Merhaba Kızlar,
Sabah kan testiyle hamile olduğum kesinleşti. Size belirtilerimi yazıcam. Belki yardımcı olur.
Adetime 1 hafta kala başlayan baş dönmesi
Hafif bulantı
Tatlıyı çok sevmeme rağmen regl günüm dahil cnm yemek istemedi
Kasık ağrılarım 10 gün önceden başladı sanki iğne batması gibiydi. Bide sanki bişiler akar gibiydi.
Göğüs uçlarım çok acıyordu dokununca ve etrafındaki küçük bezecikler şişmişti
Akıntı yoktu aksine kuruluk sözkonusu
Ağzımda garip bi tat vardı
Şimdilik bunlar. Aklıma gelirse yazarım. Öptüm sizi:CüvCüv:
ben de sadece kasık ağrısı var şu an hiç durmak bilmeyen bir sancı adetime 7 gün var daha 3 gün önce başladı bu ağrı midem karnım değişik bakalım
Tamam şimdi sen hamiş olduna göre kesin bende hamişim dimi kaydirigubbakcemile3 Saol canım benim pozitif enerjin ve iyi dileklerin için =) a.s.
canımmm tebrik ederim senii:1hug: bak demiştik sana dimii vardır diye.
hayırlı ugurlu olsun inşallah.
bu bebekle birlikte herşey daha da güzel olsun hayatınızda.
öptümm:nazar
cnm ilk tebrik etmiştim seni ama bide burdan etmek istedimm..:))
Allah kucağına alıcağın günleride nasip etsin cnm. bizim içinde dualarını eksik etme olur mu??*
darısı isteyen herkezin başına....
Tebriklerr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
tebrik ederim allah sağlıklı hamilelik gecirmeni nasip etsın oncelıkle kendine ve bebegıne cok ıyı bak darısı tum ısteyenlerın basına...
Bende de var o belirtiler:bbo: 4 gün önce duş alırken göğüs uçlarımın acıdıgını farkettim halada dokununca acıyor. Yemek yeme istegim arttı. Tursuya yüklendimbenneyaptımki bas dönmesi ve mide bulantısıda oluyor arada ama daha adetime 4 gün var testte yapmadım. :uhm: ama eşimle bebiş yapmaktanda vazgeçtik erken diye düşündükkafamçokkarıştı eyvah neyse Allahım nasip ettiyse vardır bi bildigi
Günaydın tatlım. Bende adetimden iki gün önce test yapmıştım. Negatif çıkmıştı. Ama adet olmam gereken günde silik çizgimi gördüm cnm. Sakın umudunu yitirme.
Akşam kocişimi bekledim valla onunda geç gelceği tuttu. Saat 10 da geldi. Kukumav kuşu gibi mutfakta tünedim o gelene kadar:) Şok oldu tabi öğrenince hamile olduğumu. Ciddimisin diye 100 kere sordu şaşkınım benim. Çok heyecanlandı. Sabahta beni işe bırakırken ben bugün gideyimde bebek arabasıyla puset bakayım diyor :) dedim dur daha çok vaktimiz var :)
Mozijikuuu nasılsın =))
iyiyim cnm sen nasılsın?
iyiyim cnm sen nasılsın?
Aynen devam canım çalışmalara =)
Nası gidio hamişLik =)
mozijiku belirtiler nelerdi canım söylermisin?
allah kucağına almayıda nasip eder o günleri gösterir inş darısı başımıza:))
tebrikler canım hayırlı olsun...
tebrikler canım.hayırlısıyla kucağın almak nasıp etsin Allahım...sevgilerle