• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lutfen yardimm acil?

Candannn94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
4
3
1
30
Ben 21 yasindayim. Ya ben 8 aylik evliyim. Evliligimizin 2. Ayindan beri bebis icin ugrasiyoruz. Ama hala bi neticeye varamadik. Doktora gittim herseyin mukemmel bir sorun yok. Ben 32 gunde bi adet oluyorum. Bundan 4-5 gun once adet olup bitti. 5 gun surdu. Ama simdi biteli bir hafta oluyor fakat adet oncesi sendrom goruyorum gobegim sisti belim agriyor adet olcak gibi hissediyorum yine. Sizce gebelik belirtsimi yasiyorum tecrubeli kizlar yardimm lutfen kafayi yicem

Cnm eğer adtn bir haftadır bitmişse bu yumurtalarn çatlıyordr onun belirtileri bunlar bu aralar gün aşırı ilişki öneririm eğer çatlıyorsa hamile kalman kolaylaşr rabbim yardmcn olsn cnm

Ben 21 yasindayim. Ya ben 8 aylik evliyim. Evliligimizin 2. Ayindan beri bebis icin ugrasiyoruz. Ama hala bi neticeye varamadik. Doktora gittim herseyin mukemmel bir sorun yok. Ben 32 gunde bi adet oluyorum. Bundan 4-5 gun once adet olup bitti. 5 gun surdu. Ama simdi biteli bir hafta oluyor fakat adet oncesi sendrom goruyorum gobegim sisti belim agriyor adet olcak gibi hissediyorum yine. Sizce gebelik belirtsimi yasiyorum tecrubeli kizlar yardimm lutfen kafayi yicem
evet cnm arkadaş doğru söylemiş yumurtan catliyor olabilir bu günleri iyi değerlendir. bir de yumurta takibi icin internetten ovulasyon testi alabilirsin

Back