Kızlar Meme büyütme ameliyat sonrası yatınca Protez kayar mı? Lütfen yaptıranlar cevaplasın

Snurhc

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2023
79
35
Kızlar merhaba 1 ay 1 hafta oldu ameliyat olalı ilk başta pişmandım ama suan cok mutluyum ancak sunu farkettim sırt üstü yatınca Protezlerim normal göğüs gibi hafif yana doğru kol altına doğru kayıyor ayaktaki dik hali gibi olmuyor bu normal mi acaba sizinde bu şekilde mi yoksa uzandıgınızda yine ayaktaki gibi dik mi duruyor ? Cevaplarsanız cok mutlu olurum korkuyorum herhangi bir kayma olmasından

Protez de olsa hala meme sonuçta, yer çekimi kanunu hala geçerli. Hani füze gibi, taş kadar sert değilse eskisi kadar olmasa da biraz yatarken sağa sola kayması normal. Ayaktayken görüntüden memnun iseniz endişe etmeyin.

Protez de olsa hala meme sonuçta, yer çekimi kanunu hala geçerli. Hani füze gibi, taş kadar sert değilse eskisi kadar olmasa da biraz yatarken sağa sola kayması normal. Ayaktayken görüntüden memnun iseniz endişe etmeyin.
Benim göğüs dokum neredeyse hiç yoktu o yüzden korktum biraz. Doktorların ameliyat sonrası fotoğrafları hep dimdik duruyor ya o yüzden acaba kayma denilen durum bu mu diye endişelendim ayakta iken cok memnunum içime su serptiniz cok teşekkür ederim

Benim göğüs dokum neredeyse hiç yoktu o yüzden korktum biraz. Doktorların ameliyat sonrası fotoğrafları hep dimdik duruyor ya o yüzden acaba kayma denilen durum bu mu diye endişelendim ayakta iken cok memnunum içime su serptiniz cok teşekkür ederim
İlk ödemle daha şişik olduğu için öyle duruyordur hemen ameliyat sonrası. Sonra normalleşiyor ya. Rica ederim.

X