How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlar lütfen yardımmm :( :(

Selin2552

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
23
8
1
26
Adetim 2 aydır düzensiz. Geçen hafta cumartesi günü sevgilimle sürtünme ile tatmin olduk. Fakat içime boşalmadı ve deliğe götürmedi. Adetimi olması gerektiği günde oldum, adetimin dün idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı. Fakat geçen cuma adetimin bitmesi gerekiyordu. Bugün 5. Gün ve kanamam var. Göğüs uçlarımda hafif sarılık vardı birkaç gün önce ve pembeyken çok hafif koyulaştı. Üstten görme diye bir şey varmış. Dediğiö gibi adetim gecikmedi ve 2 aydır düzensiz. Hamile miyim ? Lütfen yardımınıza ihtiyacım var, sevgilim boşalırken ben yanında değildim bu yüzden o anda sperm gelmedi.

Adetin fazla sürdü diye hamilelik mi olur varsa da ben bilmiyorum aksine adet olmaman lazm. O üstüne görme de nadiren olan birsey ki icime bosalmadi diyosun.

Sevgilin yanında değilse boşalırken sen niye dert ettin...
Bırak boşaldığı yer kaygılansın
:D sperm başka yerde adet olmuş hamilemiyim diyor. Bizlerde yıllarca ayak dikelim kürler yapalım herifin spermi içerden çıkmasın diye nerdeyse bir sonra ki ilişkiye kadar ayağa kalkmayalım aylarca yıllarca hüsran yaşayalım ama bu arkadaş bu sitede farklı isimlerle her ay aynı soruyu sorsun.. kesinlikle bizimle dalga geçiyor ve fazlasıyla gıcık almış durumdayım. Cevabına bayıldığım için senin cevabı alarak yazdım. Çok doğru demişsin arkadaş kesinlikle hamile değil ama sevgilisinin boşaldığı yerin allah yardımcısı olsun. Baksana sevgilisi sürtünmeyle hamilemiyim acaba diyor.. nasıl bir spermse içerden zıplayıp vajinaya girmiş rahimde dölleniyor. Sevgilinin spermlerini tebrik ediyorum arkadaşım. Hamileysen çok büyük bir iş başarmış olacak. Allah akıl fikir versin. Doğum kontrol kullan mümkünse hayatın boyunca...

:KK70: sperm başka yerde adet olmuş hamilemiyim diyor. Bizlerde yıllarca ayak dikelim kürler yapalım herifin spermi içerden çıkmasın diye nerdeyse bir sonra ki ilişkiye kadar ayağa kalkmayalım aylarca yıllarca hüsran yaşayalım ama bu arkadaş bu sitede farklı isimlerle her ay aynı soruyu sorsun.. kesinlikle bizimle dalga geçiyor ve fazlasıyla gıcık almış durumdayım. Cevabına bayıldığım için senin cevabı alarak yazdım. Çok doğru demişsin arkadaş kesinlikle hamile değil ama sevgilisinin boşaldığı yerin allah yardımcısı olsun. Baksana sevgilisi sürtünmeyle hamilemiyim acaba diyor.. nasıl bir spermse içerden zıplayıp vajinaya girmiş rahimde dölleniyor. Sevgilinin spermlerini tebrik ediyorum arkadaşım. Hamileysen çok büyük bir iş başarmış olacak. Allah akıl fikir versin. Doğum kontrol kullan mümkünse hayatın boyunca...

Aynen katılıyorum. ;) haklısın valla. Başarırsa azimle işeyen duvarı delere örnek bu arkadaşlar....

