gibi.
Iyiki yaptirmisim diyecegim :)
Bu arada 420 cc mentor high profil damla proteslz kas altı yapildi. Bir gece hastanede yattim.
Şimdilik bu kadar haberler. :KK66:
Ben

Çook geçmiş olsun,gözüM korktu biraz.Benim de canım çok kıymetli, iki sezeryan ve bir burun ameliyatı geçirdim ama yine de..Göğüs bende takıntı oldu artık. Sen memnunsan sıkıntı yok.İyileseceksin ve bunların hepsi geçecek. Ömer beyden memnunsan ben de ona yaptırabilirim.Bana dikleştirme de gerektiğini söylemişti.Fiyatını yazarsan ve . fotoğraf gonderebilirsen özelden çok sevinirim. Tekrar geçmiş olsun.

Teşekkür ederim:)
Benim de ameliyat öncesi hic korkum yoktu. Cok cesaretli idim. 2 kere ameliyat olmuş biriyim bir de daha önce. Benim de takıntı haline gelmiş idi göğüslerim. Ama dedigin gibi kişiden kişiye degisiyor aci ve agri durumları.
Görüntüden büyüklükten memnunum. Cok da başarılı geçmiş ameliyatim ustelik. 1 saat 10 dk sürmüş. Hic kanamam olmamış neredeyse. Doktorumda cok ilgili idi zaten. Görüşmeni tavsiye ederim Ömer bey ile.
Benim sıkıntım ağrılarla ne yazikki. Hastanede iken devamli serum igne agri kesici ile hissetmiyordum cok. Ancak taburcu olup normal yaşantıya dönme süreci biraz sancılı geciyor. Umarim ilerleyen gunlerde daha rahat ederim ve bugunlerimi gülerek anarım:)
Albümlerime de fotograf yukledim. :KK66:

Evet çok doğal olmuş, hiç iz yok.Benziyor göğüs yapımız .Sende sarkiklik yok.Bana dikletirme de yapılacak dedi. Fiyat ne kadardi?

Evet çok doğal olmuş, hiç iz yok.Benziyor göğüs yapımız .Sende sarkiklik yok.Bana dikletirme de yapılacak dedi. Fiyat ne kadardi?

Sol göğsümde biraz vardi sarkiklik ve asimetri sorunu. Onu da düzeltmeye çalıştı. Ödemler gittikten sonra ve iyice oturunca protezler göreceğim düzeltmeyi. :)

Bugun 4. Günüm ve kontrolüm vardı.
Ömer bey, Cok iyi gözüktüğümü kas ağrılarının da zamanla daha da azalacağını söyledi. Hic bir yerimde en ufak morarma olmadığını söyledi. Hic kanama da olmamış ameliyat esnasinda. Cok memnun eden bi hastaymisim onu. Ancak ben ilk iki gun hayattan sogumustum :p O kdr şiddetli ki kas ağrılarım, böyle gerim gerim geriliyor , patlıcak gibi oluyorum.
Acilde bi kas gevşetici iğne yaptırdı. Biraz daha rahatladım.
Galiba normale dönüyorum ben de :KK66:

Bugun 4. Günüm ve kontrolüm vardı.
Ömer bey, Cok iyi gözüktüğümü kas ağrılarının da zamanla daha da azalacağını söyledi. Hic bir yerimde en ufak morarma olmadığını söyledi. Hic kanama da olmamış ameliyat esnasinda. Cok memnun eden bi hastaymisim onu. Ancak ben ilk iki gun hayattan sogumustum :p O kdr şiddetli ki kas ağrılarım, böyle gerim gerim geriliyor , patlıcak gibi oluyorum.
Acilde bi kas gevşetici iğne yaptırdı. Biraz daha rahatladım.
Galiba normale dönüyorum ben de :KK66:

X