Kizlar matematik?

burcakkxoxo

ben <3 kendim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
1.039
418
Kizlar benim matematigim berbat bide yillardir gormuyorum o azicik bildigim seyi de unutmusumdur yani suan resmen temelim yok. Lisede yabanci dil bolumundeydim zaten mat gormuyoduk hic. Sozellerim cok iyidir full e yakin yaparim. Ygs yi saymiyorum benim icin kolay hem ygs matematigini bi sekilde hallederim ama lys matematigi agir ve temeli olmayan biri 1 senede halledebilir mi? Cok degil ya 15 net yapsam yeter. Ne onerirsinizz?

Sende 2017 de mi gireceksin sınavlara bide YGS nasıl kolay bak mat temelin yokmuş bende istiyorum öğrenmek ama zor gibi hiç çözmiyecem galiba ben

Çalışınca herşey olur sakın yapamıyorum diye bi köşeye atma.
antremanlarla matematik ve kartezyen fasiküllerini tavsiye ederim.
internette isem yayıncılık galiba ilyas hoca filan var onları dinle

Çalışınca herşey olur sakın yapamıyorum diye bi köşeye atma.
antremanlarla matematik ve kartezyen fasiküllerini tavsiye ederim.
internette isem yayıncılık galiba ilyas hoca filan var onları dinle

Cok tesekkur ederim sence 1 yilin sonunda 10 net yapacak seviyeye gelir miyim?

Tabi yaparsın herkes yapıyo kpss sürecinden geçtim ben de bu yıl hiç bişey bilmeyip çalışarak 17 net yapan arkadaşlarım oldu.

zor diye düşünüp başlamazsan çalıştığını da anlamazsın. düşündüğün kadar korkacak ve acaba yapabilir miyim diyecek birşey yok. başla sen gerisi gelir.

Kursa gitme şansın yoksa,Youtubeden videolar izle. Ben kpssye bu şekilde hazırlandım çok faydası oldu biri anlatınca insanın kafasında daha iyi yer ediyor gerçekten.

Tabi yaparsın herkes yapıyo kpss sürecinden geçtim ben de bu yıl hiç bişey bilmeyip çalışarak 17 net yapan arkadaşlarım oldu.

Canim cok tesekkur ederim ya inanilmaz motive ettin. Umarim bende yapabilirim

zor diye düşünüp başlamazsan çalıştığını da anlamazsın. düşündüğün kadar korkacak ve acaba yapabilir miyim diyecek birşey yok. başla sen gerisi gelir.

İnsallah canim cok sagol iste tek problemim korku onuda yenmem lazim

Kursa gitme şansın yoksa,Youtubeden videolar izle. Ben kpssye bu şekilde hazırlandım çok faydası oldu biri anlatınca insanın kafasında daha iyi yer ediyor gerçekten.

Dersaneye gidicem ama dedigin gibi youtube da videolar var onlarlada calisicam. Senin temelin iyi miydi?

Benim temelim çok iyi değildi zaten temel konulardan başladım ben. Orda örneklerle anlatılınca daha kolay yer edıyor insanın aklına. Başlamalısın bence her konuya video var. Tonguç akademi'nin videolarıyla çalıştım canım.

Canim cooook tesekkur ederim dediklerini harfiyen uygulucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…