- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
-
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Sende 2017 de mi gireceksin sınavlara bide YGS nasıl kolay bak mat temelin yokmuş bende istiyorum öğrenmek ama zor gibi hiç çözmiyecem galiba benKizlar benim matematigim berbat bide yillardir gormuyorum o azicik bildigim seyi de unutmusumdur yani suan resmen temelim yok. Lisede yabanci dil bolumundeydim zaten mat gormuyoduk hic. Sozellerim cok iyidir full e yakin yaparim. Ygs yi saymiyorum benim icin kolay hem ygs matematigini bi sekilde hallederim ama lys matematigi agir ve temeli olmayan biri 1 senede halledebilir mi? Cok degil ya 15 net yapsam yeter. Ne onerirsinizz?
Sende 2017 de mi gireceksin sınavlara bide YGS nasıl kolay bak mat temelin yokmuş bende istiyorum öğrenmek ama zor gibi hiç çözmiyecem galiba ben
Çalışınca herşey olur sakın yapamıyorum diye bi köşeye atma.
antremanlarla matematik ve kartezyen fasiküllerini tavsiye ederim.
internette isem yayıncılık galiba ilyas hoca filan var onları dinle
Tabi yaparsın herkes yapıyo kpss sürecinden geçtim ben de bu yıl hiç bişey bilmeyip çalışarak 17 net yapan arkadaşlarım oldu.
zor diye düşünüp başlamazsan çalıştığını da anlamazsın. düşündüğün kadar korkacak ve acaba yapabilir miyim diyecek birşey yok. başla sen gerisi gelir.
Kursa gitme şansın yoksa,Youtubeden videolar izle. Ben kpssye bu şekilde hazırlandım çok faydası oldu biri anlatınca insanın kafasında daha iyi yer ediyor gerçekten.
Sözelden girecem ben sanırım ama mat öğrenmeyi isterdim bende video lara başlıyacam bakalım inş olurEvet 2017 hangi bolumdesin?
Sözelden girecem ben sanırım ama mat öğrenmeyi isterdim bende video lara başlıyacam bakalım inş olur
Yapabilirsin.
Psikoloji sanırım TM dek girmem lazım öğrenmek istiyorum bende ama tek başına video izleyerek bile olmaz sankiHangi bölümü istiyosun sozelde?
ya temel dediğin şey 4 işlem zatenCok tesekkur ederimmm. Temeli olmayan biri icin zor degil mi sence?
Canim cok tesekkur ederim ya inanilmaz motive ettin. Umarim bende yapabilirim
İnsallah canim cok sagol iste tek problemim korku onuda yenmem lazim
Dersaneye gidicem ama dedigin gibi youtube da videolar var onlarlada calisicam. Senin temelin iyi miydi?
Psikoloji sanırım TM dek girmem lazım öğrenmek istiyorum bende ama tek başına video izleyerek bile olmaz sanki
ya temel dediğin şey 4 işlem zatenonu da yapıyorsundur herhalde D:
Benim temelim çok iyi değildi zaten temel konulardan başladım ben. Orda örneklerle anlatılınca daha kolay yer edıyor insanın aklına. Başlamalısın bence her konuya video var. Tonguç akademi'nin videolarıyla çalıştım canım.
Bilmiyorum ki deneyecem galiba sözelden girip mat yapsam işe yarar mıEvet psikolojik tm de. Hem video hem kaynak kitaplar yeterli olmaz mi?