Gebeliğe Hazırlık Kızlar meleğim yola çıktı :) Belirtilerim bir tık ötede ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tebrik ederim allah sağlıklı hamilelik gecirmeni nasip etsın oncelıkle kendine ve bebegıne cok ıyı bak darısı tum ısteyenlerın basına...

Bende de var o belirtiler:bbo: 4 gün önce duş alırken göğüs uçlarımın acıdıgını farkettim halada dokununca acıyor. Yemek yeme istegim arttı. Tursuya yüklendimbenneyaptımki bas dönmesi ve mide bulantısıda oluyor arada ama daha adetime 4 gün var testte yapmadım. :uhm: ama eşimle bebiş yapmaktanda vazgeçtik erken diye düşündükkafamçokkarıştı eyvah neyse Allahım nasip ettiyse vardır bi bildigi

ben de sadece kasık ağrısı var şu an hiç durmak bilmeyen bir sancı adetime 7 gün var daha 3 gün önce başladı bu ağrı midem karnım değişik bakalım

Evet cnm bendede vardı kasık ağrısı. Daha çok batma şeklindeydi. İnş. vardır cnm sendede bişiler.

Tamam şimdi sen hamiş olduna göre kesin bende hamişim dimi kaydirigubbakcemile3 Saol canım benim pozitif enerjin ve iyi dileklerin için =) a.s.

Cnm bnm hepiniz için dua ediyorum inanın

canımmm tebrik ederim senii:1hug: bak demiştik sana dimii vardır diye.
hayırlı ugurlu olsun inşallah.
bu bebekle birlikte herşey daha da güzel olsun hayatınızda.
öptümm:nazar

Saol bitanem benim. Bugün doktora gidicem. Hala inanamıyorum olduğuna

cnm ilk tebrik etmiştim seni ama bide burdan etmek istedimm..:))
Allah kucağına alıcağın günleride nasip etsin cnm. bizim içinde dualarını eksik etme olur mu??*
darısı isteyen herkezin başına....

Saol esmacım iyi dileklerin için. Rabbim tez zamanda sizede göstersin cnm.

Tebriklerr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Saol cnm :Saruboceq:

tebrik ederim allah sağlıklı hamilelik gecirmeni nasip etsın oncelıkle kendine ve bebegıne cok ıyı bak darısı tum ısteyenlerın basına...

Saol eldaca cım. Darısı tüm isteyenlerin başına

Cnm adetinin geçmesini bekle istersen hemen test yaparsın. Ben Regl olmam gereken günde yapmıştım silik çıkmıştı. Bence belirtilerin o yönde. Darısı başına bitanem

Mozijiku günaydın canım,yaptım bende test negatif,ama şuan çokda takılmadım,çünkü adetim bile geçmedi dahakafamçokkarıştı Yani ümidimi yitirmedim henüz =) Sen nasılsın,ne yaptın akşam ? :dance:

Günaydın tatlım. Bende adetimden iki gün önce test yapmıştım. Negatif çıkmıştı. Ama adet olmam gereken günde silik çizgimi gördüm cnm. Sakın umudunu yitirme.

Akşam kocişimi bekledim valla onunda geç gelceği tuttu. Saat 10 da geldi. Kukumav kuşu gibi mutfakta tünedim o gelene kadar:) Şok oldu tabi öğrenince hamile olduğumu. Ciddimisin diye 100 kere sordu şaşkınım benim. Çok heyecanlandı. Sabahta beni işe bırakırken ben bugün gideyimde bebek arabasıyla puset bakayım diyor :) dedim dur daha çok vaktimiz var :)

=))) Ne güzel yaa..:1hug:

canım hayırlı olsun inş sağ salim kucagınada alırsınn:dance:
yaaaa bende istıyorummm ama hala hamile kalmadımmm.:çok üzgünüm:
ya benımde bebişim olurmu acaba:Saruboceq:

Saol cnm heavenly. Amin inş. Kalırsın bitanem stres yapma. Tabiki seninde bir bebeğin olacak.

allah kucağına almayıda nasip eder o günleri gösterir inş darısı başımıza:))

Aynen devam canım çalışmalara =)
Nası gidio hamişLik =)

İyi gidiyor canım. Bugün gerçş bulantılarım başladı. Ama umarım daha fazla artmaz.

mozijiku belirtiler nelerdi canım söylermisin?

İlk sayfda yazıyor canım ordan bakabilirsin.

allah kucağına almayıda nasip eder o günleri gösterir inş darısı başımıza:))

Çok teşekkür ederim cnm amin.

tebrikler canım hayırlı olsun...

Tşk ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…