:KK70: sperm başka yerde adet olmuş hamilemiyim diyor. Bizlerde yıllarca ayak dikelim kürler yapalım herifin spermi içerden çıkmasın diye nerdeyse bir sonra ki ilişkiye kadar ayağa kalkmayalım aylarca yıllarca hüsran yaşayalım ama bu arkadaş bu sitede farklı isimlerle her ay aynı soruyu sorsun.. kesinlikle bizimle dalga geçiyor ve fazlasıyla gıcık almış durumdayım. Cevabına bayıldığım için senin cevabı alarak yazdım. Çok doğru demişsin arkadaş kesinlikle hamile değil ama sevgilisinin boşaldığı yerin allah yardımcısı olsun. Baksana sevgilisi sürtünmeyle hamilemiyim acaba diyor.. nasıl bir spermse içerden zıplayıp vajinaya girmiş rahimde dölleniyor. Sevgilinin spermlerini tebrik ediyorum arkadaşım. Hamileysen çok büyük bir iş başarmış olacak. Allah akıl fikir versin. Doğum kontrol kullan mümkünse hayatın boyunca...

Ziplayip vajinaya girmis :KK45: cok güldum ya walla cok yasa sen ama cok haklisin dalga geçiyorlar resmen canları sıkılıyo sanirim

Ziplayip vajinaya girmis :KK45: cok güldum ya walla cok yasa sen ama cok haklisin dalga geçiyorlar resmen canları sıkılıyo sanirim
Bu soruya en az 5 defa ben cevap verdim. Açık açık yazdım defalarca ama yani ısrarla arkadaşlar sürtündükte boşaldı ama başka yerde yaptıda adet oldum da hamilemiyim? Çocuğa anlatsan anlar. Hamilelik ne kolay geliyor insanlara. Hadi şuraya yazayımda 3-5 kişi yazsın eğleneyim filan demiş herhalde. Üzülüyorum yani. Kimsenin hayatına karışamayız sevişsinler tabi istiyorlarsa ama dalga geçmeyin abi ne yani... (sperm yan odadayken vajinaya ulaşması için pire gibi zıplaya zıplaya gelip vajinayı görünce hıh işte yerim burası diyip içine girmesi lazım :D başka türlüsü imkansız. Gözümde canlandırdım çok güldüm :D )

Bu soruya en az 5 defa ben cevap verdim. Açık açık yazdım defalarca ama yani ısrarla arkadaşlar sürtündükte boşaldı ama başka yerde yaptıda adet oldum da hamilemiyim? Çocuğa anlatsan anlar. Hamilelik ne kolay geliyor insanlara. Hadi şuraya yazayımda 3-5 kişi yazsın eğleneyim filan demiş herhalde. Üzülüyorum yani. Kimsenin hayatına karışamayız sevişsinler tabi istiyorlarsa ama dalga geçmeyin abi ne yani... (sperm yan odadayken vajinaya ulaşması için pire gibi zıplaya zıplaya gelip vajinayı görünce hıh işte yerim burası diyip içine girmesi lazım :KK70: başka türlüsü imkansız. Gözümde canlandırdım çok güldüm :KK70: )

Ahahahaha keske öyle olsa hep hamileydik ozaman bos kalmazdik :halay::halay:

Adetim 2 aydır düzensiz. Geçen hafta cumartesi günü sevgilimle sürtünme ile tatmin olduk. Fakat içime boşalmadı ve deliğe götürmedi. Adetimi olması gerektiği günde oldum, adetimin dün idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı. Fakat geçen cuma adetimin bitmesi gerekiyordu. Bugün 5. Gün ve kanamam var. Göğüs uçlarımda hafif sarılık vardı birkaç gün önce ve pembeyken çok hafif koyulaştı. Üstten görme diye bir şey varmış. Dediğiö gibi adetim gecikmedi ve 2 aydır düzensiz. Hamile miyim ? Lütfen yardımınıza ihtiyacım var, sevgilim boşalırken ben yanında değildim bu yüzden o anda sperm gelmedi.
Hamile degilsin merak etme öyle kolay degil hamilelik. Ayrıca pişman olacağın seni sıkıntıya sokacak şeyleri yaşamamak icin önlem almalısın. Prezervatif kullanın mesela.

Hamile degilsin merak etme öyle kolay degil hamilelik. Ayrıca pişman olacağın seni sıkıntıya sokacak şeyleri yaşamamak icin önlem almalısın. Prezervatif kullanın mesela.
Canım sürtünüyorlarmış içe girme yok birşey yok başka yerde boşalmış bilmem ne :D aman yaa ilginç şeyler

Back