• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen yardımmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviBoncuk01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.259
1.133
53
Kızlarr çok moralim.bozuk yardım ediinn
Yumurtam çatlamıyor 19.gün cift çizgiyi gördüm bugün 22.gün hala çift çizgi delircem çok moralim.bozuldu catlamıcak die başına gelen var mı böle olması normal mi :kızgın:nasıl bir yol izlemem gerekiyor kafayı yicem

Ben bu ay ovulasyon testi yapmadım ama 2 gün önce yaptım ikinci çizgi silikti yumurtam çatlamıştı öyle yorumluyorum catlatma iğnesinin 7. Günüydü bugün 10. Günü ve tekrar yaptım ikinci çizgi çıkmadı yani lh hormonu eğer vücuttan atıldıysa idrar testi yaniltmaz dimi yarin yapsam çıkar mı acaba

Ben bu ay ovulasyon testi yapmadım ama 2 gün önce yaptım ikinci çizgi silikti yumurtam çatlamıştı öyle yorumluyorum catlatma iğnesinin 7. Günüydü bugün 10. Günü ve tekrar yaptım ikinci çizgi çıkmadı yani lh hormonu eğer vücuttan atıldıysa idrar testi yaniltmaz dimi yarin yapsam çıkar mı acaba
Ya b3nce ovülasyon testi büyüm nimet canım yanıltıcagını sanmıyorum

Öle canım o çatlama iğnesini mesela bidahaki ay doktora gitsem istyrum desem yapar mı ve ne zaman gitmek gerekiyor canım
Ben reglin 2.Günü gitmiştim yumurtalarım gelismiyidu igne ve klomen kullandım 2 yumurtam gelişti 21 22 mm di dr catlatma iğnesi ve sonrası 3 gün ilişki önerdi biz 4 gün değerlendirdik şuan bekliyorum ama umutsuzum nedense dr ikiz bekliyoruz diye umitlendirdi ama ben icimde yok sanki tekrar negatifi girmek çok yoracak sanırım

Ben reglin 2.Günü gitmiştim yumurtalarım gelismiyidu igne ve klomen kullandım 2 yumurtam gelişti 21 22 mm di dr catlatma iğnesi ve sonrası 3 gün ilişki önerdi biz 4 gün değerlendirdik şuan bekliyorum ama umutsuzum nedense dr ikiz bekliyoruz diye umitlendirdi ama ben icimde yok sanki tekrar negatifi girmek çok yoracak sanırım
Yaa inşallah öledir canımm ya ne güzel olur ikizz hadi hayırlısıyla canım bu ayda olmazsa bende gideyim yaa doktora istyrum bi an önce çünkü baksana çizgide siliklesmedi umudum sıfır ayy inşallah güzel haber verirsin bana canım beklyrum haberni

Yaa inşallah öledir canımm ya ne güzel olur ikizz hadi hayırlısıyla canım bu ayda olmazsa bende gideyim yaa doktora istyrum bi an önce çünkü baksana çizgide siliklesmedi umudum sıfır ayy inşallah güzel haber verirsin bana canım beklyrum haberni
Amin inşalalh seninde güzel haberlerini bekliyorum bu ay olmadı geleck ay inşallah yeterki umudumuz olsun :dua: sence yarin test yapnalimiyim idrar testi

Back