Gebeliğe Hazırlık Kızlar meleğim yola çıktı :) Belirtilerim bir tık ötede ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mozijiku

Editör
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
6.892
0
Merhaba Kızlar,

Sabah kan testiyle hamile olduğum kesinleşti. Size belirtilerimi yazıcam. Belki yardımcı olur.

Adetime 1 hafta kala başlayan baş dönmesi
Hafif bulantı
Tatlıyı çok sevmeme rağmen regl günüm dahil cnm yemek istemedi
Kasık ağrılarım 10 gün önceden başladı sanki iğne batması gibiydi. Bide sanki bişiler akar gibiydi.
Göğüs uçlarım çok acıyordu dokununca ve etrafındaki küçük bezecikler şişmişti
Akıntı yoktu aksine kuruluk sözkonusu
Ağzımda garip bi tat vardı

Şimdilik bunlar. Aklıma gelirse yazarım. Öptüm sizi:CüvCüv:

tebrik ederim canım a.s.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

Tşk ederim canlarım bnm. Allah herkese nasip etsin. Bide çok idrara çıkıyodum onuda ekleyim.

allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza.ne kadarlık hamilesin

mOZİJİKOOO Valla çok tanışmıyoruz seninle ama inan bugün yüzümün gülmesine sebep oldunuz siz hamişler =)) Müthiş bi enerji aldım,sanki şuan hamileymişim gibi mükemmel bi sevinç var içimde =))

allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza.ne kadarlık hamilesin

Çok saol Cnm henüz 3,5-4 haftalık. Doktora gidince ayrıntılı öğrenicem.

Bitanem bnm ne kadar içtensin. Çok tşk ederim. Bende hamile kalmadan önce hamişlerden böyle enerji alırdım. Bizim enerjimiz hepinize yeter anacım :CüvCüv: :lepi: güzel haberlerini bekliyorum beyazcım kaydirigubbakcemile5

canım çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini....bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay kafama takılan birşey var oda bu ay ilk kez klomen kullandım kasık ağrıları bendede çok bu yumurtalarımın çatladığını gösteriyor fakat her ay düzenli akıntım oluyor yumurta kıvamında bu ayda ilaç bittikten sonra ilk günler su gibi oldu ama şimdi hiç yok korkum akıntım kesildiği için gebe kalamamamdı ama içime su serptin saol...

Saol cnm bnm. Darısı başına yakın zamanda inş. :Saruboceq: Hemen hemen herkeste akıntı oluyomuş ama bende olmadı işte demekki değişiyo bünyeye göre .

hayırlı olsun cnm.. inşallah sağlıkla kucağına alırsn darısı başıma ve tüm isteyenlere:)

Mozijiku arkadaşım çoooooook sevindim adına bizler içinde çok dua et neoluurr inş. bizlerde bebişlerimize kavuşuruz..

Güzel Allahım sağ salim kavuşturmayı nasip eder inş.
Sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirmen dileğiyle..Allah analı babalı büyütsün tatlım
Darısı başımıza inş.

çok sevindim arkadaşımmmm yaradanım fazla bekletmedi seni meleğini yolladı sana :) tebrikler...

Saol bitanem. Herkes için dua ediyorum tüm isteyenlere versin Rabbim inş.

çok sevindim arkadaşımmmm yaradanım fazla bekletmedi seni meleğini yolladı sana :) tebrikler...

Saol Sultancım. Çok beklemedim gerçekten. İlk denemede bingoo hihoyyyt Allahıma şükürler olsun. Bebeğimi korusun Yüce Rabbim.:Saruboceq::Saruboceq:

ben de sadece kasık ağrısı var şu an hiç durmak bilmeyen bir sancı adetime 7 gün var daha 3 gün önce başladı bu ağrı midem karnım değişik bakalım

Tamam şimdi sen hamiş olduna göre kesin bende hamişim dimi kaydirigubbakcemile3 Saol canım benim pozitif enerjin ve iyi dileklerin için =) a.s.

canımmm tebrik ederim senii:1hug: bak demiştik sana dimii vardır diye.
hayırlı ugurlu olsun inşallah.
bu bebekle birlikte herşey daha da güzel olsun hayatınızda.
öptümm

cnm ilk tebrik etmiştim seni ama bide burdan etmek istedimm..:))
Allah kucağına alıcağın günleride nasip etsin cnm. bizim içinde dualarını eksik etme olur mu??*
darısı isteyen herkezin başına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…