- 22 Eylül 2018
- 33
- 9
- 42
- Konu Sahibi Perspektif82
Kızlar meme büyütme için Ferruh Bingül ve Ömer Ekin arasında kararsız kaldım. Yardım lütfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar meme büyütme için Ferruh Bingül ve Ömer Ekin arasında kararsız kaldım. Yardım lütfen.
Teşekkür ederim,Ferruh beyin daha deneyimli olmasi beni cezbediyor.Aeliyattan sonrakı düşüncelerini yazarsan sevinirim.Simdiden geçmiş olsun.
BenMerhaba,
Ameliyattan sonraki düşüncelerime göre, bu kadar ağrı olacağını bilseydim "asla" yaptırmazdım. Kabus yaşıyorum resmen. Ki bir de ağrı eşiğim iyidir yani canım çok kıymetli degildir benim.
Forumlarda, nette o kadar çok kişinin ameliyat tecrübelerini okumuştum oysa. Yine de bu kdr ağrılı olacağını tahmin etmemiştim.
Bugün 4. Günüm agrilarim hala var ancak ilk güne göre %70 daha az.
Hep yastiklarla oturur durumda uyuyorum. Sırtım popom artik kaskatı.
Meme etraflarım kasılıyor . Agri kesici ve antibiyotik kullaniyorum.
Bugun tekrar yaptirir misin deseler asla derim. Tabi bu yaşadığım ağrılarla ilgili. Izdırap çekiyorum.
1 2 ay sonra hersey normale döndüğünde belki gülüp geçicem diğerleri gibi.
Iyiki yaptirmisim diyecegim :)
Bu arada 420 cc mentor high profil damla proteslz kas altı yapildi. Bir gece hastanede yattim.
Şimdilik bu kadar haberler.
Çook geçmiş olsun,gözüM korktu biraz.Benim de canım çok kıymetli, iki sezeryan ve bir burun ameliyatı geçirdim ama yine de..Göğüs bende takıntı oldu artık. Sen memnunsan sıkıntı yok.İyileseceksin ve bunların hepsi geçecek. Ömer beyden memnunsan ben de ona yaptırabilirim.Bana dikleştirme de gerektiğini söylemişti.Fiyatını yazarsan ve . fotoğraf gonderebilirsen özelden çok sevinirim. Tekrar geçmiş olsun.
Ben foto yukleyemedigim için goremiyorum zaten.Bi türlü yapamadım
Evet çok doğal olmuş, hiç iz yok.Benziyor göğüs yapımız .Sende sarkiklik yok.Bana dikletirme de yapılacak dedi. Fiyat ne kadardi?
Bugun 4. Günüm ve kontrolüm vardı.
Ömer bey, Cok iyi gözüktüğümü kas ağrılarının da zamanla daha da azalacağını söyledi. Hic bir yerimde en ufak morarma olmadığını söyledi. Hic kanama da olmamış ameliyat esnasinda. Cok memnun eden bi hastaymisim onu. Ancak ben ilk iki gun hayattan sogumustum O kdr şiddetli ki kas ağrılarım, böyle gerim gerim geriliyor , patlıcak gibi oluyorum.
Acilde bi kas gevşetici iğne yaptırdı. Biraz daha rahatladım.
Galiba normale dönüyorum ben de
Geçmiş olsun sevindim. Ömer beyle görüştüm ,ama Ferruh Bingül e olacağım sanırım.
Sizi izlemeye almak istedim sakıncası yoksaMutlu olun da sonunda kime oldugunuzun bi önemi yok:)
Sizi izlemeye almak istedim sakıncası yoksa
Ben de istiyorum ameliyat olmak